Rózsadombra szállt le a 2Rule.

A 24.hu információi szerint Fenyő János néhai médiavállalkozó cégének egykori székhelyére, az úgynevezett Vico-székházba költözött be a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó 2Rule ruhamárkát gyártó cég. 

Az egykori Vico-székházba költözött Mészáros Lőrinc sportmárkája

Kővári Ágnes vezérigazgató a 2Rule új magyar sportruházati márkát bemutató sajtótájékoztatón

Fotó, címlapi kép: MTI/Balogh Zoltán

A Vico-székház a Rózsadombon található a Törökvészi úton, a lap szerint a székház legfelső emeletét foglalta el a Magyar Sportmárka Zrt.

A cég eddig az ugyancsak Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Zrt. herceghalmi irodacímére volt bejegyezve, ám ott ki sem voltak írva. 

A 24.hu cikke szerint a volt Vico-székház nem véletlen, hiszen márciusban az Appeninn Holding-részvények többségének felvásárlása után a székház is Mészáros-érdekeltségbe került.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, EZERT engedtek ki Gyarfast... Halabol, hogy Fenyot eltetette lab alol. (Mar ha egyaltalan o volt az).
A Vico az Fenyo tulajdona volt.
Vajon kiknek a kezebe jutott a halala utan?
mert most egyertelmuen Magyarorszag legmocskosabb karmaiba kerult az az egykor viragzo videobirodalom...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Na, EZERT engedtek ki Gyarfast... Halabol, hogy Fenyot eltetette lab alol. (Mar ha egyaltalan o volt az).
A Vico az Fenyo tulajdona volt.
Vajon kiknek a kezebe jutott a halala utan?
mert most egyertelmuen Magyarorszag legmocskosabb karmaiba kerult az az egykor viragzo videobirodalom...
kereső
Nahát, hogy mik vannak!! Gyárfásnak ebből jött össze a 200 millás óvadék?
karma1
@kereső: Erosen necces lehetoseg. KI VOLT FENYO UTAN A TULAJDONOS??? Ez mindig kimaradt a hiradasokbol - pedig rengeteg embert erdekelt volna...
Commenter
@karma1: á, nem mert a néhai Fenyő legalább ekkora maffiózó volt a maga idejében. Helycsere történt. A capo di tutti capi a kinyírt capo helyére. Tiszta "A polip" c. sorozat!
karma1
Sehol nem olvastam arrol, hogy gyarfas eladta volna a lakasat, vagy egyeb ingatlanaihoz, vagy mozgathato penzehez nyult volna, pedig volt egy ilyen dramai bejelentese, hogy "lehet, hogy mindenet el kell adnia ahhoz, hogy a 100 millios ovadekot le tudja tenni"...
Ha ezt a kis nyafogost hirt nem teszik kozze, most siman elcsusszantam volna a hir folott, de mivel Vico - (Fenyohoz kotheto vagyon, ingatlan) - mar semmi ketsegem sincs. kinek erte meg megoletni szerencsetlen embert...
karma1
@Commenter: Tokmindegy, mekkora maffiozo volt - ez az egesz mubalhe akkor sem eri meg, - es a vegen az orban-meszaros duo rohog a markaba...
Commenter
@karma1: Fenyő már régóta halott-ilyen szempontból mindegy is. De az ingatlan hihetetlen értékű lehet, pláne a mára teljesen elszállt árak mellett, úgyhogy nekik megéri. A műbalhé is. Amennyire én tudom a teljes Vico-média portfoliót a kormányközeli Centrál Média kapta.
kereső
@karma1: forbes.hu/uzlet/appenin-meszaros/
A Lehn Consulting AG egy svájci cég. A dolog érdekessége,hogy mészáros lölö mellett Csányi OTP-je is ebbe az ingatlancégbe szállt be ,ugyanekkor. A nemzet uzsorása üzletel a nemzeti maffiával.
karma1
@kereső: csanyi es orban/garancsi/meszaros kotodese egymashoz teljesen nyilvanvalo...:o))
Commenter
@karma1: na, ez a valódi 4-ek bandája! :( nem a 30 évvel ezelőtti reform-kommunistáké...
Commenter
@karma1: az a négyek bandájának csúfolt négy politikus nem volt banda. Négy nagyon különböző egyéniségű, korú, végzettségű embert sodort egymás mellé a politika és a sors. Politikailag egy ideig függtek egymáshoz de állami és magánbizniszek nem tartották össze őket. Aztán már a politika sem. És igen, egy közülük a fideszben kötött ki, úgyhogy narancsbanda tag lett. Nagyon nagyon kétes dicsőség.
justhpeter
2Rule akkor lesz világcég, amikor és püspök. Viszont pénzmosodának megfelel.
Commenter
@justhpeter: sebaj. Részben azért lehet még világcég. A hibrid politikai rendszerű, "baráti" vagy diktatórikus országok még szárnyalhatnak benne elvbaráti alapon.Erre is jó.
bencemacska
@karma1: ma, 11:47
A Nap TV székházat adta el, oda költözött az ECHO TV. Abban igazad van, hogy a pénz maffián belül vándorol!!!
Vajon ki fizeti ki Simicskát? Az a pénz is maffián belül vándorol. Simicska vevője OV szolnoki puszipajtása!
karma1
@bencemacska: Ha valoban nyerges zsolt a vevo, akkor az tisztara mosott kozpenzbol lesz megveve - ilyen egyszeru.
bencemacska
@Commenter: ma, 11,56
A Fenyő médiabirodalom a halála után közvetlenül a Postabank portfóliójába került. A Posta Bank államosítása, és kétszeri állampénzen történő feltőkésítése után a maffiáé lett. Ismereteim szerint akkor már két részre vált : bank és média. A maffia két külön csoportja privatizálta!!!
Ha ráérek majd utána keresek, a memóriám csak ennyire képes!!!
Commenter
@bencemacska: nem hiszek már simicska ellenzékiségében, bármit is mond. Azt vallom, amit itt már egyre többen, hogy az O1G féle kirohanása egy nagyon látványos, jól megtervezett és koreografált ál-ellenzéki húzás volt, ami többek között a Jobbik és főleg Vona bedarálását szolgálta orbán áldásával. És még a korábbi Fidesz médiát is sikerült visszajátszania orbán kezére. Nem véletlenül léphet le Amerikába. Azt ugye egy pillanatig sem gondolta senki komolyan hogy az "atombombái" ellenére simicska megúszhatta volna ezt az egészet ha az ellenzék kerül kormányra? Nyerges az új simicska. Nyerges=orbán.
Commenter
@bencemacska: köszönöm, ezt nem tudtam. Ne fáradj a kereséssel-elhiszem. Nem igazán követtem egy idő után a Fenyő birodalom sorsát.
bencemacska
@Commenter: ma, 15:17
A Simicska - OV háború valódi volt szerintem, csak az okokat nem ismerjük, csak találgatunk.
Igazság szerint, tökmindegy ki volt az ország gazdasági és pénzügyminisztere, APEH elnöke, stb. azokat Simicska irányította.
Vagy a Paks II.-t nem találta Simicska jó üzletnek, vagy Ov-nak és új "barátainak" nőtt meg az
étvágya, közelebb akartak kerülni a húsos fazékhoz. Mi ezt nem valószínű, hogy megtudjuk.
Simicska nem való politikusnak, ezt bebizonyította, levonta a következtetést. A három gyereke jövője volt a tét, azt akarta biztosítani!
Szerintem ő nagyon beteg!!!
Commenter
@bencemacska: ha valódi volt a háború, akkor elnézést kérek Simicska Lajostól. De tény, hogy tettestárs volt és marad. Ahogy írod nem fogunk a történtek mögé látni jó sokáig vagy talán soha nem látunk mögé. Biztos vagyok viszont abban hogy ez a háború kikezdte az egészségét, ahogy másét is kikezdte volna. Ha politikusként is olyan ügyes mint üzletembernek, korszakot válthatott volna. Így csak egy epizód lett az orbán-korszakban.
Rockxy
A lölőnek nyilván máshová kellett volna költöznie.
A vitát lezárom.
Cicamama55
A magyar "Polip" sorozat legújabb epizódja...
egyvandor
Majdnem OFF
Vessük össze!!!
A mérszaros lölö engedélyünk nélkül kap iszonytató kölcsönöket a közpénz terhére és kockázatára az ország felvásárlására.

Az Altusz magán vállalkozás, saját kockázatára da valakinek kölcsönt ad ás megbüntetik tizenöt millióra.
SUTTYÓ TOLVAJOK IRÁNYÍTOTTA ORSZÁGBAN ÉLÜNK
Desischado
Épp most olvastam, hogy lölő már az Aldira is ráteszi a mocskos, tolvaj mancsát. Oda sem megyek be többet. Már a hányinger kerülget, hogy ezek mindent bekebeleznek, és közpénzen. Jó példa a Polip c sorozat, behálózzák az egész országot, mint a polip csápjai az áldozatát. Istenem, meddig még?!
terlasz
Tud róla a szegény ember, hogy neki most már sportmárkája is van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.