Ennél komolyabb lépésekre lesz szükség. Bármi is lesz a török vezetés következő válságkezelési intézkedése, nagyon kell sietniük. A dollárban eladósodott vállalatok az életükért küzdenek a törlesztőrészletek emelkedése miatt, a bankrendszer roskadozik a pánik következtében egyre szűkösebbé váló likviditási helyzet súlya alatt, az ország devizatartalékai folyamatosan csökkennek, miközben a rövid távú kötelezettségek egyre nőnek, Erdogan pedig minden egyes megszólalásával csak ront a helyzeten. Egy biztos: a mai intézkedések nem sok jót sejtetnek, ezért esett tovább a török líra árfolyama. Recep Tayyip Erdogan török államfő múlt heti nyilatkozataival nagyban hozzájárult a török líra árfolyamválságához. A pánikszerű tőkekivonás közepette a külföldi befektetőknek arra lett volna szüksége, hogy az elnök háborús retorikáját visszafogva, racionális hangnemben nyilatkozva próbáljon meg bizalmat építeni. Ehelyett sikerült azt mondania, hogy hiába támadják az országot a dollárral...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Orom nezni ahogy szethullik egy diktatura.
Remeljuk nalunk azert nem kell allamcsodnek lennie, hogy a taho geci elbukjon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Yoda69: sajnos valószínűleg kell :( ide már kevés egy pártoktól független, szakértői kormány, ha bukik a csuti...
Yoda69
@Eriksson: Nem fog kilepni, mert akkor Iran azonnal elfoglalja Kelet-torokorszagot. A Fekete tengert a NATO tudja kontrolalni a Roman es Bulgar reszekrol is.
csak úgy....
@Eriksson: erdogán nem fog kilépni semmiböl! nyugi-nyugi! hamarosan jön az igazi pucss.
a ruszik,max. fölhasználják ,ugyan úgy mint orbánt,európát destabilizálni ...,ha picit tudsz az órrodnál tovább gondolkozni,akkor nem tapsikolsz,gyünnek a szük esztendök..
Eriksson
@Yoda69: tenger.terkepek.net/fekete-tenger/
A román és bulgár partvidék édes kevés a Fekete tenger uralásához, a törökök jelenléte sorsdöntő. Sőt még Ukrajna és az örmények beszervezése is célként lebeg a NATO szeme elött, hogy ellehetetlenítsék a gaz oroszt.
Az irániaktól nem biztos, hogy kell félniük, mert egyrészt ott a hatalmas török hadsereg, másrészt
könnyen lepaktálhatnak az USA ellen, Trump elnök legújabb határozata miatt. S akkor az USA és a NATO hoppon marad. Éljen a török-iráni békekötés.
csak úgy....
@Eriksson: elkúrtad,...nem számoltál a kurdokkal !
te kinek drukkolsz?
csak úgy....
@durbincs: remélhetünk töled valami más szöveget ? éljen a fidesz,veled egy emeleten...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.