Nem jött be a Fidesz számítása Balmazújvároson: a helyiek nem a kormánypárt által támogatott független jelöltet választották meg polgármesternek. Pedig a végül győztes Hegedűs Péternek elég erős ellenszélben kellett kampányolni, a többek közt Tiba István fideszes parlamenti képviselő és Kósa Lajos is igyekezett lebeszélni róla az embereket. Hegedűs azt mondja, ha akadályozzák a munkáját, nem lesz rest kikapni a csontvázakat a szekrényből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
No shikari...bejött itt is a papírforma,ahogy másik cikk alatt írtad??? Pedig itt még kupaklala is kampányolt!!
papa.49
@Pálinkás Pál: Szerintem a vereségért a kupaklaja okolható, elmondta a kupakos mondókát és elege lett belőlük a választóknak !!!
A bélmanótól ne várjál semmit ))))))))))))))))))))))))))))))
silber13
@papa.49: És Lala kampányolt?:-)))) Hallgasd csak meg ezt a szellemi ortopédot és nem csodálkozz, hogy a fidesz elbujkta a választást Balmazban!www.youtube.com/watch?v=0Z_FDPotBbY
papa.49
@silber13: Már el van mentve a ,,gyöngyszem,, ))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.