Megfelelő válasz a megfelelő időben. Hétfőn délelőtt Németh Angéla, Budapest XV. kerületének alpolgámestere bejelentette, hogy függetlenként, de a baloldali pártok támogatásával indul a polgármesterségért a rákospalotai időközi önkormányzati választáson, délutánra pedig már meg is érkezett az LMP és a Momentum válasza egy senki által fel nem tett kérdésre. Vagyis arra, hogy a két párt beáll-e az ellenzéki jelölt mögé a Fidesszel szemben egy olyan kerületben, ahol a baloldal támogatottsága nagyon erős, tehát véletlenül óriási esély van a győzelemre. A válasz természetesen a nem volt, mind az LMP, mind a Momentum részéről. Rákospalotán azért kellett választást kiírni, mert Hajdu László polgármester, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa lemondott tisztségéről, miután az április 8-i országgyűlési választáson a DK képviselőjeként bekerült a parlamentbe. Az MSZP, a DK, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt ezután jelezte, hogy függetlenként is támogatnák utódjaként Németh Angéla...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@bencemacska: El ne felejtsük a mi Bélámék alig várják, hogy megszopassák őket. Minden féreg élősködő!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari a buta propagandista: ...de hát Balmazújvárosban sem nyert :)
dr. prédikátor
LÖMÖPÖ? hát az meg mi a bánat? Ja hogy egy fityfasz szarkupac!!!?
Commenter
@papa.49: Már nem is próbálkozom azzal, hogy ide beküldjem a cikket,de épp most olvastam, hogy a rendszer idő és fejlődésveszteségként fog bekerülni a történelembe, és csak akkor fog bukni, ha forintgyengülés, gazdasági összeomlás, nemzetközi kirekesztés,és teljesen új ellenzék együttesen "áll" vele szemben. Hogy ez mennyi idő múlva fog bekövetkezni azt még megsaccolni sem tudta a cikkíró.Amúgy itt a cikk:
index.hu/i2/#http://hafr.blog.hu/2018/08/13/az_orbanizmus_strategiai_valasztasa
Madácsi Pali
Belehúznak a fideSS érdekében, hogy annyi voksot se szerrezzenek ahány ajánlásuk volt, vagy kapnak a fideSS-től, a jelöltállitáshoz. Mit keresnek még a szabad sajtóban a demokratikus oldalon? Ideje lenne őket a helyükön a fasiszta állampárt mellett kezelni.
JAJMÁR
Vàlasz? Ha nincs kėrdės?
Talàn valaki mėgis ėrdeklődött, valahogy ìgy: - nem teszem föl a kėrdėst, hogy beàllnak-e a fūggetlen jelölt mögė!
Vàlasz: a fel nem tett kėrdėsre a vàlasz nem!

De amúgy a mai viszonyok között - ha mėg valaki nem jött volna rà - a nėp közė szórt konc, vagy gumicsont, kinek mi az ìzlėse, az ilyen cikkecskėk.
Teljesen mindegy, hogy ki indul, ki kit tàmogat, vagy nem, semmit nem vàltoztat a lėnyegen, hogy az egėsz a Ner rėsze! Ės mi mind, fönntartjuk azt. Illùzió bekėpzelni, hogy van egy hibàs, egy búnbak!

Majd akkor kezd recsegni a rendszer, ha ezt a rėvhitet sikerūl legyőzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.