Engedély nélküli pénzkölcsönnyújtási tevékenység miatt 15 millió forintos bírságot szabott ki a jegybank az Altus Portfólió Kft.-re – értesült a hvg.hu.

Megbüntette Gyurcsány cégét a jegybank
Fotó: Rosta Tibor/MTI

Gyurcsány Ferenc cége a közlemény szerint mintegy 400 millió forint értékben nyújtott kölcsönt magán és jogi személyeknek is úgy, hogy ehhez nem kapott engedélyt a Magyar Nemzeti Banktól, ezért a pénzintézet azonnal hatállyal megtiltotta a vállalatnak, hogy a jövőben ilyen tevékenységet folytasson.

Az Altus Portfólió korábban három alkalommal, összesen mintegy 200 millió forint kölcsönt nyújtott a költségvetési csalással gyanúsított volt szocialista képviselőnek, Czeglédy Csabának. Az ügy miatt még januárban indult piacfelügyeleti eljárás.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hogy is volt az a Dunakeszi házvásárlás. ( medencével) Szijjártó mester? Némi mészárosi ügyletekkel kombinálva?
Persze, majd a Polt fényt derít ezekre is. Mijt a többi havari kölcsönre...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Micsoda hihetetlenül gonosz, embertelen és igazságtalan egy ország ez, ahol mindent lehet. Szemrebbenés nélkül tönkre lehet tenni egy embert, hazugságot hazugságra halmozni ellene...
durbincs
De hogy már nem a nép Avokádója, az is má biztos ?
Eriksson
@karma1: tegnap 13:34
@bencemacska: tegnap 15:21
Jogellenes az engedély nélküli pénzkölcsönnyújtás - Budai Gyula - ECHO TV
https://www.youtube.com/watch?v=ftEyYRCsDqk...
karma1
@Eriksson: echo tv - budai gyula... A gyermekem apja 52 eve , 18 eves kora ota maganvallalkozo. Nem megy neki rosszul, mernoki minosegu munkat es egyedi keszulekeket gyart, nullszerias kivitelben . A lenyeg, hogy tisztessegesen adozik, mindent kifizet. A barati korben eleg gyakran kernek tole kolcson penzt, amit persze meg is adnak : regen kiprobalt baratsagok ezek. Na nehogyma egy budaigyula mondja meg, hogy o nem adhat kolcsont a legjobb baratjanak, hogyha az ker tole 5 millio forintot?
Ne haragudj, de te ezt el is hiszed, amit a tv-ben latsz?
durbincs
@karma1: krogya akkor maga 103 éves létére 1 70éves férfivel tart gyümölcsöző kapcsolatot ?
azt nehogy összekevergesse már az időpontokat mint múltkor, az angol billentyűzetével ?
Eriksson
@karma1: Itt nem a gyermeked apjáról, és 5 millió baráti kölcsönről van szó. Értenéd, ha egyáltalán végignézted volna a videót.
Budainak éppen az volt a feladata, hogy az ilyen jogsértéseket felderítsen, és minden jel arra mutat, hogy ez esetben sikeresen.
A pártok finanszírozása nem baráti kölcsön, s itt ráadásul uzsorakamatra történhetett a tranzakció.
Ezek után még az is világossá válik, Gy. mivel tartja markában az MSZP-t, s az is, hogy miből tudott hatalmas összeget ajánlani Molnár Gyula Fodor senki más által nem támogatott pártjának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.