Elaludt, majd arra kelt, hogy a lábtartó és a pult között van a feje. A szabadulási próbálkozását is elmesélte a Blikknek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Talán jobb lett volna, ha nem szólal meg, akkor legalább csak találgattunk volna hogyan is történhetett?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Gondoltam hogy egy kissé túltolta a vodkát!!!
lampa laz
Basszus, a pasik sem, de egy részeg nőnél ocsmányabb nincs a világon. Aki meg ilyen "mélyen" tud csak aludni, azt hagyni kell amíg megfullad, mert ezek számára nem létezik olyan mennyiségű pia ami átsegítené a "bánatán."
eszegfu
Talán jobb lett volna, ha nem szólal meg, akkor legalább csak találgattunk volna hogyan is történhetett?!
Veleda
Törzsvendég volt a kocsmában. Megártott neki a tablettás. Azt mondták a mentősök, mire a tűzoltók kiszedték, már ki is józanodott. Akkor meg minden rendben van.
Veleda
@Szeparepa2: Nem ismerem a terepet, kocsmába sem járok. Tudom, nagy hiányosság ez nálam. De azért nem felemelő látvány egy részeg nő:))
Veleda
@Szeparepa2: Attól függ, hogy kinek milyen a jó nő?? Egy jó nő ( alakra-arcra-viselkedésre) törzsvendég a sarki krimóban? Bár ,ha azt nézzük vannak jó alakú nők a kukorica tábla mentén is:))
papa.49
,,Szegény makonya részegre,, itta magát oszt. így járt )))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.