Szijártó nemrég jelentette be, hogy Magyarországon is indít képzést az amerikai Notre Dame Egyetem, azt persze nem tette hozzá, hogy az intézmény éppen a társadalmi nemek tudománya területén végez komoly kutatómunkát. Annak ellenére, hogy katolikus egyetem.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Majd mostantól nem fog. Nyilván, egy 19. sz-i társadalompolitikát folytató kormánynak nem érdeke az, hogy a társadalmi szerepeket és azok fejlődését kutassák. Család: "apa mosdik, anya főz, sok kis gyerek hazafiasságra nevelődik, templomba jár" oszt jónapot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Majd nekik külön engedélyezik, és Palkovics előírja, hogy mi legyen a kutatás eredménye! Apa tv-t néz, újságot olvas, anya főz,és őrzi a családi tűzhelyet, gyerekek hittant tanulnak, és vasárnap az egész család templomba megy.
Kirche, küche, kinder!
Commenter
@karma1: meg pártunkra és kormányunkra szavaz.ennyi.
dr. prédikátor
@Shikari: Már elnézést ,de te a nyalakodáson kívűl milyen szakon végeztél???Gondolom abból van végzettséged!Mekk elek!
magyarbakancs
@Shikari: Van rengeteg fing vezérelésre alkalmas diploma. Semmitmondó szakok ami szarnak se való.
magyarbakancs
@Shikari: Mindenkinek a kezébe nyomtuk a diplomát és mindenki íróasztalt és feleltség nélküli baromi sokat fizetős állásra ácsingózik.
közben meg nincs szakmunkás .
dr. prédikátor
@Shikari: Mármint te meg a szociálpszichológia??? ne röhögtess már !Oszt hol végeztél?Lólábfalván? vagy az Ecserin vetted???Mert a te fajtád már csak ilyen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.