Elektromos kerékpárokat töltő hálózat kezdte meg működését a Balaton körül, 14 töltőhellyel – számolt be az ötletgazda Győrffy Árpád, a balatontipp.hu szerkesztője, a balatoni ebike töltőhálózat koordinátora az MTI-nek kedden.

A feltételek szerint az állomásoknak legalább két csatlakozási lehetőséget kell biztosítaniuk a bicikliseknek, minimum két órányi töltésre. Amennyiben egy kerékpáros legalább ezer forintot költ az adott állomáson, akkor ingyenes a töltés, ellenkező esetben legfeljebb 300 forintot lehet elkérni a szolgáltatásért – ismertette Győrffy Árpád.

14 helyen lehet már tölteni az e-bicikliket a Balaton körül

Fotó: pixabay.com CCO

A régiós töltőhálózat tagjai éttermek, büfék és más szolgáltató egységek, amelyek kapcsolódtak a kezdeményezéshez, elérhetőségük megtalálható a www.ebike.balatontipp.huoldalon – tette hozzá.

A Balatonnál is egyre többen használnak elektromos rásegítéssel működő kerékpárokat, amelyek akkumulátorai egy feltöltéssel 40-60 kilométer alatt merülnek le – mondta az ötletgazda.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vladimir putin
Olyan sportolásos adat nincs, hogy egy töltéssel hány stadiont vagy vitorláskikötőt lehet meglátogatni?
vladimir putin
Egyébként pedig egyáltalán nem kéne ilyen képeket mutogatni a Balaton túlpartjáról, mert ott úsznak át a migráncsok Badacsonytomajba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.