Érdekvédők és ellenzéki képviselők is tiltakoztak kedd délután Budapest IX. kerületében, amikor a hatóságok kilakoltattak egy hatfős családot. Az indok ezúttal is a devizahitel-tartozás volt – értesült a HVG.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Bármennyire is szomorú, de a hitel ezzel jár ha valaki nem fizeti. Megoldás rá nem igazán van sajnos.
Jozefina
Igenis van rá megoldás, mert a bankok átverték a hiteleseket. nem adtak teljeskörű tájékoztatást és a hitelszerződések is egyértelműen a bankok előnyére szolgálnak!!! Ezért azonnali moratóriumot kellene a kormámánynak bevezetnie. Megtiltani minden kilakoltatást és eltörölni a bankok aljas módon elkövetett hitelszerződéseit!!! Mocskos szemét banda!! Mindezt keresztényi és családcentrikua alapon teszik???
division
@Jozefina: Átverték...Nézd, 25 évre hitelt felvenni merő ostobaság és felelőtlenség.
Pálinkás Pál
@Jozefina: Te érted amit írsz??? mondj a világon egy olyan bankot ahol a hiteles érdekeit veszik priorításnak!
Mivel nekem is volt frankhitelem...képzeld le volt minden írva a szerződésben...csak el kellett olvasni! Nem csak a kedvezőbb kamatot kellett volna látni az iratokon!
És a forinthitelesekkel mit csinálnál,ha ezt eltörlöd??? Azok fizessenek tovább akik nem mentek bele a lutriba,és a kedvezőtlenebb konstrukciót választották a biztonságért??
Most arról nem is beszélek...hogy a bedőlt devizahitelek jó része az emberi felelőtlenség hozama...emlékszem..boldog-boldogtalan vadi új verdákkal hasított mert ingyééé el lehetett hozni...aztán jött a lepe amikor vitték a kocsit,mert nem tudta fizetni...
Nos...ha nem tud valaki értelmezni egy szerződést,akkor nem írja alá!!!Nehogy már az adófizető fizesse az ő "tőzsdézését"!
Hirtelen ezek jutottak eszembe...de még sorolhatnám!!!
anima
"Senkit nem hagyunk az út szélén."
Mert belerúgjuk az árokba.
F_Viktor
@Jozefina: Pl:
"Nem csak a vébén, a devizahitelek eltörlésében is második Horvátország"
24.hu/kulfold/2018/07/18/horvatorszag-devizahitel-bankok/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.