Jozef Rohác kedden beismerte a rendőrségen, hogy több mint két évtizede ő ölte meg Prisztás Józsefet – közölte Fülöp Tamás ügyvéd, a szlovák férfi védője. A más ügyben kiszabott jogerős életfogytiglani szabadságvesztését töltő Rohác perújítási eljárás keretében kedden a Nemzeti Nyomozó Irodán többórás vallomást tett. Ennek során a rendőröknek beszélt arról is, hogy ő ölte meg Prisztást 1996-ban, eszerint az ebben az ügyben jogerősen elítélt H. István ártatlanul ül. Az ügyvéd ismertetése szerint Rohác a rendőrség elmondta: egy közvetítőtől úgy tudja, hogy az alvilágban ismert Prisztás megölésére az orosz-ukrán maffiától jött a megbízás. A védő elmondta azt is: Rohác szerint, ahogy a Prisztás-gyilkosság ügyében, ugyanúgy a két évvel későbbi Aranykéz utcai robbantás, illetve Fenyő-gyilkosság ügyében sem sikerült a hatóságoknak kideríteniük az igazságot. A négy halálos áldozatot követelő Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő János médiavállalkozó sérelmére elkövetett gyilkosság ügyében

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jo lenne tudni, hogy mitol vilagosodott meg nagyhirtelen Rohac, miert kellett ilyen gyorsan tisztara mosni gyarfast?
Valakinek nagyon nagy penz van kinezoben, vagy valaki nagyhirtelen meg fogja magat ongyilkolni...Es mi lesz az artatlanul elitelt H. Istvannal? Ki fog neki karteritest adni es foleg mibol? (A kerdes koltoi: csakis a magyar adofizetok penzebol.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.