Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint senki nem akar genderológust foglalkoztatni, ezért felesleges a képzés. A hvg.hu szúrta ki, hogy a CEU rektorhelyettese nyáron is oktat, ha kell. Fodor Éva Facebook-oldalán adatokkal cáfolta, hogy ne lenne igény a képzésre és gazdaságilag sem éri meg a szak fenntartása. Az egyetem tavalyi felmérése szerint (398 diák adata alapján) a tanszék volt hallgatóinak 42 százaléka oktatási-kutatási területen dolgozik, több mint 22 százalék pedig olyan nagyvállalatoknál, mint az Air France, KLM, Citibank, IBM, KPMG, Media Plot, The Coca-Cola Company, Genesis Healthcare, Argyll Business Centers, stb. Korábban Semjénhez hasonlóan, bár megengedőbben érvelt az Emmi, amikor úgy fogalmazott: joggal lehet feltételezni, hogy a szakot nem a munkaerőpiac igényeire reagálva hozták létre, és nem azért, hogy gyorsan és közvetlenül hasznosítható tudást kapjanak a hallgatók. Ehhez képest kiderült, hogy még az az érv sem állja meg a helyét, amit Hollik István

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Semjén-Hollik amibe belevaúúú, abból jó soha nem lesz !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
A fide$$ ervrendszere azonos a viccbeli vaganyok erveivel, hogy miert is verjek meg a nyuszit? (Van rajta sapka vagy nincs, ad-e fustszuros cigit vagy sem?)
Amikor valahol ennyire kilog a lolab, futyiszerek, akkor onnan nagyon gyorsan el kellene oldalogni, amig meg nem keso es csak kisse van megtepazva az rtelem nimbusza.
(Nem is gondoltam volna, hogy a ket szentfazek csak ilyen harmatgyenge okokat fog talalni a szak beszuntetesere).
Hiaba, mi nem tudunk elni kosa es nemethsziszi kobe ve'sendo" okos megnyilvanulasai nelkul!
volvós
Semjén-Hollik amibe belevaúúú, abból jó soha nem lesz !!!
namihami
Egy pillanatig sincs szándékomban a hölgy képességeit degradálni, de legyünk őszinték. Egy Tömjénzsóti miniszterelnökhelyettest (ez a balfék és ez a stallum--már ez is röhej) lesöpörni, mi több megalázni, nem igazán embert próbáló feladat. Egy közepes képességű óvódásnak se lenne megoldhatatlan feladat. Már a minicsoportban is ujjgyakorlatnak minősül.
division
Semjént kellene már végre lesöpörni, csak nem férne bele egy átlagos kukába...
nezelodo
Nem kell bántani szegény fővadászt! Be kell látni, hogy az áldott emlékű Miklós Imre szelleme kísért még mindig a személyében. Szellemeket meg elűzni sem lehet, meggyőzni meg felesleges. Bár legalább már egy királyság alatt alkalmaztak jósnőt a fiúk, de nem ilyesmivel foglalkozott, a választásokról jövendölt, a Mikola ki is dumálta, és a Kubatov embere lett.
justhpeter
@nezelodo: Az áldott emlékű Miklós Imre Tömjénhez képest egy szellemi magaslaton trónoló úriember volt. Ő csak "parancsra" követett el aljasságot. Tömjén pedig nem is keresztény, ő a Kereszténység Szégyene.
karma1
@division: Jaha,...:o)) A puskajanak a csove folyton kilogna,...:o)))))
nezelodo
@justhpeter: Igaz, rendesen továbbképezte magát. 1976-ban egy szakmai továbbképzésen kellett meghallgatni, pedig nem vallástudományban utazott a hallgatóság, hanem szőlő és bor témában, de ennek ellenére nem látszott az államtitkár et. illiberálisnak (tahónak). Nagyot nőne a "semmilyen csapat" megítélése, ha csak fele annyi intelligenciát mutatna, mint az egykori villamoskalauz.
Jozefina
Nem nehéz bárgyú, hamis érveket a józan ész diktálta indokokkal lesöpörni!!
nezelodo
Becsípődtek a társadalmi nemek a fiúknak! Attól még, hogy tagadják, léteznek nők, és férfiak, (az előbbiek rendesen alul fizetve), homoszexuálisok, leszbikusok, biszexuálisok stb a társadalom minden szegletében, és a kormányzásban is. Ha úgy tesznek, mint a strucc, attól még a probléma valós. Egyszer majd megtanulják, végül is az SMS küldést is sikeresen megtanulta a főideológus, még ha bonyolult is volt a tanfolyam. Egyszer, ha az érdeke úgy kívánja ezt a békát is lenyeli, vagy letolják a nyeldeklőjén.
justhpeter
Ez a "genderizmus" az orbán-csürhe számára csak egy újabb gumicsont. Mint szokásos, ez a gumicsont is csak a műveletlenségükről árulkodik. Talán más főideológust kellene magukhoz csalogatni, mert erősen fenyeget a szellemi kiüresedés a jobboldalon.
Nessy
@justhpeter: Miután lelkesen keverik a szezont a fazonnal, és szajkózzák, amit fentről hallanak, ne is reménykedj, hogy értelmes vitát lehet folytatni a témában a hívekkel. Ha a liberalizmus fogalmát sem ismerik, ne várj csodát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.