Simicska Lajosnak saját bevallása szerint nem volt más választása, minthogy eladja cégbirodalmát – erről az egykori oligarcha egyik segítője beszélt egy brit lap szerint. A Guardian azt írja: a miniszterelnök volt szövetségese megadta magát, így belátható időn belül gyakorlatilag semmi sem veszélyezteti itthon Orbán Viktor hatalmát. Terjedelmes riportban foglalkozik a magyar belpolitikai és médiahelyzettel, valamint …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Itt cikk lényege:

"Bele kell húznia Orbán Viktornak, hogy utolérje Kim Dzsongunt: nálunk a sajtó 8-10%-a még mindig nincs a Párt kezében! Tarthatatlan állapot egy keresztény demokráciában!"

És köszönhetjük mindezt "honfitársainknak" akik vagy egy zacskó krumpliért. vagy egy lakon tejért a fideszre és jelöltjére szavaztak. Vagy otthon maradtak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@verőce21: Bértollnok pedig az, aki a hatalom seggéből óbégat jó pénzért. Végül: miért lehet az, hogy a Fidesz seggnyalói kizárólag jó fizetésért vállalják a szorgos nyelvmunkát, ezzel szemben számos újságíró dolgozik jelképes összeg fejében, vagy akár ingyen és számtalan blogger a tulajdon szabadidejének rovására írja a véleményét? Ha ezt sikerül megválaszolnia az örökké sértett ötödvonalbeli propagandistáknak, máris közelebb kerülnek a megvilágosodáshoz.
verőce21
Csak a zavarosan látók írnak szamárságokat, @Eladott Ország:
JAJMÁR
Miėrt
kell egy kormànynak vàlasztàsban "veszėlyheyzeteket" làtni, vagy kivėdeni egy parlamentàris demokràciàban? Mióta? Ja, azóta!
bencemacska
@durbincs: ma, 23:17
Te mindenkiről tudod hol lakik???
karma1
@bencemacska: Na tessek, kellett Neked megszolitani a budos halfarkat, erre iderittyentett egy akkora baromsagot, hogy ihaj!
Belekeveri a grafologiat is, - ami a KEZIRAS elemzesenek a tana - es utana meg elmagyarazza nekunk, hogy mi vagyunk a hulyek.
Ha valaszolsz a baromsagaira, polemiaba szallsz vele, akkor legitimalod a letezeset.
Eladott Ország
@verőce21: Itt lopják szét az országot a szemünk előtt. Az egyszerű fideszhívőt éppen úgy meglopják, mint az ellenzékit, vagy azt, aki egyáltalán nem foglalkozik politikával. Ez nem más, mint vegytiszta korrupció és a mi bőrünkre megy. Sok embernek mégis földöntúli boldogságot okoz, hogy legalább a fideszesek lopnak, nem a libsikomcsik. Csakhogy ebbe mindannyian beledöglünk. Mi lenne, ha ezeket a súlyos milliárdokat nem néhány ember vágná zsebre (nyilván van alkotmányos költség, de akkor is), hanem mondjuk 500 vállalkozás tudna belőle talpon maradni és munkát adni 2000 embernek? Mi lenne, ha nem Mészáros Lölö keresne napi egymilliárdot, hanem ötvenezer ember kereshetne napi húszezret? Becsületes munkával.
Drágaságaim a kéményen csüngésben. Hogy mondjam még el, hogy megértsétek: a szakadék feneke közeledik és pofával fogunk érkezni. Fideszesek is.
uploads.disquscdn.com/images/c1b3ff1753ccffa780e1d9781a4b8228491461c974b81da5e969b6cb99b81be1.jpg?w=600&h=624

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.