Jelenleg nincs napirenden a televíziós nézettség mérésének államosítása – talán így foglalható össze nem szó szerint, de a legrövidebben a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NMHH) HVG-nek írt hivatalos közleménye. Iparági forrásaink szerint azonban egyre erősebb a szakmában az a hír, hogy a rádiók hallgatottsága után a tévék nézettsége is "hatósági felügyeletet" kap.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Nézhet a nagy büdös semmibe. Nincs tévém, már évek óta.
Peller Anikó
@Commenter: de a kompteredet is lesi évek óta.
papa.49
Ha a tévéd még a hagyományos képcsöves tévé, fújhatnak a seggedbe szalmaszálon, a rádió műsort is saját antennáról fogom, nem a netről ...
Csizmás Kond
...már sokat nem látna benne mert lapos...
Nessy
Látna egy fekete szobadíszt. Néha este, ha találok valami jobb filmet, de nem a királyi kanálisokon, mert félóra alatt kétszer ugyanaz a reklám és kormánypropaganda blokk kicsit sokk. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb csatorna "utánjátszó".
Rádió meg valahol a szekrény mélyén.
A net megoldja, ha valamit megakarok hallgatni!
Csizmás Kond
...már sokat nem látna benne mert lapos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.