Egy amerikai újságíró ideutazott, hogy a politikai helyzetet tanulmányozza. Egy magyar cégvezető kemény sztorit mesélt neki.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
Először 5 éve hallottam hasonló történetet, akkor mindjárt hármat. Azóta mennyi történt vajon? Így üldözi el a magyarokat a hazájukból. Mitől is nemzeti ez a kormány?
Mitől családok éve 2018? Attól, hogy a devizahitel miatt megszorult családokat kilakoltatják, vagy attól, hogy emellett a milliárdosokat új lakás építéséhez segítik? Vagy attól, hogy megszüntetik az iskolakezdési támogatást?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
menekült
Először 5 éve hallottam hasonló történetet, akkor mindjárt hármat. Azóta mennyi történt vajon? Így üldözi el a magyarokat a hazájukból. Mitől is nemzeti ez a kormány?
Mitől családok éve 2018? Attól, hogy a devizahitel miatt megszorult családokat kilakoltatják, vagy attól, hogy emellett a milliárdosokat új lakás építéséhez segítik? Vagy attól, hogy megszüntetik az iskolakezdési támogatást?
papa.49
Mit gondoltok véletlenül mondtam azt hogy mikor leapad a suska akkor kezdődik a kisvállalkozások ,,tömörítése,, egy, egy fütyiszes szarjankó kezében !!!
Nessy
Ahogy megyünk vissza az időbe, úgy alakul át minden, legfeljebb esetenként az előjel változik. Egy esetben nem, és ez az erőszakos államosítás, illetve NERtársaknak adományozás.
Most már lassan a negyvenes évek vége közeleg! A választásban már ott vagyunk, csak nem "kék cédulás", hanem levelezőtagozatos, és drágább!
karma1
Ez bizony igy muxik. Egy matrahazai kis maganszallo csaladi vallalkozasban volt, a nyugdijba vonulo szulok at akartak iratni a gyermekukre a szallodat, aki most is veluk dolgozik, de a szulok mar teljesen ki akartak szallni 40 ev vendeglatozas utan...
Bementek a gyongyosi foldhivatalba, es el akartak inditani a papirokat az atirashoz. Egy normalis orszagban ez egy pofonegyszeru, megszokott tranzakcio lett volna. Nem igy nalunk. Nehany nap mulva felhivta oket egy ismeretlen telefonalo, es baratsagosan megkerdezte, hogy mit szeretne a hazaspar a hotellel. Aztan mikor elmondtak artatlanul, hogy mire keszulnek,. a pali mar nem volt olyan kedves, hanem mondta, hogy nehany nap mulva mindenkeppen ujra fogja oket hivni. (Nana, hisz o csak egy stroman volt, nem volt dontesi joga. Valoszinu meg kellett beszelnie a megfelelo emberrel, hogy mit mondjon a hazasparnak). Ket nap mulva felhivta oket ujra, es azt mondta, hogy a fonokevel megbeszelte, hogy ezt a tranzakciot nem hajthatjak vegre a fia reszere, mert az allam tart ra igenyt - itt mondott valami torvenycikkelyt, amit a kutya sem tud ellenorizni -, mert a nemsokara Gyongyos kozeleben nyilo kulfoldi multi akarja megvenni, mert ott akarja elhelyezni a ROMAN vendegmunkasokat!
Eredmeny: a hazaspar teljes apatiaba esett, alig talaltak erre szavakat , de nem mertek az allam ellen semmit sem csinalni. Igy szare-hugye' valami kocos tarsasag megvette a hotelt, es meg a fiuknak volt a legjobb tartasa: azonnal keresett Ausztriaban egy szallodat, ahova vezetot kerestek - az egesz csalad odament ki, a fiu most mar egyedul vezeti az alpesi hotelt, mert a szallodalanc tulajdonosa rendkivuli modon meg van vele elegedve, a szulok pedig szinten odakoltoztek, segitsegnek a fiuknak.
Igy kell eluzni a tisztesseges, jo vallalkozokat, mert nehany uj oligarcha nem fer a borebe.
Nekem a ROMAN vendegmunkas eros szemoldokfelvonast okozott...
Aki Én
Közvetlen ismerőssel történt hasonló eset, tehát kétség nem fér a tempóhoz.
Mit gondolunk, hogy vesznek 1-2 százmillióért előző évben 1,5 milliárdra értékelt borászatot, vagy bármilyen céget?
Eladott Ország
Demokrácia pedig egypártrendszerben nem létezik. Kilencedik éve egypártrendszerben élünk, kilencedik éve a választópolgárok több mint felének nincs beleszólása a saját dolgaiba. Sőt, nem csupán beleszólása nincs, de el kell viselniük, hogy a miniszterek elnökétől a legutolsó megélhetési tollforgatóig hazaárulónak, idegenszívűnek, Soros-ügynöknek, idióta baromnak, élősködőnek titulálja bárki, akinek ez az érdeke. Az a baj, hogy felszámolták a demokráciát (nem, nem az a demokrácia, ha az van, amit én mondok, hanem az, ha mindenkinek joga és lehetősége van beleszólni közös ügyeinkbe), végletesen szétszakították a társadalmat és olyan ellentétet szítottak az országon belül és a határainkon kívül élő magyarok között, amit képtelenség jóvátenni. A cél szentesíti az eszközt elv nem működik, hazug, kártékony. Mert a cél néhány család eszelős gazdagodása, az ország kifosztása, a társadalom végletes lepusztítása.
papa.49
Ez lesz a következő lépés a fiaim már áttették Szlovákiába a cégük székhelyét pontosan ezért !!!
No comment !!!
karma1
@Eladott Ország: Pontsan. Es eppen ezert mondtam azt is, hogy azonnal nagy bajba kerult volna orban, ha majus 8.-an EGYETLEN ellenzeki part sem megy be a kormanyalakito ulesre, hanem mindenki bojkottalja oket. Mert akkor kiderult volna, hogy valoban 8 eve mar csak a fide$$ van, es az bizony - ha most csak ez az egy part van a Parlamentben majus 8.-an - akkor az a legvadabb diktatura, nuku demokracia.
Abban a pillanatban a kulfold megtamadta volna orbant, de legalabbis erosen kerdore vontak volna azert, hogy miert is csak ok vannak a parlamentben? Hol van az ellenzek?
De az ellenzekben van a legtobb arulo - lmp, momentum, es az olyan kamupartok, amit csak azert alapitottak fel evvel a valasztasok elott, hogy meg jobban megosszak az ellenzeket, osszezavarjak az amugyis zavarodott, ketkedo valasztokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.