Kovács Zoltán állítólag a 2018-ban regnáló magyar kormány szóvivője, ilyen tisztségében a hivatalos kormányálláspont felkent közvetítője. A stílus ebben az esetben nem csak az ember, hanem a Fidesz-kormány is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Heller Ágnes Széchenyi-díjas filozófus, esztéta, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja. kovács zoltán kicsoda?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Heller Ágnes Széchenyi-díjas filozófus, esztéta, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja. kovács zoltán kicsoda?
Zeta
Ki is az , hogy is hívják?
Jó lenne, ha kicsit elkezdene lapozni a vezérkar kisz és párt múltjában. Hány ócska komcsit is találna?
Vagy az aki más vélemenyen van az komcsi , vagy Soros ügynök?
RonaGyuri
ez egy kedves úri ember! =)) Mármint Zsóti, Lovas és Bencsik elvtársaihoz képest, akik csak lazán büdös vén kurvaként szokták emlegetni!
Nessy
Pedig ők aztán ismernek egy két "büdös vén komcsit" pártunk és kormányunk háza táján! Ja, azok megtért, kimosdatott komcsik!
tudode
Saját háza táján, ill. pajtásai, bajtársai, v micsodái között is található echte, akiknek még PAPÍRJUK is található a arhívumban, ill. a világháló nyilvánossága előtt

www.google.hu/search?q=K%C3%B6v%C3%A9rf+%C3%A9s+Orb%C3%A1n+kommunista+%C3%BCgyn%C3%B6k%C3%B6k&oq=K%C3%B6&aqs=chrome.2.69i57j69i61j69i59j69i61j69i59l2.4399j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Azok, akik ilyen BUNKÓN MERÉSZELNEK nyilatkozni egy 90. évét taposó akár mosónőbe, utcaseprőbe, BEBIZONYÍTOTTÁK, hogy EGY ALJASSÁGRA IS képeSSek!!
.
Te jó ÉG! Összefújta a nemzet szemeteit!
volvós
@Manhattan: 17:25
Az utolsó kérdésedre : - kovácszolika egy mocskos, büdös, rózsaszín tangabugyis köcsög, egy rosszul sikerült hímringyóóóóóóóó :-))))))
Manhattan
Heller: „Csak három szót ismernek: komcsi, buzi, Soros-ügynök” :D :D
Jozefina
Akkor a partizán mariska kicsoda???!!! Szerintem össze keverte őket ez a nem normális fejű!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.