A mátészalkai rendőrök rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették a feltételezett tettest.

Léccel követelt tojást a 16 éves fiú, rablás kísérlete miatt őrizetbe vették

A Mátészalkai Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves rápolti lakos ellen. A gyanúsított 2018. augusztus 15-én 11 óra 30 perckor bement egy 80 éves rápolti asszony körbekerített udvarára, és fenyegetéssel arra szólította fel, hogy adjon neki tojást. A sértett követelését elutasította, így a fiú elhagyta az ingatlant. Rövid időn belül a gyanúsított visszatért egy léc darabbal a kezében és újból felszólította a sértettet tojások átadására, miközben életveszélyesen megfenyegette. A sértett közölte vele, hogy nincs tojása, és értesíti a rendőrséget. Ekkor a gyanúsított ismét elhagyta a helyszínt. A mátészalkai rendőrök a bejelentést követően a feltételezett tettest rövid időn belül elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Szerencsés a néni, hogy egyszerűen elment a cigány...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m73
orbán farkas rejtett erő tartalékai.És ez még csak a kezdett!
Levendula
@X-ray: Ha jól emlékszem, Hofi Gézától van az idézet. :)
Shikari
@m73: Ha Orbán úgy nyilatkozik, mint a véleményünk a rejztett erőforrásokkal kapcsolatban, már az összes retek itt vinnyogná a rasszizmust! A valóságot még gondolni is tilos a liberálisok szerint!
m73
@Shikari: te is tudod jól,hogy ezeket minden kormányzat védi.És azt is tudod,hogy napról napra rosszabb a helyzet.De mivel szavazó bázis,így minden politikus nyalja a seggüket.Én magyar vagyok,aki aggódik az országáért és a családjáért!
Shikari
@m73: Annyian nincsenek ők és nem is olyan tudatos szavazók, hogy tartani kéne attól, kormányt buktatnak. Ez a liberális elmebaj az oka ennek és a rasszizmus vinnyogás, ami megakadályozza, hogy egyetlen normális, őszinte véleményt elmondj!
Jozefina
Mindegy, hogy cigány, vagy nem. Valószínűleg nem célba dobáláshoz kérte a tojást!!! Ha éhezik valaki és nincs miből élelmiszert venni, akkor annak ez a következménye!!! Valószínűleg sokkal több hasonló eset létezik, maximum nem tudunk róla!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.