Dömsödi Gábor volt pásztói polgármestert mindössze 106 szavazattal győzött le a fideszes kihívója.

A leváltott nógrádi településvezető az ATV stúdiójában arról beszélt, hogy már bejelentkezett a munkaügyi hivatalba,

így három hónapig 160 ezer forintos segélyt fog kapni.

Dömsödi a Blikknek hangsúlyozta, hogy polgármestersége alatt nyereségessé tette Pásztót, az utódját viszont nem tartja alkalmasnak a város megfelelő vezetésére.

„Miközben folyamatosan mocskoltak és gúnyolódtak rajtam, addig én kampányolás helyett dolgoztam. Jövőre elindulok a polgármesteri székért,

hogy megvédjem azokat, akik támogattak, és valószínűleg le is győzöm majd a Fideszt” – mondta az egykori tévés műsorvezető és producer, aki az elkövetkező időszakban oknyomozó újságíróként tervezi felderíteni a helyi ügyeket.

Pásztón azért kellett kiírni időközi választást, mert Dömsödi összeveszett a fideszes többségű képviselő-testülettel.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Dömsödi Gábor közszereplő

(Blikk)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Sok erot es kitartast Gabor. Nehez harc lesz, de nincs mas valasztas a maffia hatalom ellen.
Eladott Ország
Origo teljes mellszélességgel beszállt Dömsödi Gábor ellen. És a Magyar Idők is. Mi van, srácok? Már az apróért is le kell hajolni? Nehéz idők jönnek. Az a jó ebben az orbáni káderpolitikában, hogy az összes csúszómászó számára van hely a rendszerben. Ha megfelelően csúszik és mászik, egyre feljebb kerül a szemétdombon. Ha legyőzni nem is lehet, de kiröhögni kötelező ezt a sötét, humortalan, görcsös hatalmat.
wagabund
..."„Miközben folyamatosan mocskoltak és gúnyolódtak rajtam, "...

szüksége van erre? ilyen nagy teher, gyűlölködés, áskálódás, bíróságrajárás mellett kizárt a jó munka...hagyni kell a francba..ha van családja, akkor az sem marad egyben...az emberek döntöttek, szagolgassák amit szakítottak...

az élet nem áll meg Dömsödi nélkül sem..
Macskaszem
Nem mintha a 160 ezer olyan baromi sok lenne, de a munkanélküli segély legmagasabb összege megegyezik a minimálbérrel, márpedig az csak bruttó 138 ezer. Na mindegy.
Másrészt a fideszt leginkább saját eszközeivel lehet legyőzni, de ahhoz erős gyomor és mérhetetlen pofátlanság szükségeltetik, ami Dömsödire nem igazán jellemző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.