Az Alkotmány utcában 2020-ra felállítják a Nemzeti Összetartozás emlékművét, rávésve a Trianon előtti Magyarország összes helységnevét. Most nem megyek bele a trianoni béke értékelésébe, abba, hogy igazságtalan módon zárt le egy másik, másképp igazságtalan korszakot, és ezzel sok újabb fájdalom és konfliktus forrása lett.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Shikari: azok a "tetű,taknyos liberális uszitók" IS!!! épitették ezt az országot azt a 93000 km2-tert,az elmúlt közel 100 évben, nem azok ,akik egy igazságtalan korszak lezárásaként,egy igazságtalan béke diktátumaként meghozott döntés következményeként "határon túliak" lettek./ egyébként érdekes az elszakitott területek etnikai összetétele trianon idején/.
Szóval több tiszteletet! mindazoknak,akik itt éltek-és itt élnek ezen a 93000 km2-en. A múltba révedés nem visz előre!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez megint egy olyan ,,dobása,, a kontároknak ami kiveri a biztit a környező országokban !!!
Ami pedig azt illeti először, másodszor, harmadszor is az ITT ÉLŐK GONDJAIT KÉNE ORVOSOLNI, NEM SZAVAZAT VÁSÁRLÁSRA KÖLTENI AZ ORSZÁG PÉNZÉT !!!
bencemacska
Ha valaki még itt maradt ebben az országban,az hódoljon a "vezírnek", mert különben mi gondoskodunk az eltüntetésünkről.
Még örüljenek, hogy nem direktben, hanem csak az eü-n keresztül!!!
kereső
@Shikari: azok a "tetű,taknyos liberális uszitók" IS!!! épitették ezt az országot azt a 93000 km2-tert,az elmúlt közel 100 évben, nem azok ,akik egy igazságtalan korszak lezárásaként,egy igazságtalan béke diktátumaként meghozott döntés következményeként "határon túliak" lettek./ egyébként érdekes az elszakitott területek etnikai összetétele trianon idején/.
Szóval több tiszteletet! mindazoknak,akik itt éltek-és itt élnek ezen a 93000 km2-en. A múltba révedés nem visz előre!
bencemacska
@kereső: ma, 10:53
Hát tényleg jobb lett volna, ha a liberálisok nem tartják /és jól/ a hozzájuk dörgölődők népes és hülye családját!!!
kereső
@Shikari: te/ti vagytok azok,akik kisajátitják a magyarságot-kirekesztve belőle rengeteg tisztességes embert, mindezt csak azért,mert nem "kedveli" orbánt, nem támogatja ész nélkül ezt az elvetemültséget ami ma Magyarországon folyik.És, ha azt mondod ,hogy a "magyar" olyan mint te,meg a hasonszőrű társaid, akkor igazad van. Semmi tiszteletreméltó nincs benneteket.
Tisztelet azoknak a magyaroknak,akik ezen a 93000km2 -en csodát produkáltak,élhető országot teremtettek, amit most szorgos mancsok elrabolnak,kifosztják-és nem csak anyagilag,hanem szellemileg is lesilányitják.Úgyhogy coki kutyuska, nálam nem sokra mész a libsizéssel, meg a többivel. Tudod mint mondott az újdonsült kancellária miniszter: nyasgem, hát én is azt mondom nektek-de előtte gargalizálást javaslok cchcl-lel, neho fertőzést kapjak.
Nessy
@kereső: Az az elkeserítő,hogy ezt a libsiző, gerontofób generációt, a mi generáción nevelte, járatta egyetemre, támogatta ha kellett. Működtettük, építettük az országot ( kevesebb hitelből, mint ma).
Pozitív példakép voltunk a szocialista államok között.
Ma Magyarország miniszterelnöke Orbán Viktor, tulajdonosa Mészáros Lőrinc, és aki nem ért velük egyet, hazaáruló, idegenszívű.
És LIBSI! Részemről vállalom ezt a jelzőt.
kereső
@Shikari: gebedj meg te, neked fontosabb a politika,mint a hazád( hazád???),mert ha nem igy lenne, normálisan gondolkodó ép ésszel nem nyalnád reggel-délben-éjszak orbán sejhaját-amint éppen azt teszi tönkre,ami neked -a saját bevallásod szerint- a legdrágább. Én nem verem a mellem a magyarságommal,mert az csak egy véletlen,hogy épp annak születtem.Világ életemben becsülettel éltem-megadtam mindig a királynak,ami a királyé.És te?Te csak a száddal vagy magyar! Vagy még azzal sem.Azt már bemutattad ,hogy hitvány ember vagy,akkor magyarnak miért is lennél alkalmas? Na dugulj el szarházi.
bencemacska
@Shikari: ma, 13:41

"Haza csak ott van, hol jog is van,
S a népnek nincs joga."

Mondotta egy "migráncs" leszármazott és én vele értek egyet!
kereső
@Shikari: hazátlan ,senkiházi vagy.Pénzért adod magad, és még csak el se ismered.Gyengébb vagy ,mint az úton ácsorgó prostik.azok legalább felvállaják magukat. Ja én nem libsi vagyok,csak egy józan paraszti!ésszel megáldott,gondolkodó magyar !ember. Persze,ha ez beletartozik a "libsi" kategóriába akkor az IS vagyok.
bencemacska
@Shikari: Ott, ahol nem én döntöm el, hogy ki vagyok, hova tartozom, hanem illetéktelenek akarnak minősíteni!
Kértem már, hogy minden MAGYARKODÓ szkennelje be a bizonyítékát. Aki régebbre tudja visszavezetni a családfáját, attól elnézést kérek!
kokopelli
@kereső: ..falra hányt borsófőzelék! Már (n-1)-szer elmondtátok a tetünek a helyes
politikai definiciókat,de a bér a kommentelésért visz mindent! Honnán tudná egy "ko-
sovó albán menekült",hogy mi haza,a tisztelet,a demokráciaa ,fair politika stb!
Megélhetési kommentelő tudás és logika nélkül! ;-(
kereső
@Shikari: a véleményemet mondtam.Azt meg tőled tudjuk, hogy mindenki elmondhatja,leirhatja akár rovásirással is.Szóval nem tudsz elhallgatattni!
kereső
@Shikari: na még jó,hogy engedélyt adsz.
eszegfu
@Shikari: 15:03 Nem gondolod Te "bennszülött vadász", hogy messzire mentél, amikor ezt a hsz-t válaszoltad @bencemacskának?! Személyedben ő egyáltalán nem sértegetett, csak leirta a véleményét! Nehogy már Te felséged "döntsétek" el, hogy ki minek vallja magát?!
Pálinkás Pál
@Shikari: No te dinnye...Magyarország utoljára Mátyás alatt volt független...Ha kiszámolod...többet volt megszállás alatt mint szabadon...Erre aztán igazán büszkék lehettek nemzethyek!!!
eszegfu
@Shikari: 15:27 Hát ezzel a válasszal nálam nem nyertél hangszórót!:)))
kereső
@Shikari: 15:03" Miért te döntenéd el, hogy mi vagy? " először is! @bencemacska ember,nem tárgy-tehát KI vagy!
Másodszor: te vagy az aki,előszeretettel döntöd el másokról-hogy nem magyarok.
Harmadszor: mivel nincs magyarországon jogegyenlőség-nincs jog,és nincs jogállam.Alkotmányunk meg 2012.január.1 óta nincs.
Egyszóval nincs demokrácia-mert annak alapja az alkotmányos jogállam
csűrheted,csavarhatod-de ez van.
És kérj bocsánatot @bencemacskától.
kereső
@Shikari: érted is amit irtál, vagy csak odahányod a szavakt egymás mellé? Szerintem az utóbbi.És ha te eldönheted ,hogy kit minek tartasz, akkor más is eldöntheti,hogy téged minek tart.Demokrácia van elvégre.
Macskaszem
Úncsi már nagyon a trianonozás. Nem él már senki, akin számon lehetne kérni, ideje lenne lapozni.
nevemnick
tibi, én meg eldöntöttem, hogy megtalállak és szíjat hasítok a hátadból a karikás ostoromhoz, de előtte, hogy fokozzam a a fájdalmadat, betyárosan szívlapáttal jól pofán váglak, te nemzethy trutymó.
eszegfu
@Shikari: 15:41 "Nagyvagány" vaaaaaagy! De vigyázz, a "rontás" előbb utolér, mint ahogy gondolod! És akkor nem lesz ám királyi többes... jó, ha egyes szám első személyben tudsz majd beszélni... hidd el!!
eszegfu
@Shikari: Megint nem érted! Én a jövődről beszéltem! Tudod ilyen mentalitás ellenére is nyilván megéled az idős kort és a Fidesz már lepkefing sem lesz... Te meg egyedül maradsz... meglásd ez lesz a Te sorsod... emlékezz rá majd, ha addigra a demencia nem fog "kiütni".:(
Macskaszem
@Shikari: a holokauszt fájdalmas, szégyenteljes fejezete a történelemnek, mégis azt gondolom, a legnagyobb seb is beforr egyszer, csak nem szabad folyton piszkálni.
Madácsi Pali
Most a akkor, hogy is van ez a nemzetállam kérdés? Mert az elcsatolt területek nagyrészén nem a magyarok voltak többségben? Sőt Lukács Bánya (Banja Luka, magyar neve Orbászvár) lakosai nagyrésze muzulmán vallású. A magyaranyanyelvüek szinte nem éltek ott. Szinte kizárt, hogy a török kiűzése után a bosnyákok ne megszálló idegen vallású hatalomként tekintettek az Osztrák--Magyar Monarhiára! De területileg Magyarországon éltek, mint ahogy többi salyát régiójában többségben élő nemzetiség. Azt is meg kellene emlitani trianon kapcsán, hogy a Nagy Magyarország lakosainak többsége nem volt magyar anyanyelvű. Mit is beszélek, így oda a nemzetállami délibáb!
Jozefina
Nem értem ezta szerencsétlen trianonozást, amikor nagyobb falat is volt!!!
Miért nem "Az Osztrák–Magyar Monarchia"-át követelik vissza!!!
@Macskaszem: igazad van!!! Már nagyon uncsi!!!
vladimir putin
@eszegfu: egy robottal tárgyalsz, te sem veszed észre?
Amúgy persze tök jó ütni, de semmi értelme.
Ő csak egy orosz robot.
Azért van, hogy rajta keresztül ki tudd élni a frusztrációidat.
Megírod neki, aztán rövid időre elfelejted, hogy szar a rendszer.
Kár időt pazarolni rá, rajta keresztül támad Oroszország.
Remélem vágod.
juttka
@Shikari: Alaptákolmány van, nem alkotmány. Neked meg mi áll?
Dr plágium
@Jozefina: Nándorfejérvár is a miénk lehetne...ha vissza kérjük mindjárt kiesik a szerbeknél a pixisből a mi diktátorunk :)
eszegfu
@vladimir putin: Tegnap 23:37 Egyáltalán nem "vágom"! De kösz a figyelmeztetést! Bár saját Magadnak mondasz ellent, hiszen rendre Te is "tárgyalsz a robottal"!:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.