Smink nélkül vallott a színésznõ Szinetár Dóra egy videóban teljesen őszintén beszél magánéletéről. Elárulta, tudja, hogy a civil dolgai jobban érdekli az embereket, mint a hivatása közbeni felvételek. Hozzátette, nem szertené turbózni a valóságot. Szinetár Dóra videót készített arról a minap, hogy hogyan is telik hétvégéje. A smink nélkül a házuk előtt üldögélő színésznő elmondta, mit csinálnak éppen a

Forrás: life.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@karma1: Rájöttem, hogy azért "irták rá" a nevedre a beküldést, mert 2017. okt. 17-én Szinetár Dóra "őszinte" vallomását a gyermeke születése után Te küldted be! Gondolták: most is érdekel!:))))
karma1
@eszegfu: Haha, pedig marhara nem...:o)) Dorika egy oriasi negativ pelda, hogy hogy NEM tudjuk megorizni a meltosagunkat, hogyan nem tudunk leszallni meg a Gellerthegyrol sem, nem hogy a Mount Everestrol,...
Nem volt o sohasem azon a szinten, hogy egy Ruttkai Evaval, Torocsik Marival, Gobbi Hildaval vagy hasonlo szineszno nagysagokkal egy sorban emlegessek. De most valami kenyszeresen uzi vissza a reflektorfenybe, allandoan magat tolja eloterbe. Pedig azt mondta, hogy visszavonul. Aztan o lett a legjobban meglepve, amikor mindenki bolintott ra, hogy jo, vonulj vissza, es mar masnap el is felejtettek, mert egy rendezonek sem ugy jut az eszebe, hogy "Jesszusom, ezt a szerepet senki mas nem tudja eljatszani, csak Dorika!" Hat nem, ezt nem birja megemeszteni. Ugyanebben a problemaban van nyakig elmerulve medveanyo is, es hat pecsi ildiko is eleg szinpadiasan zavarta le ezt a meny-anyos pert, az utolso elotti targyalas elott bulvarlapban jelentette be, hogy most bemegy a korhazba, es lehet, hogy onnan ki sem jon elve, mert a Csilla ezt tette vele! (A kisfia meg ugyebar egy szent, aki ugy lapul a fuben, mint egy darab szar, es hagyja, hogy az anyja harcoljon helyette. Utoljara az volt a nagy tenykedese, hogy az anyja nevere iratta a hazat, mielott osszerugta a port Csillaval.
Mind-mind feltunesi viszketegsegben szenvednek...
eszegfu
@karma1: Én egy kicsit más szemmel nézem és még talán sajnálom is. Azt tény, hogy Dórit nem lehet a "nagyok" közé sorolni, de kellenek a "közepes" képességüek erre a pályára is. Mint ahogy akár a tanári, vagy akár az orvosi pályára gondolok. Vélhetően Dóri nem ért máshoz és azzal, hogy "visszavonult" valóban elvágta magát a lehetőségektől. És valljuk be a szinészeknek lételeme, hogy "villogjanak", szerepeljenek, sokkal kevésbé viselik el a mellőzést, vagy hogy a munkájukra nincs szükség, mint egy átlagember. Sőt az is elképzelhető, hogy a "főállásu" anyuka szerepét hosszu ideig nem birja, nemcsak ő, hanem sok nő is van igy. Mindezeket átgondolva, még talán meg is értem, hogy videókat + fotókat csinál és felteszi a közösségi oldalakra. Szerintem Pécsi Ildikóval is hasonló a helyzet, csak ott még az is közrejátszik, hogy már elég idős és magát az öregedést is nehezen viseli. Összegezve: valamilyen módon kell, hogy szerepeljenek -- ha már szinházban nem -- és ezt nevezhetjük "feltünési viszketegségnek" is. Azzal együtt, hogy én akármilyen "hires" is lennék, akkor sem osztanék meg magánéleti dolgokat az egész magyar lakossággal, mint ahogy most sem teszem.
karma1
@eszegfu: persze, Kedves, minden szavad igaz, de valamit el kell donteni: karriert VAGY csaladot epitek. Nemely noi karrier osszeegyeztetheto a csaladdal, a gyerekvallalassal, - a szineszet valoban nem ilyen. Amig egy kutatoorvos otthon is tud naprakesz maradni, amig a gyereke nem kerul oviba, de egy szinesz valoban mas. Es igen, kellenek a szubrettek is, a 77. ajtonallo meg az Ur Hangja is egy szindarabba...
Valoban, pecsi ildikonal meg a szipirtyokor depressziv kilengesei latszodnak...:o)))
eszegfu
@karma1: Bizony igy igaz! Emlékszem, hogy mire a 2 gyerekem után visszamentem dolgozni, a helyem még megvolt, mert akkor még "szocializmus" volt, bizony előlről kellett kezdenem a "karrierépitésemet"! Mondjuk az sem "segitett", hogy hol az egyik, hol a másik gyerek volt beteg.
Gondolom Veled sem volt másként. Pedig én hol vagyok egy müvésztől?!:))
karma1
@eszegfu: De Te sem, meg en sem akartunk allandoan szerepelni valahol, allandoan bizonygatni, hogy elunk, megvagyunk, es epp most kevertuk meg a rantast, vagy eppen a legujabb BMWben csinaljuk a szelfit...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.