Mindenki készül augusztus 20-ra, a sok milliárdból épült úszókomplexum úgy, hogy pirosba, fehérbe és zöldbe borul. Csak épp az ott lakóknak nincs, nem lesz nyugta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na látjátok! Megmondtam ezek még újabb pénzeket tudnak eltapsolni/lenyúlni ennek a rondaságnak a címén! =))
CsipkeRózsa
Egy Dunához inkább illik a kék, mint a nemzeti szín.
Eladott Ország
Az egész Duna Aréna egy Legoland! De tény, hogy belülről BESZARÁS! Nyugi, kívülről is. Elég ha meghallod az árát és kicsusszan a medve. A nő bemegy a szőnyegkereskedésbe, sokáig válogat, majd ahogy lehajol, hogy megtapintsa az egyik szőnyeget, pukizik egy jó nagyot.
Derékig elvörösödve megkérdezi az eladót:
- Ne haragudjon, mennyibe kerül ez a szőnyeg?
Mire az eladó:
- Hát asszonyom, ha az érintésétől elfingta magát, az árától be fog szarni!
Csak mondanám, hogy a teljes elbaszott összeg 170 000 000 000 szájbavert magyar forint... ennyiért csak és kifjezetten liftaknákból is össze lehett volna legózni az egész hóbelevancot...és talán még a fűtés is belefért volna, mert télvíz idején szánkózni lehet majd benne. Egyébként tényleg úgy néz ki a Duna Aréna, mint egy Kelet Ukrajnai összeszerelőüzem, amit a vihar összetépett, és alumínium kereskedés lett belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.