A belvárosi rendőrök kérnek segítséget egy ismeretlen elhunyt férfi azonosításához.

Egy holttestet akar azonosítani a rendőrség: ön felismeri ezt a karórát?

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága közigazgatási hatósági eljárást folytat egy ismeretlen férfi rendkívüli halálesete ügyében. Az ismeretlen férfit 2018. augusztus 10-én 11 óra 57 perckor találták a Kvassay tápzsilipben uszadékmentesítési munkavégzéskor. A rendőrségi szemle során az ismeretlen férfinél személyes iratot nem találtak, a személyazonosságának megállapítására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Egy holttestet akar azonosítani a rendőrség: ön felismeri ezt a karórát?

Az ismeretlen férfi körülbelül 50 és 75 év közötti, 158 cm magas. Megtalálásakor fekete 40-es méretű bőr félcipőt, zöld zsebes rövidnadrágot, piros- fehér- kék kockás inget viselt. Az elhunyt ruházatból előkerült egy fekete, bőrszíjas karóra, valamint 4 db kulcs. Különös ismertetőjegye, hogy az elhunyt teljes műfogsort viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a képen látható tárgyak alapján a férfi azonosításában segíteni tud, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Egy holttestet akar azonosítani a rendőrség: ön felismeri ezt a karórát?""
Megesküdni nem mernék rá, de talán egy Vostok vagy egy Pobeda. Esetleg egy Szláva.
Kérdezzék a Viktort, az manapság több ilyet láthat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.