Danny Ramadant fehér férfiak verték meg a Sziget Fesztiválon, azt hitték róla, hogy roma. A történetet a kanadai nagykövet, Isabelle Poupart osztotta meg a Twitteren #NotMySziget (Nem az én Szigetem) hashtaggel. Azt írja, sokkolva tapasztalta, hogy a fesztiválon múlt pénteken egy fehér fiatal férfiakból álló csoport megverte a Vancouverben élő, de damaszkuszi születésű írót és melegjogi aktivitástát, Danny Ramadant,a Szigeten, mert azt gondolták róla, hogy roma.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Miert, ha valakirol csak feltetelezik, hogy roma, akkor mar meg kell verni?
Na ne mondja nekem senki sem, hogy ez az eset orban gyuloletkampanya nelkul is siman megtortenhetett volna! Ehhez az esethez - egy kulturalis esemenyen, fesztivalon - kellett az a melyseges gyulolet, ami az emberekben ma mar napi szinten benne van.
Ez lenne az en MAGYAR szulohazam? Tenyleg?
Schwarzit nem ismerik fel, egy nemzetkozi szemelyiseget csak a kinezete miatt megvernek - erdekes tendencia.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Miert, ha valakirol csak feltetelezik, hogy roma, akkor mar meg kell verni?
Na ne mondja nekem senki sem, hogy ez az eset orban gyuloletkampanya nelkul is siman megtortenhetett volna! Ehhez az esethez - egy kulturalis esemenyen, fesztivalon - kellett az a melyseges gyulolet, ami az emberekben ma mar napi szinten benne van.
Ez lenne az en MAGYAR szulohazam? Tenyleg?
Schwarzit nem ismerik fel, egy nemzetkozi szemelyiseget csak a kinezete miatt megvernek - erdekes tendencia.
Ludmilla
Orbán,ide juttattad a híveidet,gazember
Pálinkás Pál
@karma1: Nos...tudod hogy történt??? Ott voltál??? Lehet hogy a buzeráns kóstolgatta az emberkéket! Bírom az ilyen libsi cikkeket...egyből ráfogják hogy a származása miatt kapott...és mi van ha kötekedett???
És igen,be kéne látnotok hogy a magyarok nagy többsége bizony utálja a cigókat, azt hiszem jogosan...Tettek róla az évszázadok alatt!
lusta
@Pálinkás Pál: Drága sztrovacsek, függetlenül attól, hogy valóban úgy volt ahogy leírták, vagy sem, Ön szerint nagyon utálni kell a cigányokat és ott verni őket, ahol csak lehet. Csak gratulálni tudok az Ön felfogásához. Ellenben nem kívánom Önnek, hogy csak úgy megverjék, mert tett a családja évszázdok óta róla.
Pálinkás Pál
@lusta: Te hol élsz ??? Naponta olvashatsz az erőszakos bűncselekményekről,aminek a jó 90 %-át cigányok követik el!!!
Ez lehet hogy nem tetszik nektek,de attól tény!!! Ritka egy parazita népség...de tudod mit,sorolj fel az elmúlt párszáz évből egy-két dolgot, amivel a cigányság előrébb vitte az országot!
Várom a listádat!!!
karma1
@Pálinkás Pál: Na ide figyelj, Pali! Allatira nem erdekel, hogy nemely dologban egyetertunk, de vannak dolgok, amiben kisse eltero a velemenyunk.
Kikerem magamnak, hogy a ciganyfobiadat egy ilyen frocsogos hsz-ben tedd kozze, hozzam cimezve!
Mielott altalanositanal, hogy "a buntenyek 90 %-at ciganyok kovetik el", talan megertened a SZOVEGET es foleg a TARTALMAT is ennek a cikknek,.
A cikkben arrol van szo, hogy a sokszinu Sziget fesztivalon adott egy ember, aki irt egy konyvet, eloallitott valamit, ami sokakat erdekel, es mert a szervezok meghivtak, felengedtek a szinpadra, es valosziinu talan meg valami kis tiszteletdijat is fizettek neki.
A cikkben CSUPAN arrol van szo, hogy egy CSOPORT feher ember - nem EGY - szobelileg is es tettleg is bantalmazta az EGYEDUL fellepo eloadot.
Mit tudott szerinted vajon olyat szolni ez az egy ember, hogy egy egesz CSOPORT mozduljon ra? Es ha a kep valoban az illeto eloadot, irot abrazolja, akkor szerinted ez egy ciganykinezetu ferfi?
Sokkal inkabb el tudom kepzelni, hogy a homofob kormanyzati vezetes szabaditotta ra a walton-fele, meg magyar gardista verolegenyeit a neki nem tetszo temat propagalo ferfira. Ez az ember NEM a kulsejevel vivta ki a verest, hanem a mondanivalojanak a tartalmaval. De ha igy van, akkor miert nem adta ki a kormany egy utasitasban a rendezoknek, hogy barmilyen homo-, transz- bi- leszbikus es egyeb, nem hetero temakat nem akar latni a fesztivalon.
Tudod miert nem adtak ki ilyet? Mert akkor baszhattak volna a Sziget latogatottsagat - hiszen arra fiatalok mennek ki, akik kozott vannak homo-, bi-, leszbi- transz - es egyeb beallitottsaguak is, akik szerettek volna a kerdeseikre valaszt kapni.
Asszem, vegervenyesen elerkezett az a pillanat, hogy egymasrol leszakadjunk: en sem fogok hozzadszolni, Te is hanyagolj a listadrol ezutan.
Megkoszonnem.
Pálinkás Pál
@karma1: Szövegértés??? nem a bűntények, hanem az ERŐSZAKOS cselekmények 90 %-át!!! mellesleg nem is neked írtam!!! És változatlanul fennáll a kérdés,honnan tudod miért kapott??? Hányan verték el ténylegesen??!! Felmerül a kérdés hogy a kanadai látta-e...vagy csak ő is "hallotta"!!! Azonkívül egy kanadai szájából hallani kissé nonszensz,mivel ők zavarták haza az embereket,csak azért mert cigányok!!! /jegyzem meg ,teljesen jogosan/...
Szóval szerinted becsődölt volna a sziget ha a buzik nem mehetnek...na ne röhögtess!!!
lusta
@Pálinkás Pál: Drága sztrovacsek, mondanak Önnek ezek a nevek valamit: sir Charles Spencer Chaplin, Pege Aladár, sir Michael Caine, aki mellesleg Maurice Joseph Micklewhite névvel született? Mit szól Zlatan Ibrahimovićhoz? Tudta mellesleg, hogy Софья Васильевна Ковалевская, Sofia Kovalevskaja volt Skandináviában az első nő professzri titulussal? Mit szól Rita Hayworthhoz, vagy esetleg a mi Bihari Jánosunkhoz? A sor naaaagyon hosszú.
Eriksson
Feltételezem, ha felmegy a színpadra ez a kanadai és énekelni kezd angolul vagy franciául, akkor semmiképpen sem téveszthető össze egy magyar cigánnyal.
Szerintem más dolog lehetett, amivel kivívhatta magának a verést.
Pálinkás Pál
@lusta: Megcsípett a cecelégy??? Ezek közül a bőgősön kívül melyik tevékenykedett itthon???
Azonkívül a szórakozás /pege / nem egyenlő a valóban emberiséget előremozdító dolgokkal...úgyhogy továbbra is várom a felsorolást!!!
lusta
@Pálinkás Pál: Drága sztrovacsek, tudom Önnek egy Carlos Santana semmit nem jlenet, mint Cinka Panni, vagy Dankó Pista sem, de dr Orsós Zsuzsannáról hallott már?
karma1
@Eriksson: hat csak az, hogy valoszinu a kormanyzat csendben rakuldte a veroembereket, mert ok - az orbanyistak - allatira homofobok, xenofobok, viszont kubatovnak erre eppen megvannak a megfelelo emberei, akiknek mindig viszket a tenyeruk.
Balhe a Szigeten? Bele van kalkulalva, persze nem mindegy, hogy kit es hogyan, miert vernek el...
Pálinkás Pál
@lusta: No...micsoda eredmény...a lakosság kb 10 %-át teszik ki...ami közel 1 millió...abból egy akadhat...de linkeld ide azt is melyik népcsoportban van a legtöbb analfabéta...milyen származásuakkal van tele a kóter,börtön...
Eriksson
@karma1: Elképzelni sem tudom, honnan jutottál ilyen következtetésre. Nekem erről az egészről az a véleményem, hogy ilyen, kemény pénzen ideszerződtetett külföldi fellépőket inkább védeni szokták, és nem hiszem, hogy az általad felsorolt nemtudomkik pont az ilyet szemelnék ki ok nélküli verekedésük célpontjává. Ez egy agyrém.
Továbbra is fenntartom: Itt valami esemény megelőzte a verést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.