Hűtlen kezelés miatt tesz feljelentést a független képviselő, ugyanis egy határozatból kiderült, hogy a BKK olyan szolgáltatásért adott 2,5 milliárdos plusz megrendelést, amit egyszer már kifizetett. Feljelentést tesz hűtlen kezelés miatt Hadházy Ákos független képviselő, mivel a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) tavaly év végi határozatából kiderült, hogy a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) olyan szolgáltatásért adott 2,5 milliárd forintnyi plusz megrendelést a T-Systemsnek, amiért egyszer már fizetett a közcég.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Naná, hogy a lenyúlás, de ebben több is van
RonaGyuri
@RonaGyuri: Meghosszabbítjuk!

Nem nem csak Őfenesége dacossága a mozgatórugó

A Népszava beszámolván arról, hogy Hadházy újabb két&fél milliárdos BKK-s mutyijáról tett feljelentést, ha már 2 ½, akkor felemlíti azt is, hogy a kis-metró kapcsán is folyik némi közpénz. Mert nem csak pofáztak róla, hogy azt biza meg kell hosszabbítani – a minek persze érdektelen; csak -, de már költenek is rá. Pontosabban az ürügyén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.