Bejelentést tett a médiahatóságnál a Petőfi Rádió egyik hallgatója, mert a csatorna műsorvezetői alpári stílusban beszéltek a nőkről.

Kimaxolták a bunkóságot a közszolgálati Petőfi rádión: lógó női melleket fikáztak

A hallgató szerint az MTVA-hoz tartozó Petőfi Rádióban csütörtök reggel az emberi méltóságot sértő tartalom hangzott el. Úgy emlékszik, hogy a férfi műsorvezetők

kocsmai hangnemben, ízléstelen stílusban, hangos röhögés közepette >>osztályozták<< a női melleket.

Van például szerintük olyan típus mint

vizslafüle, a kirabolt hátizsák, idővel pedig a bevásárlószatyorba dobott vasgolyó.

Facebook-posztja szerint a hallgató tíz percig figyelte a műsort, majd úgy döntött, kéri az eset kivizsgálását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Még szerencse, hogy kis hazánkban "tisztelik a nőket"!
Az urak impotenciája is a természet és az idő múlásának eredménye, csak ők halálosan megsértődnek ilyen beszólásokon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Még szerencse, hogy kis hazánkban "tisztelik a nőket"!
Az urak impotenciája is a természet és az idő múlásának eredménye, csak ők halálosan megsértődnek ilyen beszólásokon!
X-ray
levente és győző (szerintem ők ízléstelenkedtek, de bocs, ha mások voltak) lógói mikor kapnak publicitást? Mellékelve természetesen egy nagyítót...
Rutymorgó
Megkérdezi az 50 éves nő az orvosát , mit csináljak hogy a melleim úgy álljanak mint 16 éves koromban ? Járjon négykézláb feleli az orvos.
Rutymorgó
Aztán beszélhetnénk még az állati módra elhízott pizza , jégkrém zabáló elzsírosodott agyú igénytelen nőkről Na ezért csökken a férfi potencia.
Nessy
@Rutymorgó: Az öregedő férfi elmegy az orvoshoz, hogy baj van az "Állással". Válasz: Artista nőt keressen, aki tud kézen állni, ott csak lógatni kell.
Csizmás Kond
...a női mellekről, és úgy általában mindenről, szerintem mindenkinek olyan véleménye lehet amilyent ő akar, ha az nem sért kifejezetten vagy célzottan valakit.
Nessy
@Rutymorgó: Azért a "tükörtojás" társaság férfi tagjai sem a nők álma!
Rutymorgó
Bele kellene venni az alkotmányba , amelyik dagadt nő fürdőruhába kimegy a strandra emberiség elleni bűncselekményért zárják börtönbe . Tíz év kenyéren és vízen, majd elmenne a kedvük az undorkeltéstől.
Rutymorgó
Amelyik dagadt nő feszes ruhába mutatkozik nyilvánosság elött azonnal megkövezni.
wagabund
a nők melleit általában egy-kettő-három, vagy több gyerek tette olyanná, amilyen...

namost azok a fasszopók, akik a saját anyjuk, nagyanyjuk, vagy a dédijük mellein röhögcséltek, rohadjanak meg...megnézném ezeknek a vonalkódos gatyájukat, az aranyeres ánuszukat, és a kis makkocskás nudlijukat, amit valami kék bogyoval tudnak csak életre kelteni..bár felesleges, mert a büdös lehelletük miatt ember nem közelíti meg őket..
cikicakk55
A férfiak mindig is kibeszélték a nőket és a nők is a férfiakat. A gond az,hogy mind ezt a médiában teszik és nem egymás közt. Az életkor előrehaladásával minden megváltozik,ez így van rendjén. A valamikori szépségkirálynők is megváltoznak 60 éves korukra. Azokkal a nőkkel és férfiakkal van baj,akik nem tudják elfogadni,hogy elmúltak az évek felettük. Hiába a szilikon cici,hiába az arcfeszesítő plasztika, a hajbeültetés és egyéb drága mulatságok,a kor ott van az emberek mozgásában,szemében, egészségében. A férfiak így rádión keresztül,de tévében is könnyen kritizálnak,mert ruhán keresztül is látni,ha a női mell megereszkedik. Ám az Ő impotenciájukat,vagy éppen potenciájukat nem mutogatják a tévében. Lehet,hogy ez a két nagyszájú egy nagy nulla az ágyban.
babp1982
Közszolgàlati baxhatja a bejelentését, mert úgy ahol holmi balkonon sorok koszàlnak ott a női civilben izlèstelenkedő fèleszüek ellen nem fog eljàràs indulni!
Lepényleső
S ez a rádió mérv-adó. Azt amit hall felülről,azt fütyüli el a szajkó.
justhpeter
Jó hír, hogy van aki még odafigyel, mit mondanak a közszolgálati rádióban ?
Itt van az ünnep, rögtön ki kell tüntetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.