Garázdaság, kifosztás és más bűncselekmények miatt kell felelnie a 41 éves budapesti férfinak.

Itt van a térfigyelő videója az erzsébetvárosi ámokfutóról

A rendelkezésre álló adatok szerint a 41 éves fővárosi L. Ferenc György Budapesten, a VII. kerületi Bethlen utcában előbb lakóházak kapuit és postaládáit rongálta meg 2018. augusztus 15-én 23 órakor, majd belekötött több járókelőbe. A térfigyelő kamera rögzítette, ahogy padokat rugdos, szeméremsértő módon viselkedik, és a Bethlen utcában sétálókat inzultálja. A férfi ezután egy pad előtt fekvő, láthatóan ittas fiatal ruháját átkutatta, és elvette a védekezésre képtelen ember mobiltelefonját.

Az erzsébetvárosi járőrök a bűncselekmény elkövetése után rövid időn belül azonosították a tettest, és a helyszín közelében elfogták a garázdálkodót. L. Ferenc Györgyöt előállították és őrizetbe vették. A rendőrök megtalálták nála az ellopott telefont, amit vissza is adtak a tulajdonosának.

A VII. kerületi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 41 éves budapesti férfi ellen, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Olyan peckesen lépett le a telóval a dakota tesó, mint aki tudja, a rendőrök úgyis bocsánatot kérnek tőle a kamera hatókörén kívül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.