Július végén a parlament elfogadta a bevándorlási különadóról szóló törvényt, azoknak, akik a törvény hatálya alá tartoznak, a kapott adományok után 25 százalékos adót kell fizetniük.

A Migration Aid pártot alapít, hogy kicselezze a magyar törvényt

A civil szervezet most megpróbálja kicselezni, hogy ne kelljen bevándorlási különadót fizetniük, és ezért alapítanak pártot. 

„Ez nem csak a pénzbeli adományokra vonatkozik, hanem a tárgyi adományokra is. Ha tehát valaki átadja nekünk adományként a használt farmernadrágját, annak az értékét fel kell becsülnünk, és ha azt mondjuk, hogy legyen pl. 1.000 Ft, a következő hónap 15-ig a kapott nadrág után 250 Ft-ot be kell fizetnünk az adóhatóságnak. Az ezzel járó adminisztrációs teher teljesen ellehetetlenítené a munkánkat, egy nagyobb mennyiségű használtruha adomány után pedig akár százezres nagyságrendű befizetési kötelezettségünk keletkezne, holott ezek az adományok utána rászoruló családokhoz kerülnek” – írják.

A másik okról, amiért pártot alapítanak, így írtak a Facebookon:

Siewert András és a Migration Aid több önkéntese 2018. augusztus 20-án bejelentik az Éjjeli Őrség nevű politikai párt megalapítását. Elképesztő, de 2018-ban egy EU-s országban pártot kell alapítani ahhoz, ha civilek emberségből segíteni akarnak rászoruló menekült embertársaikon. Ha pedig már úgy alakult, hogy ez maradt az utolsó jogi opció a segítésre, kiterjesztjük a tevékenységeinket és más területeken is felvesszük a kesztyűt a kormány által terjesztett sötétséggel szemben.

(via hvg.hu)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Beakarják tartani a fütyiszes ,,játékszabályokat,, )))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@dr. prédikátor: Ugyan, Kedves, hagyd a fenebe,.. Ha barmit irsz nekik, akkor legalizalod a letuket, - marpedig egy faek-eszu sejthalmaznak minek az en-tudat?
Kalap szart er mindegyikuk - valaszra sem meltatom oket - tedd azt Te is, konnyebb lesz az eleted. (Es sokkal tobb idod is marad!)
kripton
@cikicakk55: "Ezeknek a szervezeteknek a legnagyobb része nem az illegális bevándorlókon segít..."
Ezt előzőleg benénéztem. Milyen szervezetekről beszélsz??? (TÖBBES SZÁ!!!) Most egy konkréten megnevezett szervezetről van szó, aminek már a neve elárulja, hogy mire tartja őket Soros.
Mi EU tagok vagyunk (sajnos), a londoni magyar helyzete tehát nem azonos egy szudániéval. Az menjen nigériába, vagy Szaud-Arábiába!

Liberális tv? ATV.
Biztos van rádiód, csak nem hallgatod. Ahogy én sem. (A telefonokban van már rádió). Nekem meg tévém sincs és újságot sem olvasok. Csak az internet, meg a PUB-omban a társaság, amelyik politikailag nagyon vegyes, de csak enyhe anyázás van, az ellenvélemények kizárólag verbális (maximum gesztukulálással megtámogatva), de soha nem fizikai kontaktus révén jutnak kifejezésre.

A nyugdíjadhoz és általában agazdasághoz. Tizenkét év alatt nem lehet hatvan év elbaltázását helyrehozni.

Utálom a Fideszt. Orbánt megvetem. De a többi pártot és politikust (nagy tisztelet az igen kevés számú kivételnek) sokkal jobban!
Orbán és a Fidesz lop, csal, hazudik. Liberálisokként indultak, most nemzeti konzervatívok. Holnap kommunisták és migráns barátok lennének, ha úgy maradhatnának hatalmon.
Egyet csinálnak jobban, sőt JÓL, amivel mindent visznek, és verik a többieket. A betolakodók elleni fellépést, és a Kelet felé törekvést. A kocsmából tudom (ahol több ész van, mint egy politikai elemző hadosztályban), hogy a többség ezért szavazott rájuk.
Majdnem mindenki utálja óket, Mészárost, Ráhelt a férjével, Rogánt, Lázárt, a Rénszarvasölőt, csak kevésbé mint a többit, és nem akrunk müezzin óbégatésra ébredni.
gulyasgyula
@cikicakk55: ...Szerbiában jobb világ van mégis ott maradtak ??? Ugyan úgy járnánk mint a Szerbek 10-20 ezer migráns állandóan itt lenne ..
gulyasgyula
@Macskaszem: Várjatok urak még nincsenek bejegyezve ...Addig még akár mi is történhet ...Cselezni Orbánék is tudnak ...
cikicakk55
@gulyasgyula: ma 12:19
Igen,Szerbiában jobb élet van,azért is maradtak ott. nem is nagyon tudnak mást tenni,mint hogy ide nem jönnek,mert nem akarnak Bennünket meg lehetetlenség átugrani. Amennyiben mi nem lennénk Szerbia és a nyugati államok közt,hidd el Szerbiában sem élne már egy sem.
gulyasgyula
@cikicakk55: ...Érdekes a Szerbek mégis ide járnak dolgozni ??? Vajon miért ha otthon jobb világ van ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.