Július végén a parlament elfogadta a bevándorlási különadóról szóló törvényt, azoknak, akik a törvény hatálya alá tartoznak, a kapott adományok után 25 százalékos adót kell fizetniük.

A Migration Aid pártot alapít, hogy kicselezze a magyar törvényt

A civil szervezet most megpróbálja kicselezni, hogy ne kelljen bevándorlási különadót fizetniük, és ezért alapítanak pártot. 

„Ez nem csak a pénzbeli adományokra vonatkozik, hanem a tárgyi adományokra is. Ha tehát valaki átadja nekünk adományként a használt farmernadrágját, annak az értékét fel kell becsülnünk, és ha azt mondjuk, hogy legyen pl. 1.000 Ft, a következő hónap 15-ig a kapott nadrág után 250 Ft-ot be kell fizetnünk az adóhatóságnak. Az ezzel járó adminisztrációs teher teljesen ellehetetlenítené a munkánkat, egy nagyobb mennyiségű használtruha adomány után pedig akár százezres nagyságrendű befizetési kötelezettségünk keletkezne, holott ezek az adományok utána rászoruló családokhoz kerülnek” – írják.

A másik okról, amiért pártot alapítanak, így írtak a Facebookon:

Siewert András és a Migration Aid több önkéntese 2018. augusztus 20-án bejelentik az Éjjeli Őrség nevű politikai párt megalapítását. Elképesztő, de 2018-ban egy EU-s országban pártot kell alapítani ahhoz, ha civilek emberségből segíteni akarnak rászoruló menekült embertársaikon. Ha pedig már úgy alakult, hogy ez maradt az utolsó jogi opció a segítésre, kiterjesztjük a tevékenységeinket és más területeken is felvesszük a kesztyűt a kormány által terjesztett sötétséggel szemben.

(via hvg.hu)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Beakarják tartani a fütyiszes ,,játékszabályokat,, )))))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kripton
Btk.:
"A jogellenes bevándorlás elősegítését, támogatását az követi el, aki szervező tevékenységet folytat azért, hogy Magyarországon menedékjogi eljárás kezdeményezését tegye lehetővé olyasvalakinek, aki nincs üldözésnek kitéve ott, ahonnan - vagy amely országon keresztül - érkezik. A szervező tevékenység irányulhat arra is, hogy tartózkodási jogcímet szerezzenek jogellenesen belépőknek. Ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, ezek a tettek vétség miatt elzárással büntetendők.

Aki viszont ezeknek a bűncselekményeknek az elkövetéséhez anyagi eszközöket szolgáltat vagy a szervező tevékenységet rendszeresen folytatja, egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Bűncselekmény folytatólagos elkövetésére kívánnak pártot alapítani? Azt hiszik, hogy be is jegyzik őket? Örüljenek, hogy még nem zárták őket börtönbe!
Gauntlet
Bűncselekmény folytatólagos elkövetésére kívánnak pártot alapítani?
Mint a fidesz ! ahol párttag a legfőbb ügyész, a pártigazgató pedig tiltott adatbázist vezet !
kripton
Hazudsz! A legfőbb ügyész nem tagja egyetlen pártnak sem.
A pártigazgató feljegyzéseket írt, amit a libsi médiumok "tiltott adatbázisként" (melynek tiltott volta vitatható)visítottak világgá. Azt az igazgató megsemmisítette, és a feljegyzéstvezetését nem folytatta.

Ez a ügy más! A soroscsicskák éppen a folytatás érdekében akarnak pártot grundolni.
papa.49
Beakarják tartani a fütyiszes ,,játékszabályokat,, )))))))))))))))))))
Jozefina
Teljesen igazuk van!!! Én még belevarázyolnám valahogy a "keresztény nemzeti" szó használatot is!!!??
simmering73
Na böfögi már a hülyeségeket ez az illeberálfasiszta féreg.
cikicakk55
@kripton: Ezeknek a szervezeteknek a legnagyobb része nem az illegális bevándorlókon segít,hanem a Fidesz által az árokba rúgott embereknek próbál élelmet,ruhát,valamilyen segítséget biztosítani. Nem szabadna állandóan a Fidesz TV adóit nézni, a Mészáros által felvásárolt írott média 95%-át olvasni és a Fideszes rádiózást hallgatni. Ott mindennek pont az ellenkezője van leírva. Történetesen nálunk is működik egy ilyen szervezet. Házhoz viszik ki az időseknek,betegeknek,sok gyermekeseknek a Tescóból,Aldiból, Liedl-ből kapott zöldségeket,gyümölcsöket,péktermékeket.konzerveket,burgonyát,stb. Mikor mit adnak nekik is.Ugyan így be lehet hozzájuk vinni a kinőtt gyerekruhákat,vagy a már nem használatos,de még jó állapotban lévő dolgokat és Ők tudják kiknek kell odaadni. Na ezek például nem migránsok,akik itt megkapják ezt a segítséget. Persze,vannak benne barna bőrűek is,de a szegénység az szegénység nincs bőrszínhez kötve. A Fidesz a nem létező migránsokkal pont ezeket a segítő szervezeteket lehetetleníti el.
tudode
Má, mé!
.
A csuti csodabogár is igy kezdte már az un. komcsi érában, az átkosban: Van/volt pénz, minden
.
www.youtube.com/watch?v=Cn5ysbF_zow&t=124s
.
Csuti/ka HOGY VAN EZ AZ EGÉSZ, nem kell félni, fontolgatni, így, úgy fogalmazni!!!
tudode
Az a TRAGIKOMIKA, hogy EZEK még IILEGITíMEN a saját SALÁTATÖRVÉNYÜKET sem tartják tiszteletben, hogy HOZZÁJUK, ill. a csutihoz hasonló HADICSELLEL kelljen az igazságtalanság ellen operálni:
.
Ime:
.
2017. évi XX. törvény
a határőrizeti területen lefolytatott eljárás szigorításával kapcsolatos egyes törvények módosításáról *
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1700020.TV×hift=fffffff4&txtreferer=00000001.TXT
.
A marharépa salátában:
.
(...) 2. A harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló 2007. évi II. törvény módosítása
2. § A harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló 2007. évi II. törvény 45/C. §-a helyébe a következő rendelkezés lép:

„45/C. § A 43. § (2) bekezdés a) pontjában foglaltaktól eltérően az idegenrendészeti hatóság nem utasítja ki azt a jogszerűtlenül tartózkodó harmadik országbeli állampolgárt, aki a menedékjog iránti kérelmét a menedékjogról szóló törvény 71/A. § (1) bekezdés b) pontja vagy IX/A. Fejezete szerint nyújtotta be..---"""(...) stb. blabla
.
Aszongya a "csuti" EGYET SE, lóvéért még a PIRÉZEKET is táart karókkal várják/ták MÉG RÉSZLETFIZETÉS ellenében "is"!
tudode
@tudode:
.
Jav.
.
Aszongya a "csuti" EGYET SE, lóvéért még a PIRÉZEKET is "tárt" karókkal várják/ták MÉG RÉSZLETFIZETÉS ellenében "is"!
.
Macskaszem
Nincs mese, meg kell tanulni a fidesztaktikát: firnyákosan gondolkodni, trükközni, kiskapukat keresni, úgy, hogy közben a törvényesség megmaradjon. Azt kell mondjam, ez egy figyelemre méltó életképes társaság.
kripton
@cikicakk55: "Persze,vannak benne barna bőrűek is..."

Fordítva! Vannak köztük fehér bőrűek is. De a igen-igen túlnyomó többségük cigány, akik ezer féle címen részesülnek valamilyen segélyben, támogatásban, juttatásban, hogy tönkre tudjanak szaporodni minket.

"A Fidesz a nem létező migránsokkal pont ezeket a segítő szervezeteket lehetetleníti el."
NEM LÉTEZŐ MIGRÁNSOK"???
Te nem tudod mi folyik most Európában? Azt akarjuk elkerülni!

Nem szabadna állandóan a liberráltak TV adóit nézni, a általuk felvásárolt írott média 95%-át olvasni és a liberrált rádiózást hallgatni. Ott mindennek pont az ellenkezője van leírva.
kripton
@Macskaszem: Ez nem firnyákosság, hanem "bátorság"! :-)

A cigány kupec árulja a lovát, amelyik vak. Egy érdeklódő szemléli, lés megkérdi a cigányt.
- Aztán milyen gyors ez a ló?
-- Mint a villám! Figyelje csak!
Ráüvölt szerencsétlen lóra, hogy VÁGTA!!! Az ijedtében nekiiramodik, nekirohan a falnak és összeesik
- Te cigány, Hát vak ez a ló!
- Dehogy vak! BÁTOR!

Ezek vakok. Bűnözés folytatására nem lehet pártot bejegyezni. Özönleni fognak a feljelentések, reklamációk, amiket minimum ki kell majd vizsálni.
kripton
@Jozefina: Azt ha kötelező lenne sem tennék. Tiltja a vallásuk.
karma1
Sajnos a partalapitasba - tudtommal - beleszolhat a regnalo kormany is. Mint ahogy mukodo egyhazakat, kozossegeket egy tollvonassal szuntetett meg...
Csak remelni merem, hogy ezzel jot cselekednek, nem fogjak oket szetzilalni. partkent persze meg tobb lehetoseguk van/lesz a segitsegre
kripton
@karma1: Mi közöd van neked ehhez? Menj legelni!
kripton
@dr. prédikátor: Ha prédikátor vagy, akkor ezt ismerned kellene:
"Megfizet mindenkinek érdeme szerint: haraggal ellenségeinek..." Iz 59,18
kripton
@dr. prédikátor: A 15:28-at kezdeted. Arra válaszoltam.
justhpeter
@kripton: Nem kell hergelni a kollégáinkat. Elég, ha beírod a párttagkönyved számát. (Mi azt úgyis tudjuk, hogy minél kisebb a tagkönyv száma, annál nagyobb ökör a tag).
wagabund
..."A Migration Aid pártot alapít, hogy kicselezze a magyar törvényt"...

semmi gond...már elkészült a törvény-kiegészítő pótlap, melyben a Migration Aid 95% adót fizet a bevételei után...

csak tisztelettel várják a főnököt, hogy aláírja, oszt mehet a Magyar Közlönybe...
Csizmás Kond
...aszongya..." Ha tehát valaki átadja nekünk adományként a használt farmernadrágját, annak az értékét fel kell becsülnünk, és ha azt mondjuk, hogy legyen pl. 1.000 Ft, a következő hónap 15-ig a kapott nadrág után 250 Ft-ot be kell fizetnünk az adóhatóságnak."
...na és mongyák, miért is kell felértékelniük a használt farmerszerkókat ?...ha csak nem azért, hogy azt maguknak jövedelemként tudják elkönyvelni ...mert ha nem értékbe hanem pl súlyban mérnék, pl hogy begyűjtöttek két tonna farmert azt igazság szerint elosztva is két tonna ruhaneműként szerepelne nem értékként, elosztanák és nem kéne adót fizessenek...csakhogy akkor nekik nem lenne jövedelmük...
kripton
@justhpeter: Sosem voltam párttag. Szeptemberben majd leszek. Remélem, nagyon alacsony lesz a párttagkönyvem sorszáma! belépek a Mi Hazánk Pártba.
cikicakk55
@kripton: ma 15:05
Pontosan tudom mi zajlik most Európában. Azt is tudom azonban,hogy nálunk Magyarországon egyetlen egy sem akar önszántából itt maradni. Még az a 2000 akiketaz éj leple alatt becsempésztek,mert orbán csak itthon annyira bátor,de azért alá írta,hogy 1900 mit tudom én már mennyit még is csak befogadnak,de ugye ezt a népnek nem volt szabad tudni.nem volt szerencséje,mert igaz csak 2 év múlva,de kiderült.Tehát azok is csak addig maradtak itt,még meg nem kapták a menekült státuszt,amivel együtt járt az Unióban való szabad mozgás is.naná,hogy egyből megpattantak. Ki az marha aki ebben az országban önként vállalja,hogy közmunkából vagy segélyből elvegetálgat? Tehát Európában vannak,pont ott ahová cirka egy millió magyar már ki is ment és köszönik jól vannak. Itthon megszokták,hogy a barna bőrűekkel jobb vigyázni,így kerülik a No-Go zónákat,ahogy itthon is kerüljük a barnák által lakott város,vagy falurészeket. Még is inkább ott élnek,mert nem mindegy,hogy 5x annyi a fizetésük mint itthon és jól meg is élnek belőle. Eszük ágában sincs vissza jönni. Nem lehet azért olyan borzasztó a migránsok köz élni. Itthon szép lassú éhhalálra,vagy fagyhalálra vagyunk ítélve.Mennyivel jobb ez?
cikicakk55
@kripton: Még annyit! csak egyetlen egy Liberális tv adót mondj nekem. Egy volt a hír tv,de már annak is vége. Az írott sajtóra 5-6 millió Magyar embernek nem futja. A rádiókat nem ismerem,mert nekem nincs rádióm. Ami liberális lehetőség még van az az interneten van,de én nem érzem magam liberálisnak. Egyik oldalra sem húzok túlságosan. Én csak szeretnék nyugodtan megélni a ledolgozott éveim után a nyugdíjamból,de nagyon messze van a Fidesz által beígért " a nyugdíjak vásárlóértékét megtartjuk" kijelentéstől. Ami a Fidesz szerint az átlagnyugdíj,azt én 2 hónap alatt kapom meg. Pedig végig adóztam az életem.
Lepényleső
Na ugye,van ellenszere a hülyeségnek. Ezután szervezet már közpénzt is igényelhet.
karma1
@dr. prédikátor: Ugyan, Kedves, hagyd a fenebe,.. Ha barmit irsz nekik, akkor legalizalod a letuket, - marpedig egy faek-eszu sejthalmaznak minek az en-tudat?
Kalap szart er mindegyikuk - valaszra sem meltatom oket - tedd azt Te is, konnyebb lesz az eleted. (Es sokkal tobb idod is marad!)
kripton
@cikicakk55: "Ezeknek a szervezeteknek a legnagyobb része nem az illegális bevándorlókon segít..."
Ezt előzőleg benénéztem. Milyen szervezetekről beszélsz??? (TÖBBES SZÁ!!!) Most egy konkréten megnevezett szervezetről van szó, aminek már a neve elárulja, hogy mire tartja őket Soros.
Mi EU tagok vagyunk (sajnos), a londoni magyar helyzete tehát nem azonos egy szudániéval. Az menjen nigériába, vagy Szaud-Arábiába!

Liberális tv? ATV.
Biztos van rádiód, csak nem hallgatod. Ahogy én sem. (A telefonokban van már rádió). Nekem meg tévém sincs és újságot sem olvasok. Csak az internet, meg a PUB-omban a társaság, amelyik politikailag nagyon vegyes, de csak enyhe anyázás van, az ellenvélemények kizárólag verbális (maximum gesztukulálással megtámogatva), de soha nem fizikai kontaktus révén jutnak kifejezésre.

A nyugdíjadhoz és általában agazdasághoz. Tizenkét év alatt nem lehet hatvan év elbaltázását helyrehozni.

Utálom a Fideszt. Orbánt megvetem. De a többi pártot és politikust (nagy tisztelet az igen kevés számú kivételnek) sokkal jobban!
Orbán és a Fidesz lop, csal, hazudik. Liberálisokként indultak, most nemzeti konzervatívok. Holnap kommunisták és migráns barátok lennének, ha úgy maradhatnának hatalmon.
Egyet csinálnak jobban, sőt JÓL, amivel mindent visznek, és verik a többieket. A betolakodók elleni fellépést, és a Kelet felé törekvést. A kocsmából tudom (ahol több ész van, mint egy politikai elemző hadosztályban), hogy a többség ezért szavazott rájuk.
Majdnem mindenki utálja óket, Mészárost, Ráhelt a férjével, Rogánt, Lázárt, a Rénszarvasölőt, csak kevésbé mint a többit, és nem akrunk müezzin óbégatésra ébredni.
gulyasgyula
@cikicakk55: ...Szerbiában jobb világ van mégis ott maradtak ??? Ugyan úgy járnánk mint a Szerbek 10-20 ezer migráns állandóan itt lenne ..
gulyasgyula
@Macskaszem: Várjatok urak még nincsenek bejegyezve ...Addig még akár mi is történhet ...Cselezni Orbánék is tudnak ...
cikicakk55
@gulyasgyula: ma 12:19
Igen,Szerbiában jobb élet van,azért is maradtak ott. nem is nagyon tudnak mást tenni,mint hogy ide nem jönnek,mert nem akarnak Bennünket meg lehetetlenség átugrani. Amennyiben mi nem lennénk Szerbia és a nyugati államok közt,hidd el Szerbiában sem élne már egy sem.
gulyasgyula
@cikicakk55: ...Érdekes a Szerbek mégis ide járnak dolgozni ??? Vajon miért ha otthon jobb világ van ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.