Ellenzéki kezdeményezésre rendkívüli ülést tartott pénteken az Országgyűlés. De a Fidesz és a KDNP képviselői nem mentek el, így néhány ellenzéki felszólalást követően határozatképtelenségbe fulladt a nap a parlamenti patkóban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akik normálisan tudnak gondolkodni azok tudták EZ LESZ A VÉGE !!!
Eladott Ország
A kormány ismét, immár sokadszorra szar magasról a magyar emberekre. Miközben kilakoltatások tucatjai zajlanak ezen a nyáron, nem hajlandóak tárgyalni a devizahitelesek megsegítéséről, sem azokról a teljes állásban a családtagjaikat ápoló anyákról és apákról, akik alamizsnából kénytelen megélni. Lehet persze itt mondani bármit, Soros, meg a szocialisták, csak ugye ezektől az elterelési hadműveletektől továbbra sem leszünk beljebb. A devizahitel károsult családok továbbra is úgy kerülnek utcára, hogy a helyi önkormányzatok a legtöbb esetben semmiféle segítséget nem nyújtanak számukra. A családok éve ezzel egyidőben persze tovább zakatol, a kormánypropaganda szerint pedig minden a legnagyobb rendben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.