Néhányan egyáltalán nem találnak munkát odahaza, de akik igen, azok is szívesebben mennek Arad környékére. Kényelmesebb, mert busszal viszik őket, és a munka sem túl megterhelő. Bárki el tudja végezni, egész jó a fizetés, nem nyomasztják őket percre kiszámított szünetekkel, és még légkondi is van. 

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na ez fasza 17 évvel ezelőtt onnan jártak ide dolgozni, az utóbbi 8 évben megfordult az irány innen járnak oda dolgozni, miközben a kormány szerint ,,SZÁRNYAL A GAZDASÁGUNK,, igen bele a totál szakadékba !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Na ez fasza 17 évvel ezelőtt onnan jártak ide dolgozni, az utóbbi 8 évben megfordult az irány innen járnak oda dolgozni, miközben a kormány szerint ,,SZÁRNYAL A GAZDASÁGUNK,, igen bele a totál szakadékba !!!
Eladott Ország
Olasz befektető: " Aradon reptér is van, ami működik, ellentétben a békéscsabaival”. A szegénységi küszöb alá demokratizált alattvalók szelektálása és irtása különböző ürüggyel, de változatlanul zajlik ’90 óta. Ez evidencia. Majd egyszer valaki elmagyarázza azt is mit jelent, de maradjuk a fokozatosság elvének érvényesítésénél, ahogy azt a bölcsesség hazai kútfeje mondta; „nix ugri bugri!” Senkit nem érdekel itt, hogy mitől döglik rakásra a nép. Aki tehet róla, legfeljebb öntelten beszól, hogy „hullik a férgese.” Nagy haszna van az egyháznak a temetésen, beruházás nuku, csak dől a lé! Ilyenkor tavasszal a kilakoltatások miatt felgyorsul, télen meg a fagy szokott besegíteni a szegények szelekciójába. Persze a leghatékonyabb szelekciós eszköz a kormány számára az oktatás és az egészségügy. Akitől a szegénysége miatt nem lehet perselypénzre számítani, az, ha másképpen nem sikerül, akkor egy sima kórházi fertőzéssel vip vendég lesz odafenn ( „Boldogok vagytok, ti szegények, mert tietek az Isten országa“) Bár most az oktatás háttérbe szorulni látszik. Az iskolázatlan szegények csak 5 évvel halnak korábban a statisztika szerint így mondják, mint az iskolázottak, de sok kicsi sokra megy. Akármilyen rövid ideig, meg akármennyire kisnyugdíjasok akkor is, csak a lenyúlható nyugdíjvagyont kurtítják. A DNS alapján gazdálkodó új erőforrás miniszter a nőkkel konzultálni kívánó kanyargós hitű főnökével új lakosságcsere koncepción dolgozik. (A konzultációs módszer hatékonysága közismert. Nicolae Ceausescu összes műveinek tanulmányozásából tudjuk, hogy egyetlen konzultációs levélváltással 30%- al növelték a román kertészek a körteültetvény terméshozamát, most akkor képzelheti a magyar nők teljesítménynövekedését ha… Már folytatni se merem. Most éppen úgy boldogítanak minket, hogy a fergeteges sikerű Gyere haza fiatal program után meghirdetik az Esély Otthon fantázianevű akciót.
Jozefina
Nesze neked fidesz-kdnp!!!??? Politikai alapon majd megmagyarázzák, hogy ezzel is segítik a "szegény" romániát!!!
Eladott Ország
@Jozefina: Egy főre jutó GDP tekintetében a románok utolérték a horvátokat, az egyéni fogyasztásból levezetett életszínvonal-mutató alapján pedig beérték a magyarokat. Így Magyarország 11 év alatt a harmadik helyről hátulról a harmadik helyre csúszott vissza.
www.portfolio.hu/img/upload/2017/06/untitled_3-20170616.png
Mindenesetre a válság előtt kevesen fogadtak volna arra, hogy 2016-ban a fogyasztás alapján számolt életszínvonal utoléri a magyart.
Eladott Ország
Csak annyit alszik a keményen dolgozó kisember, hogy beérjen Aradra, ahol érdemes dolgozni és nem a fidesz oligarcháknak kell szarér-hugyér dolgozni. Mert senkit nem hagyunk az út szélén. Szarházi fidesz bűnbanda!
F_Viktor
@Eladott Ország: Írod:
"...nem a fidesz oligarcháknak kell szarér-hugyér dolgozni."

El sem tudom képzelni, hogy ott az alvégen, ahol autópálya sincsen, mennyit fizethetnek csányiék, pénztárosék és a többi NER-oligarcha, ha ezt mondja a menyecske:
"a reggeli műszakkal járó 680 forintos órabérrel sem volt baja"!
2018-ban 680 forintos órabérért érdemes napi 2x2-3 órát utazni???
Eladott Ország
@F_Viktor: Katasztrófa ami Hajdú-Bihar megyében és Szabolcs-Szatmár megyében van bérezés tekintetében, de B-A-Z megye is idetartozik. Mindenütt fideszes Döbrögik uralják a környéket, itt csak kuss van, közben a megyei napilapok dicshimnuszokat zengenek. Igaz az ország összes megyei napilapja a fidesz szócsöve lett. Menekül innen a munkaerő. Tizennyolc év alatt 67 ezerrel csökkent Borsod-Abaúj-Zemplén megye lakossága, ez az Egerben élők számának felel meg.
F_Viktor
@Eladott Ország: Ez most egy picit új volt nekem is, köszi!
Kookas
no akkor ezek sem a bmv kapuját fogják döngetni.
Eladott Ország
@F_Viktor: Egy cégen belül is a borsodi és a pesti fizetés között minimum kétszeres a fizetésbeli különbség, fizikai és szellemi dolgozók között is, azonos munkavégzés és beosztás esetén.
Eladott Ország
@Kookas: Ezeknek is elég lesz csak a lecsókolbász vacsorára. Paprika só, szó ami szó, nekem kedvencem a lecsó...
youtu.be/Wfu_jrsycgw

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.