Új adó jön.

Az ATV markáns közéleti profiljának megtartását és egy új, szórakoztató műsorokat és sorozatokat sugárzó csatorna indítását tervezi a csatorna vezérigazgatója, Németh S. Szilárd – olvasható a csatorna közleményében, melyben a vezérigazgatóval készült interjúból idéznek.

Új csatorna indítását tervezi az ATV – Jakupcsek Gabriella is visszatér

Kiderült, Kálmán Olga nem tér vissza a csatornához, Németh S. Szilárd azt mondta, a műsorvezető 2016-os távozása után „a tévé vezetésének új megoldásokat kellett keresnie. Rónai Egon kiválóan vezeti az Egyenes beszédet, ráadásul elkezdtünk építeni saját arcokat, így nálunk dolgozik Krug Emília, aki mára a legjobb hírháttér-műsorvezetők egyike lett Magyarországon”.

Rögtön ezután kiderült, ősztől indul napi magazinműsor indul Jakupcsek Gabriellával. Németh S. Szilárd úgy fogalmazott, „egy ideje kiadó az ATV-n „az est háziasszonya” szerep, most ezt Jakupcsek Gabriellával betöltjük”.

(444.hu)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Az ATV tehát senki által nem kényszerítve, de valószínűleg Németh Sándor közpénzből kitartott hittérítő gazdasági érdekeinek engedelmeskedve a népbutítás útjára lépett. Tudva, hogy pillanatnyilag egyetlen pártnak sincsenek olyan lehetőségei, amelyeknek birtokában fel tudnák venni a versenyt a kormány közpénzből folytatott propagandájával. Az ATV eladta magát és adja a nevét a szennyes, veszélyes hazugságokhoz. És erre még azt sem mondhatja, hogy pénzért tette, mert a piacon megmaradni nem egyszerű. Persze mindannyian sejtjük, hogy szó nincs arról, hogy ingyen állt volna bele ebbe a történetbe, de ez nem javít a helyzetén. Innen már csak egy pár lépés, hogy a nem hivatalosan álellenzéki kereskedelmi televízió átmegy nem hivatalosan közszolgálati, agymosó propaganda televízióba. Csak idő kérdése. Azt hiszem. Még szerencse, hogy van több csatorna.
Cicamama55
Már ezt az adót is csak ritkán nézem. Lassan csak az internetről tájékozódom teljesen. Eddig az Egyenes beszédet néztem, de csak ha Egon vagy Emília vezette. A Fórum műsorát ha volt időm figyelemmel kísértem, de tegnap újra megjelent a Juditka, így most már azt is szelektálom.
cikicakk55
Én már évek óta csak egyetlen egy magyar adót néztem, a Hír tv-t.Annak megszűnésével számomra megszűnt a magyar televíziózás .Kezdhetnek bár mennyi új csatornát indítani engem egyik sem érdekel,amelyik a Fidesz által irányított emberekből áll. Az én távkapcsolómon a 69-től vannak nézhető műsorok. A filmsorozatok,az akciófilmek, a Comedy Centrál sem érdekel már,mert 5 perc film,10 perc reklám. Unalmas. Inkább megnézem YouTub-on a humoros műsorokat. A tv-nél meg maradok a természetfilmeknél,a dokumentum filmeknél és a tudományos dolgoknál. az legalább igaz alapokból dolgozik.
fergeteg
Van píz. Cikicakknak nagyon tetszett a Simicska TV. Előtte is fideszes volt a Hír tv. Akkor igen rövid ideig öklendezhetett saját asztalára.Sajnálom szegényt.
Eladott Ország
De mégis ki az a Jakupcsek Gabriella? És főleg kit érdekel?
nezelodo
@Eladott Ország: Biztosan találni fognak abba a csatornába egy olyan IQ "ellenzéki" kiválóságot, mint a Robika. Beavatáshoz pedig felkérhetjük az utolsó igaz kommunistát, hogy a Robi klónjából is hülyét csináljon egyenes adásban.
Eladott Ország
@fergeteg: A HírTv újra Orbánék kezébe került, ami óriási örömet jelent minden “hazafi” számára. Kálmán Olga műsorának ismétlése helyett Orbán Viktor tusványosi beszéde került műsorra, ami pontosan megmutatja mire lehet számítani a mai naptól kezdve. A korábbi ellenzéki, kormánykritikus stílus egy csapásra tűnt el, hogy helyét az Echo Tv színvonalát is alulmúló fekália vegye át. A hírcsatorna weboldalán többé nem láthatunk történeteket az összeomló egészségügyi rendszerről, sem a romokban lévő oktatási rendszerről. Nem lesznek többé otthonaikban megfagyott idősek, sem utcára került mozgássérültek, vagy hajléktalanok. Na, nem azért mert megszűnt volna a probléma, épp ellenkezőleg. A HírTv a kormány kezébe került, így ott mostantól szinte biztosan csak kozmetikázott adatokat és a meghajlított kamuvalóságot láthatjuk. A Mediaworks által futószalagon gyártott és az ország minden helyi lapjához eljuttatott hírek a mai naptól a HírTv számára is mutatják az irányt. Ennek a harcnak vége, ezzel pedig egy újabb kormánykritikus, a mindenkori média mindenkori küldetését ellátó csatorna esett el. Napról napra kaparintják meg a még valahogy a felszínen evickélő független/ellenzéki lapokat és televíziókat. Úgy tűnik, hogy a pusztításnak nincs korlátja, addig ugyanis nem nyugasznak, ameddig az Indextől kezdve, a HVG-n keresztül, egészen a 168 óráig meg nem szereznek minden sajtóorgánumot, hogy ott a saját igazságaikat közölhessék. Minden, úgy értem minden az ő kezükbe kell hogy kerüljön, és ameddig ez be nem következik, harc van és nem lehet hátradőlni. A mérhetetlen nagyképűségük pedig napról napra nő, ugyanis látják azt, hogy bizony az történik amit csak akarnak, egyszerűen már nincs semmi és senki, aki ellent tudna nekik állni. Legyőzhetetlennek, mindenhatónak képzelik magukat és elhiszik, hogy ez a világ örök. A világ, ahol a 888 jelenti a biztos pontot, ott bizony nem érdemes élni. A kormány és nyaloncai magabiztossága veszélyes szintre lépett, ugyanis ott tartunk, hogy tegyenek...
Eladott Ország
ma, 13:46 ; folytatás... bármit, az következmények nélkül jár. Lassan a teljes sajtó a kezükben van, miközben liberális médiatúlsúlyról pofáznak.
Cicamama55
@Eladott Ország: Ő a "ridikülös nő", 89 éves kereszt anyám kedvenc műsora... :)))))
Nessy
lehet bárki a műsorvezető, ha a riportalany csak és kizárólag a kormánypropaganda által előírt szöveget mondja, akár a harmadik rákérdezésre is, legfeljebb a szórenden változtat kicsit, de sokan még ennyire sem képesek!
Jó, köztudott, hogy a hülyéknek kétszer, a komplett hülyéknek háromszor, a híveknek nagyon sokszor kell valamit elmondani, hogy eljusson a tudtukig, és el is higgyék.
RonaGyuri
uram atyám már megint ez a kivasalt vén-prosti! =))
Commenter
@RonaGyuri: mindenki jobban járt volna ha felveszik anno a színművészetire.
RonaGyuri
@Commenter: én ha meglátom, vagy meghallom már menekülök is
Commenter
@RonaGyuri: detto. És ez már a réges-régi M1-es fénykorában is így volt.
Cicamama55
Nekem sokkal jobban tetszett a régi ATV. Felhígították a régi, unalomra vetített filmekkel, semmit mondó Bochkor és Hajdú műsorokkal, s a rengeteg kabaré ismétlésekkel. Amikor a nézettségüket istenítik, hát Isten lássa lelkemet, én nem hiszem el, hogy ezek valós adatok, hogy erre kíváncsiak az emberek.
dr. prédikátor
Na ez a vén lotyó is befeküdt valakinek.Eggyel több gerinctelen !!!
Eladott Ország
@Cicamama55: ma, 13:53;
Felőlem lehet Gizike Marika vagy Terike
Csak vigyázni kell arra, hogy mi kerül a kezibe
S ha nem seprűnyél akkor is rángatja
Csak nem föl-le hanem jobbra balra
Ez egy apró bökkenő de megoldható
Egy kis gyakorlással könnyen megtanulható
Jo nő kell, hogy legyen és hódító
és máris szívesebben leszek én az oktatónőő
Takarítónőőő takarítónőőő a takarítónőő jee
youtu.be/eDMuCoc_6PE
Eladott Ország
A nagyvilág kacag, mert nem értik az elvet,
Úgy hívják majd, mint a füstbe ment tervet.
A négyütem marad, bárki bármit szuszog,
Ő csak gyújt, szív, len' tart, kipufog.
*** REFRÉN (4X) ***
Szív, sűrít, gyújt, kipufog,
Gyújt, szív, len' tart, kipufog
www.youtube.com/watch?v=Sa9V8GnN_Ys
Yoda69
@Cicamama55: Igy turi meg oket a fideSS
maci0427
A semmit mondó Bochkor és Hajdú műsorok engem egyáltalán nem érdekelnek ! De a vidám vasárnap sem ! Amúgy sokan tévedésben vannak, ha azt hiszik, hogy az ATV. baloldali ! Megy a fórum betelefonálós feszültségcsökkentő műsor, a balosok betelefonálnak, miközben nem tudják azt, hogy igazából ki kivel is van ! A kormány nélkül nem lennének sehol sem ! A két csatorna meg felesleges, de biztos, hogy valami jó oka van ennek.
Csizmás Kond
...a tévécsatorna is olyan mint a párt...zúgja a saját süketségeit és mi fizessük.
anima
Az ATV már csak egy a sok közül, amióta Németh Sándor találkozott Habonyval.

Már sok hónapja nem nézem az ATV-t, és jól vagyok - legalábbis jobban, mintha nézném. Épp elég idegeskedni való van nélkülük is.
Nem hiányzik kicsit sem.
A SOHA viszontlátásra!
anima
Jakupcsek megfizethető.
Nem bízom a megfizethető emberekben (meg a kalapban autót vezető emberekben).
A qrva széles műmájer műmosolyoktól meg a hideg ráz ki!
mariaberta
Az ATV műsora egy -két kivétellel nézhetetlen, ki a francot érdekel az a majdnem 2 órás ékszer reklám? Az emberek nagy része örül, ha a rezsire, a kajára jut a fizetésből, nyugdíjból és emellett ki tudja váltani a szükséges gyógyszereket . Amellett lehetne normális műsorokat készíteni.Ez Németh úr legjobb ötlete? Persze a reklámért jópénzt kapnak igaz?
cirip
@Commenter: Na neeee! Még csak az hiányzott volna!... Van jobb változatom, nem írom ide...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.