Az ELTE BTK Művészetelméleti és Médiakutatási Intézete Intézeti Tanácsának tagjai bocsánatkérést várnak Kovács Zoltán kormányszóvivőtől, ha már „egy magát kereszténydemokratának valló kormány szóvivője.”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat Heller Agnesre sok mindent lehet mondani, de hogy valakit noisegeben es koraban alaznak meg - jobb hijjan - na persze mert mas nem jut az egybites kopasznak a fejibe - hat ez borzaszto! En mindig ugy hiszem, hogy ennel lejjebb mar nincsen - de mindig van, es egyre melyebben...:o((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
Bocsika, de Ági néni valójában egy ifjúkommunista.
Sámannus
Igen a kórmányunk alól ki ment a talaj. A terméketlen gyűlölet és a maszatolás nem politika.
karma1
Hat Heller Agnesre sok mindent lehet mondani, de hogy valakit noisegeben es koraban alaznak meg - jobb hijjan - na persze mert mas nem jut az egybites kopasznak a fejibe - hat ez borzaszto! En mindig ugy hiszem, hogy ennel lejjebb mar nincsen - de mindig van, es egyre melyebben...:o((((
volvós
Buzikovielvtárs bocsánatot kérni ??? Először az ov(r)ális szobában
megbeszéli a kormányfővel...
Nessy
@Rockxy: Akkor pártunk és kormányunk nagyon sok prominense micsoda??
Macskaszem
Szép dolog is amikor középkorú kommunisták öregkommunistáznak, meg Soros által kikupált egyedek telepofával sorosoznak.
Nessy
@volvós:A kormányfővel, aki ha jól csalódok szintén a KISZből indult, csak azóta körforgalomban járja a damaszkuszi utat!
CsipkeRózsa
A kormányszóvivőnek a kormány álláspontját kell képviselnie, azt képviselte?

Sem egy kormány, sem egy kormányszóvivő nem mondhat ilyen mondatot.
Yoda69
Azert az mar tenyleg nonszensz hogy a volt kommunistak kommunistazzak le azokat, akiket a kommunistak vegzaltak majdnem halalra.
karma1
@Nessy: Bocsika, de vizualis vagyok, es elkepzeltem a damaszkuszi utat, mint korforgalmat, es ahogy a szelutott skizofren abban koroz...:) Bexaras a latvany!...:)
Eladott Ország
A fidesz bűnöző bandának három szitokszó áll a rendelkezésére: a kommunista, a Soros-bérenc és a buzi + liberális. De lehetne úgy is rövidíteni, hogy minden, ami nem orbánista. Íme köztük a...
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3241/2048/original.jpg?w=600&h&w=600&h=793
karma1
@CsipkeRózsa: A bunkosag mar nem lehetoseg, hanem torvenyadta jog... Es mit mondjak - elnek is vele, amint latod,...:o(((((
kripton
Én is tiltakozom. Ez a szottyadt liba nem öreg kommunista, hanem vén bolsevik!
dr. prédikátor
Tisztelt fityfaszt utáló kommentelő társak! értsétek már meg! Ezek a tetvek SOHA de SOHA NEM VOLTAK KOMMUNISTÁK!!!Ezek a mocskok csak PÁRTTAGOK voltak, karrierista gecik! Kihasználták akkor is az embereket, törtető senkiháziak voltak, akár csak most!!!A konc érdekében a saját anyjukat is bitóra küldenék!!!Jellemtelenül hazudtak és hazudnak most is.Köpönyegforgató gerinctelen mocskok!!!
Yoda69
@kripton: Akkor te egy budos paraszt vagy a fideSS sakktablajan.
kripton
@Yoda69: Szerinted. És ez örvedetes. Köszönöm! :-)
Commenter
Ehhez a három szellemi, emberi toprongyhoz kovácshoz, havasihoz, meg orbánhoz (nem feltétlenül ebben a sorrendben) a legutolsó analfabéta bolsevik és kommunista is művelt és felvilágosult ember volt. Ezekből már kiveszett az emberi mivoltuk utolsó kis darabja is.Szennyládák.
Commenter
@Macskaszem: van a pofáján rinocéroszbőr a telepofásnak...!
kripton
@Commenter: Majd ha kinyúlik ez a vén bolsevik liba, akkor bemásolok néhány Csurka Istvánt, Kerényi imrét (előrelátóan elmentettem ezeket) mocskoló "nekrológot" a részetekről. Persze átírva a neveket Hellerre. :-)
nezelodo
Nem kell itt tovább ragozni az Orbán és a körülötte lihegők már régen lementek kutyába, legutóbb akkor, amikor a politikai riválisát buzinak nevezte, saját atyamestere és szellemi vezetőjének híveit meg Soros bérencnek.
Végignézhettük a rendszer váltás után az egykori két jóbarát, id. Orbán és Zarándok J. gusztustalan, véget nem érő harcát a potyáért, aztán véletlenül ez történt a fi és "megalkotója" a Simicska között is. Még véletlenül sem fedezhető fel egyikükben sem egy szemernyi úri gesztus sem...
Commenter
@kripton: tegyél így. Jogdíjat majd kérünk szépen, de remélhetőleg Heller Ágnes túl fogja élni ezt a rezsimet.
nezelodo
Valamelyik kolléga felemlegeti a Kádár rendszer két egykor hithű szekértolóját, Csurkát és Kerényit. Én ifjúkoromban Csurkát a lakhelyemen még Aczél Györggyel, meg egyik helyi pártvezetővel láttam gyakran a fekete Volgában, azidőtájt, amikor ajándék kastélyt kapott a Kossuth Díj mellé tőle. Nem igazán látszott a rendszer ellenségének, csak később világosodott meg. Aczél halála után meg annyira gyászba borult, hogy szinte semmit nem írt utána.
Eladott Ország
@kripton: A régi mondás szerint az én tolvajom jó tolvaj, a te tolvajod az viszont tolvaj… Az én kommunistám jó kommunista, a te kommunistád viszont nem az…
imagestore1.blogger.hu/25_23295_727359_c784b7f80a58d5f06c608de7082a3e1c_9c2bb9_301.jpg
mandiner.hu/attachment/0092/91328_tasnadi_laszlo.jpg
fideszes államtitkár III/II-es operatív tiszt
Commenter
@nezelodo: dehogynem írt. A Magyar Fórumba írta a glosszáit, utána meg a MIÉP-es beszédeit...
nemfideszes
@kripton: ..de csak azután, hogy bemásolsz pár mocskoló "nekrológot", Göncz Árpádról, Bajor Imréről vagy éppen Esterházy Péterről, természetesen a nevüket átírva a csutiéra vagy valamelyik náci faszkalapéra... tudod, amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten!
Arról már nem is beszélve, hogy amíg a most lekommunistázott Heller Ágnest elüldözte az előző rendszer, addig az általad említett személyek kiszolgálták azt, III/III ügynökként vagy éppen az MSZMP tagjaként.
nezelodo
@Commenter: Hát azok voltak az igazi szellemi drámái, az unokám csak azt mondaná, ha érdekelné, hú de gáz...
nezelodo
@durbincs: tanulj meg olvasni, szekus... Ha értenéd nem röhögtetnéd ki magad.
Commenter
@nezelodo: az egész ember és pályafutása is ultragáz volt. Alantas volt mindig, én nagyon nem szerettem a mdf-t és a néhai dr antallt, de az mindent elmond csurkáról hogy a már nagybeteg antallt a magyar fórumban nyilvánosan hátba támadta. Hiába került ki a parlamentből a MIÉP emberei megtalálhatók a fideszben, a jobbikban. És hiába vitte el ugyanaz a betegség mint antallt (a sors iróniája) mérgező szellemisége még itt maradt, és már fél lábbal a sírban volt amikor a kórházból jött elő hogy a fidesz melletti szavazásra buzdítson. Külsőre-belsőre gusztustalan jelenség volt, a MIÉP pártigazgató gizella asszonnyal együtt. Majd most eldumálgatnak kerényivel a pokolban.
kripton
@nemfideszes: Hülyegyerek! A sunyi, aljas, libsi módszert hozod. Kevered a "adjont" a "fogadjal". Csurka halt meg legelőször.
Arról nem beszélve hogy Göncz, Bajor, Eszterházy, valóban szarházi férgek voltak.
kripton
@Eladott Ország: "Aki húsz évesen nem liberális, annak nincs szíve, aki negyven évesen nem konzervatív, annak nincs esze."
Churchill
kripton
@Commenter: 16:03
Még az ükonája sem! Ha egyáltalán szaporulatképes volt ez az izé...
nemfideszes
@kripton: Te szerencsétlen idióta, ez nem "csak" arról szol, hogy ki halt meg előbb, hanem arról is, hogy életükben milyen emberek is voltak. Például az általad felhozott személyek ugyanolyan hévvel és lelkesedéssel szolgálták a "kommunista" rendszert, mint ahogy, annak bukását követően, döngették a mellüket, mondván mekkora nagy magyarok is ők! A zsidózásokról, buzizásokról, vagy éppen csurkának, a WTC elleni támadás után tett, minden együttérzést nélkülöző, nyilatkozatairól már nem is beszélve. Hogy értsd, hülye kis zsebnáci, aki 3000 ártatlan civil halálán örömködik, az meg is érdemli amit életében, vagy halála után kap…… Ami meg Gönczöt, Bajort vagy Esterházyt illeti, a cipőjük talpára ragadt szar darab is értékesebb, mint te……
nemfideszes
@kripton: A baj csak az, hogy a csuti patkány húszévesen spicli volt és kommunista, aztán lett csak belőle "csuhások, térdre imához" -t üvöltöző liberális. Arról már nem is beszélve, hogy amit akkor művelt, illetve képviselt semmi köze nem volt a liberalizmushoz, mint ahogy most sincs semmi köze a konzervativizmushoz, de főleg a keresztény értékrendhez.
nemfideszes
Régi szép idők, amikor még "desikerült" Zolika a többi fideszes gecivel egyetemben, mélységes felháborodásuknak adtak hangot az "öregecskedő feleségek" hallatán...akiket a többségük már azóta le is cserélt, a mi pénzünkön kitartott, fiatal qurvára...
nemfideszes
@durbincs: Bocs de nem segíthetek neked, mivel nem vagyok se pszichológus se pszichiáter, márpedig neked sürgősen szükséged lenne egyre...
nemfideszes
@durbincs: Ha már előbb Esterházyról volt szó:
"Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá."... úgyhogy további jó erőlködést...
kereső
Heller Ágnes:„Az istenit, az ember vállalja a saját múltját! Nem gondolja? Mert akkor nincs takarni valónk, nem félünk. És akkor nem kell magunkat szégyellnünk, ha kiderül valami a saját múltunkból... Valamiért szégyenkeznünk kell, valamiért nem kell szégyenkeznünk. Én is tudom, hogy miért kell szégyenkeznem. Pontosan tudom. Hát ne vicceljen, én is bűnös vagyok. Voltam annak a pártnak a tagja legalább két esztendeig. Az a két esztendő is sok volt, amelyben ezeket a bűnöket elkövették. És amennyiben tagja voltam a pártnak bűnrészes vagyok azokban a bűnökben, amiket elkövettek. Ezt jobb, ha az ember tudomásul veszi.”

Ez az, amit orbán és a fidesz mindenáron el akar felejtetni, a saját multuk.Remélem sokáig élünk még,hogy emlékeztessük őket a múltjukra,és nagyon remélem,hogy már csak múltjuk lesz rövid időn belül,nem jövőjük.
nezelodo
@durbincs: Tisztára mint a gazdád, bátran mocskolsz mint ő, a TEK-el a háta mögött. Pedig látott a történelem ilyen akarnokokat kikerekedett szemmel, amikor a testőre, a híve, alattvalója éppen kioltotta a fényt a szeméből. Elfordulnak majd tőle, ahogy ő is elfordult a számtalan hátba szúrt szövetségeseitől. Mindenki megkapja a megérdemelt jutalmát az Istentől, főleg az eredendően gonoszok, ő lehet, hogy éppen a Gazsi felházi üzleti "mindenhatójától". Mert Isten útjai kiszámíthatatlanok.
nezelodo
@durbincs: elmebeteg vagy te szerencsétlen... Az a baj hogy a döntéshozók fertőztek meg benneteket.
Commenter
@nezelodo: Pedig látott a történelem ilyen akarnokokat kikerekedett szemmel, amikor a testőre, a híve, alattvalója éppen kioltotta a fényt a szeméből.Még akarnoknak sem kellett feltétlenül lenni, sőt : Indira és Radzsiv Gandhi...
nezelodo
@durbincs: Mi van már elfelejtetted azt az egy szót amit ma adott a habony művek a szádba? Hiába vesződtek... Tudod Bizánc. Szita az agytokod, minden kihullik belőle.
nezelodo
@durbincs: Jól van látom automatikusan lájkolod magad tibi, legalább ennyi sikered legyen, meg a darabbér. nem mondhatod, hogy nem segítek neked.
nezelodo
@durbincs: Bocs, hogy segítettem az önismereted fejlesztésében, (látom rendesen felhergelted magad, és még az ápolóknak is gondot okoztam), ami miatt szar éjszakád lehetett. Sokaknak van az imádottjaid miatt nem csak egy rossz éjszakája, de rohadtul szar évei is, folyamatosan.
kripton
@nemfideszes: aug.17. 18:41
Ez a te véleményed, és ennek így is kell lennie! A te liberrált fajtád véleménye minél rosszabb - annál jobb! :-)
Eladott Ország
@kripton: Ti pofáztok szárházi politikai kurvák fideszes bűnbandája, hogy az ég nem szakadt még rátok. Ha kellett liberálisok voltatok, ha kellet a gazdag arabok seggét nyaltátok. Nem voltatok se liberálisok, se konzervatívok, se keresztének. Csak rohadt bűnözők vagytok b@zdmeg!
Eladott Ország
@kripton: A fidesz bűnbandának meg börtönben a helye, mert az ország a katasztrófába sodródik. Egyébként csak a fidesz által hozott agybajos törvényeket tartsák be. Amíg Stop Soros törvény nem volt, eszükbe sem jutott. Ezt a tolvaj fidesz nevű bűnöző bandát mihamarabb a börtönbe kell juttatni! Ennyi!
nemfideszes
@kripton: liberális, kommunista, Soros, migráns...liberális, kommunista, Soros, migráns...liberális, kommunista, Soros, migráns...liberális, kommunista, Soros, migráns... ha lesz valami más mondanivalód is akkor majd szólj... de hogy addig is legyen mit nézni és olvasni:
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow
magyarnarancs.hu/belpol/finkelstein-fidesz-tanacsado-a-var-esze-83588
Eladott Ország
@kripton: "...És ha eltűnnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt, sunyi parasztok...”
Márai Sándor.
p.coldline.hu/2017/06/13/2565061-20170613-tKYxSL.jpg
kripton
liberális, kommunista, Soros, migráns,
liberális, kommunista, Soros, migráns,
liberális, kommunista, Soros, migráns,
liberális, kommunista, Soros, migráns,
liberális, kommunista, Soros, migráns,
liberális, kommunista, Soros, migráns, és takonyagyvelős seggfejek
eladott ország, horizont, karma...
tulipan
A narancsosok HATALOM és PÉNZÉHSÉGE, ami már 30 éve megmutatkozott, megfelel ennek

..És ha eltűnnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt, sunyi parasztok...”
Márai Sándor.
Habár szerintem, erre a bunkó HORDÁRA. a félművelt is túlzott dicséret!!!
tulipan
@kripton: Te csonthülye, NARANCSOS SEGGNYALÓ, szarosnyelvű, HOROGKERESZTES NÁCI UTÁNZAT!
kripton
@tulipan: Csak ennyi? Többet reméltem. :-(
Jozefina
Akkor a partizánná avandzsált árokszéli mariskát minek nevezné!!! Hülye bunkó Kovács!!??
kripton
@Eladott Ország: Szánalmas vagy ezzel a módszerrel, hogy itt éled ki a mutagatási hajlamodat, hogy agyermeteg képeiddel itt szerepelsz.
Eriksson
Úgy gondolom, ha valaki véleményt formál meg valakiről vagy valamiről, annak a reakcióit is el kell fogadnia. Mert másnak is lehet véleménye őróla.
Ezt még Heller Ágnesnek is és az ELTE tagjainak is illene tudnia.

Egyébként Hellernek nincs szüksége prókátorokra, meg tudja védeni magát.
tulipan
@Eriksson: Bezon! Ági néni "akkora" kommunista vót ám, hogy az AKKKORI komcsi illetékes elvtársak rettegtek is tőle rendesen és alig győzték elüldózni a '"zorszgból", akár a mostani narancsos rabló, kapzsi, utódkomcsI HORDA !!!
Eriksson
@tulipan: A kritizálóknak illik elfogadni a kritikát, ha meg rosszul esik nekik, ne kritizáljanak. "Ne ítélj, hogy ne ítéltess". Vagy valami ilyesmi.
Egyébként, nem érdekel a téma.
tulipan
@Eriksson: Ez persze, mindig csak másra vonatkozik!
Eriksson
@tulipan: Ahogy mondod. :)))
Esetünkben Heller Ágnes közszereplő, s mint ilyen... Tudjuk ugye?
tulipan
@Eriksson: Mármint? Csak nem ennek a végletekig bunkó, és pofátléan narancsosos hordénak a tagjaira gondolsz? Na, azok NEM TUDNAK DIISZTINGVÁLNI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.