Ezzel párhuzamosan a kerékpárosok számára elérhető szolgáltatások színvonala is emelkedni fog, például újabb pihenőhelyek kialakításával. Ugyanakkor a kormány arra is törekszik, hogy a sportkedvelők más szabadidősportos tevékenységeket - például a vitorlázást, a gyalogos túrázást, a lovaglást, illetve a kajakozást, kenuzást - az eddiginél jobb feltételek között próbálhassanak ki, illetve végezhessék a térségben, így egy még komplexebb balatoni élményt nyújtson nekik.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Milyen szerencse, hogy a kerékpáros körút a Balaton körül halad, nem tudják elrontani és a semmibe vezetni.
tudode
Hogy hogy a terv szerint RÉVÉSZ MÁRIUSZ kerékpárbiztos feladatául kapta hálából "csak" a szösz tudja MINEK KERETÉBEN, az nyilvánvaló mijért, ami biztos, az biztos a KERÉKPÁRÚT építését, de aztán HIBA CSÚSZOTT a tevékenységébe, vagy megsértődött, mert
.
----- Virágot ültettek a kerékpárút repedéseibe
hvg.hu/itthon/20170622_Viragot_ultettek_a_kerekparut_repedeseibe
.
Hogy, hogy MÉGIS lett innovációs SÓHIVATAL, hiszen nem is olyan régen
.
----- Orbán már nem az innovációban látja a jövőt
444.hu/2016/04/26/orban-mar-nem-az-innovacioban-latja-a-jovot
.
Akkor KI-ben, MI-ben, hisz ÖVÉ az ország, saját ÉSZJÁRÁSA szerint építgeti hol liberálisan, hol polgáriasan, hol illiberálisan, hol kereszténydemokrataként PATRIÁLHIÁLISAN pópásan!
.
Eljutott oda ez a MINI PINI ORSZÁG, hogy volt már MINDEN CSODA HÁROM NAPIG TARTÓ valami ván, de nem az i-gazi. Ma már naponta VÁLTOZGATJA olyan formán, hogy már a jó ég sem képeSS kiigazodni EZEN a SESEJ VAJDA országán, olyan CSUTIS, KUSS ország lett!

.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.