Az ATV Start című műsorában árulta el a volt LMP-s politikus, hogy hódmezővásárhelyi származású, a város jelenlegi, független polgármestere pedig harmadunokatestvére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Rajta unokatesók. Ha az orbán-vitézy unokatestvérség elfelejtett pártot alapítani (ami jobb is) akkor meg lehet mutatni nekik, hogy lehet a nepotizmus tisztességes is. Vannak rendes unokatesók, meg nem rendes unokatesók, na.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Rajta unokatesók. Ha az orbán-vitézy unokatestvérség elfelejtett pártot alapítani (ami jobb is) akkor meg lehet mutatni nekik, hogy lehet a nepotizmus tisztességes is. Vannak rendes unokatesók, meg nem rendes unokatesók, na.
RonaGyuri
@durbincs: ne légy igazságtalan Vitézy azért nem akkora bunkó, mint az Orbán! =))
Eriksson
Én a helyében nem dicsekednék ilyesmivel. Sose jó, ha a rokonok égetik egymást.
csak úgy....
@Eriksson: hát persze! nem szeretném a pacemakerodban lemeríteni az elemet...
Eriksson
@csak úgy...: Köszönöm, hogy ilyen figyelmes vagy...
tudode
Nem nagy ügy! A kuszaszem szerint MINDENKI a rokona!
.
A témánál maradva: A mai napra összehívott rendkívüli plenáris ülés témái ÉLETRŐL, és annak ellenkezőjéről szólt volna, ha a NER parlamenti PÁRTKATONÁI, és a VERŐLEGÉNYEK nem lennének kész!ültségben ki a SOROS napi NÉPHÜLYÍTÉSI témában!
.
A mai PLENÁRIS ÜLÉS bojkottja felér egy HAZAÁRULÁSSAL!!!
.
Miért is? Amiatt, mivel még a NER KATONÁKNAK sem volt rossz üzlet a DEVIZAHITEL FELVÉTEL még a csutinak sem, mivel ÖT MILLIÓT kikapott a szivarzsebéből, v valamelyik dugi bankjából, és DEVIZÁBAN egy összegben FIZETTE VISSZA, senki NEM VETTE A FÁRADTSÁGOT, honnan kotorta elő a TEMPLOM EGEREKÉNT!
.
Ezen kívül, akik felülírva KÉPVISELŐI ESKÜJÜKET, párt utasításra szintén klf. összegeket vettek fel devizában, és 180 Ft-on fizették vissza, az ALATTVALÓK PEDIG DÖGÖLJENEK BELE a BANKOK pofátlanságába családostól, gyermekestől úgy, hogy a KÖZTÉREN nem lehet ÉLETSZERŰEN éldögélni!
.
Szégyentelen fajankók:
.
--- Orbán már törlesztette ötmilliós frankhitelét
www.origo.hu/itthon/20110917-blikk-orban-viktor-vegtorlesztette-otmillios-svajcifrank-hitelet.html
.
Hogy egyértelmű legyen, részlet:
.
(...) """Bár ő maga még frankban fizette vissza az adósságát, Orbán az interjúban védelmébe vette azokat a parlamenti képviselőket, akik a jövőben élni szeretnének a 180 forintos frankárfolyamon lehetővé tett végtörlesztéssel. A miniszterelnök szerint a képviselőknek is joga lesz kedvezményesen, egy összegben megszabadulni az adósságuktól. Mesterházy Attila MSZP-elnök korábban azt javasolta, hogy zárják ki a képviselőket a végtörlesztés lehetőségéből, és Lázár János fideszes frakcióvezető is támogatta az ötletet. Orbán ugyanakkor az interjúban azt mondta, hogy szerinte a képviselőket "semmiféle előjog ne illesse meg, de hátrány se érje őket".(...)
.
Követhetetlenek!
Ez előtt, vagy után HÁROM MILLIÁRD manyupot, a vörösiszap károsúltak számára gyűjtött adományt, és MINDENT lenyúltak/nap, amitől ÉLHETŐ LENNE ez az Istenverte...
Sámannus
Lássuk be a csótányokat is lehet idomítani. Itt is rábuktak az első olyan dologra ami a ner idegeit borzolja. ezt nevezik a káoszelméletben pillangó hatásnak. Én pedig csótány hatásnak. ahol ezek elkezdenek zsizsegni veszélyben az ingyen kaja és a júdáspénz.
tudode
@tudode: .
Kieg.
.

Követhetetlenek!
Ez előtt, vagy után HÁROM MILLIÁRD manyupot, a vörösiszap károsúltak számára gyűjtött adományt, és MINDENT lenyúltak/nak, amitől ÉLHETŐ LENNE ez az Istenverte ország!!!...
.
csak úgy....
@Eriksson: ...csak a családora gondoltam,szerintem te csak titokban lehetsz ennyire hü...
Eriksson
@durbincs: Belterjes tenyésztés hátrányos következménye a kényszeres ellenségkeresés.
csak úgy....
@durbincs: anyádtu érdeklödj,hogy kitü esett teherbe veled!
csak úgy....
@Eriksson: köszönöm jól vagyok, és ami a szívemen az a számon...
Eriksson
@csak úgy...: Intelligencia kérdése csupán.
csak úgy....
@csak úgy...: @Eriksson: nálad ,ez fordítva müködhet...
te megelögezed a mostani hatalomnak,hogy a szádba élvezzen,de a te dógod...
csak úgy....
@Eriksson:"@csak úgy...: Intelligencia kérdése csupán."... erröl mesélhetnél a Görbe Nórának...,már mint az intellgenciádról...
alaposan kivesézted a nemi életét, bunkó vagy és a többi legyen a te dógod...
Sámannus
@csak úgy...: Többre mész azzal, ha a muslicákat hessegeted a cefrén, mint ezeket oktatod.
csak úgy....
@Sámannus: Mondasz valamit,de akkor mi lesz velük ? Hülyén fognak meghóni ?
csak úgy....
@durbincs: kopjon le rólam müvész úr...ür .
csak úgy....
@durbincs: te túl sok maci laci filmet nézel,ugye kreténkém!? ;)
csak úgy....
@durbincs: távozz tölem sármány!egyedü nem bírod kiverni, muki? konzultálnod köne a erikksonnal,szerintem ö kiverné neked óccsón..,nyugddijas ,vót már infarktusa,...nem lenne egy nagy tusa...
csak úgy....
@durbincs: kapd be muki,ebbe köss bele! ;) éljen a fidesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.