A rendőrség sajtóértesülések szerint ezúttal a Bezeq távközlési vállalat korrupciós ügyével összefüggésben faggatta az izraeli miniszterelnököt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
... na nehogymá valaki azt higgye hogy zsidóéknál nincs csalás meg korrupció...
tudode
Miniszterelnöki szinten Natanjahu ezzel a korrupciós üggyel kapcsolat KISMISKA a mi KISMISKÁNKHOZ viszonyítva, ebben a KÁRTÉKONY TEVÉKENYSÉGBEN világelsők között lehetünk a mi kis nyomoronc DEMOKRÁCIÁNAK csúfolt valamiben, ahol NEM CÁFOLNAK semmit, tehát VAN VALÓSÁGTARTALMA:
.

Narancsbőr – Ferenczi Krisztina új könyve az Orbán-vagyonokról, részlet
atlatszo.hu/2014/03/06/narancsbor-ferenczi-krisztina-uj-konyve-az-orban-vagyonokrol-reszlet/
.
Bővebben a VILÁGHÁLÓ arhívuma szerint, többek között
.
www.google.hu/search?q=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+4%2C4+milli%C3%A1rdja&oq=O&aqs=chrome.1.69i59l3j69i60l2j69i57.5091j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Az egyik BARÁT lassan a VILÁG LEGGAZDAGABBJAIT lepipálja
.
www.google.hu/search?q=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91ronc+vagyonosod%C3%A1sa&oq=M%C3%A9sz%C3%A1ros+L%C5%91ronc+vagyonosod%C3%A1sa&aqs=chrome..69i57j0.19637j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
stb., stb.,stb.
.
Ezek után, előtt, mögött azért az megnyugtató, hogy MIUTÁN LEJÁR EFÖLDI mandátuma, nem visz magával se koldus, se MILLIÁRDOS semmit!
Lepényleső
Na ugye,itt ilyen elő nem fordulhat. Vezető politikust,hogy a rendőrség kihallgat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.