Rá akarta hívni a hatóságot, mert szerinte közszeméremsértést követett el.

Rendőrrel fenyegetett egy szoptató anyukát a pécsi Árkád biztonsági őre
Fotó: Pixabay

Közszeméremsértés miatt akart rendőrt hívni egy szoptató anyukára egy biztonsági őr a pécsi Árkádban – írta meg a bama.hu.

A fiatal édesanya Facebookon tette közzé kálváriáját, melyben leírja, nagybevásárlás miatt érkeztek Pécsre a hétvégén egy közeli településről férjével, és négy hetes kisbabájukkal. A gyerek megéhezett, az anyuka leült vele az egyik padra, hogy megszoptassa. 

Mivel tudom, hogy egyeseket érzékenyen érinthet egy emlőből táplálkozó kisbaba látványa, gondosan eltakartam magam egy textilpelenkával, csak a kicsi baba látszott

- írja, de ez a biztonsági őr szerint nem volt elég, mert pár perc múlva megjelent, és felszólította az anyukát, hogy ezt

azonnal hagyja abba és megfenyegette, hogy rendőrt hív rá, mert közszeméremsértést követett el.

Azt is hozzátette, hogy csak a pelenkázó helyiségben lehet szoptatni a babákat. 

Az anya azt kérte az őrtől, mutasson neki olyan áruházi szabályt, mely tiltja a bevásárlóközpont területén történő szoptatást, de ilyet az őr nem tudott mutatni.

A Bamának az Árkád sajtóreferense azt mondta, nincs ilyen szabályzatuk, az őrök csak javasolhatják, hogy keressék fel a pelenkázót a szoptató anyukák. Az ügyben belső vizsgálatot indítottak.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mi a fasznak kell ebből ekkora szart kavarni, eltakarta a mellét, eltakarta akinek nem tetszik NE BÁMULJA, ILYEN EGYSZERŰ !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ezektől a fidesznyikektől egytől-egyig megtagadta az ő anyjuk a szoptatást, ezért lettek ilyen lelkileg nyomorékok. Én Selmeci Gabriellát szop(t)atnám meg, mióta eltűnt a háromezer milliárd nyugdíjvagyonnal.
papa.49
@Eladott Ország: Beszállnék én is, a gyermekeim megtakarítása is akkor úszott el !!!
Dr plágium
@Eladott Ország: OK! Ha kérhetem akkor nyilvánosan :))
papa.49
Gyerekek lehet pont az volt a baj, hogy letakarta a mellét, így az őr se láthatta, és szeretett volna potyázni egyet )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Egyébként mindig utáltam a jó nép azt a részét amelyik le se veszi a szemét egy ilyen ,,látványról,, miközben fikázza rendesen !!!
szaboria1
@X-ray: Az áruház is elnézést kért. Ugyanis láttam már olyan pelenkázót ami nem volt bizalom gerjesztő.
Veleda
Sok hülye bunkó van a világon, de ezek között is a legelső helyen állnak a biztonsági őrök. Az IQ-ja miatt se rendőrnek se tűzoltónak nem felel meg, így a vásárlókat tudja csak vegzálni. De sok ember is ide tartozik, azon nem háborodnak föl, hogy a sok csöcsike a TV-ben, fészbukon mutogatja magát, sokszor meztelenül. A kisbaba valószínű, hogy megszomjazott, ezért szoptatta meg az anyukája. Akinek ez nem tetszik, ne nézzen oda. De senki más nem volt fölháborodva, csak az őr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.