Szeptembertől nagy változások lesznek, mondta Orbán Viktor Tusnádfürdőn. Kásler Miklós emberminiszter ezt úgy értelmezte, hogy a kultúrán belül megfogalmazódott az esélyegyenlőség iránt igény, interjút adott a kultúrharc frontjáról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Kásler professzor memorizálásából az vonható be, hogy a NER-ben 'is", mikor ELZÁRKÓZVA, egymás között vannak, nem teljesen uralkodik a "csatatéri" ÚRHATNÁM felcsútias PATRIÁRHÁLIS parancsuralom, a csuti ókori a családjára egyáltalán nem jellemző megfogalmazásában EKLEKTIKUS KÖRNYEZETBŐL hadicsellel bevéve az EGÉSZ ORSZÁGOT, azért kirepül egy egy ÉRTELMES GONDOLAT, hasonlóan Kásler professzor fejtegetéséhz, valamint Illés Zoltán, Pokorni Zoltán, Ángyán József, Holloda Attila stb. BESZÉDES TÁVOLMARADÁSÁIG a csuti ÁLOMVILÁGÁTÓL távol maradva, megmaradva emberhez méltóan!
RonaGyuri
Na ezt tényleg nem gundútam volna

Lenyűgöző ostobaság, már meghaladja a derék párttitkár szintjét!

Előre kell bocsássam, hogy a „similis simile gaudet” elv mentén – sőt azt kell mondjam a „Egy bolond százat csinál” is erősen klappol – lévén (gondútad vóna, hogy még Balog-páternél is nagyobb barmoz találnak) A Kásler Miklós a párt lapjának a Magyar Időknek adott interjút, ahol igazán eleresztette magát. Naná, hogy „az egyetemes kultúra” védelmébe! =)). A történet szempontjából azon kijelentése érdekes, hogy szerinte „a társadalmi nemek tárgy oktatása helyett … az ógörög vagy a latin elengedhetetlen ” szükséges.
Nos ahogy egy csomó másik agyréme ez is vitát szült: egyik érvként előjött: a latin holt nyelv! Egy közismerten vehemens kormány-fun erre azt tudta mondani/írni, hogy „Te faszkalap. Az orvosin a gyógyszerészetin miért tanulják?
Baszod anyádat a dildóval.
Ha holt nyelv lenne, akkor hogyan beszélnének Latin-Amerikában?”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.