A taxist és az utasát is előállították a rendőrök egy ellenőrzés után a fővárosban. A sofőrnél kábítószert találtak, az utas ellen pedig elfogatóparancs volt érvényben.

Csütörtökön ellenőriztek egy taxit Budapesten, és kiderült, hogy az utas ellen elfogatóparancs volt érvényben, mert nem fizette meg jogerős pénzbüntetését.

A taxi csomagtartójának átvizsgálásakor 636 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot találtak, amelyről kiderült, hogy amfetamin. A 39 éves sofőrnél tartott házkutatáson 32 gramm marihuánagyanús és 0,88 gramm kokaingyanús anyagot foglaltak le.

A taxist és az utasát is elállították a rendőrök

Az utast előállították, a sofőrt gyanúsítottként kihallgatták, majd kezdeményezték letartóztatását.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
Vajon a "taxis" melyik társasághoz tartozhatott ? Elárulom, egyikhez sem valószínű, mert hiéna volt ! Ezen kocsik oldalára az van írva, hogy független szolgáltatók ! Járva kelve, benézek egy ilyen kocsiba, vagy éppen kint áll a tag, hát soha nem is ülnék be hozzá , még a kinézetük sem bizalom gerjesztő ! Ezért csak City - Főtaxi vagy más nagyon megbízható taxit választok és ezt javaslom másoknak is ! Ezt a hiéna dolgot meg simán meglehetne szüntetni, de ebben az országban semmit nem lehet, ami rossz és káros a magyarra ! A bűnözőké a világ. ez a bírósági ítéletekben is megbizonyosodik !
maci0427
@papa.49: Hiéna és bűnöző társa, taxis állás mögé bújva !
Dr plágium
@maci0427: Attól, hogy valaki nem fizette ki a pénzbírságot (pl. parkolás) még nem bűnöző!!!
maci0427
@Dr plágium: Az természetes dolog, igen a pénzbírság nem kifizetése, ha nem csinál belőle sportot,nem jelenti azt, hogy bűnöző ! De ha ez a hobbija, vagy hasonlók akkor igen is kemény bűnöző ! Gondolom, hogy már kapott egy két felszólítást vagy hasonlókat ! Parkolásért engem is megbüntettek már és kifizettem, de nem köröztek össze vissza ! Szerintem itt nem egy sima eset van taxis és "utasa" miatt !
Dr plágium
@maci0427: Ismerősömért a TEK ment, mert nem fizette be a bírságot :) Be is vitték, aztán kiderült, hogy homokszem került a rendszerbe, mert valaki valahol nem könyvelte le időben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.