Az Összefogás kamupárt meg sem közelítette a választáson az 1%-os küszöböt, ezért az elnöke és két alelnöke a saját vagyonával felel a kampányra felvett, 306 millió forintos állami támogatásért - ezt a Magyar Államkincstár válaszolta az RTL Klub Híradójának kérdésére. A párt elnökét, Szepessy Zsoltot nem tudták elérni, ez legutóbb áprilisban sikerült nekik, akkor még azt mondta, jogkövetők lesznek, ám eddig mégsem fizették vissza a 306 milliós támogatást. A kamupárt hatvanhat jelöltet indított, és az országos listán 1407 szavazatot gyűjtöttek, meg sem közelítették az 1%-os határt, de eddig mégsem fizették vissza a támogatást. Két hete a Magyar Közlönyben jelentették be, hogy megszűntek, megadtak egy óbudai címet, ahol a hitelezők benyújthatják nekik a követeléseiket, a címen azonban az RTL Klub riportere nem találta, a címről kiderült, hogy csak egy székhelyszolgáltató, leveleiket átveszi egy nő, és továbbítja nekik. Az Államkincstár szerint a 306 milliós adósságért hárman, a...

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább menni.
Mégis mire számított valaki, amikor a 2014-s választási pénzekkel SEM számoltak el.
kereső
Nem csak ez a párt nem fizette vissza, a többi sem.2014-2018 két választás Magyarországon!,amikor is többen nyertek pár száz millát-és lehet,hogy visszacsorgattak belőle valamicskét a tuti de caponak,vagy fullartárjainak.
kereső
@kereső: bocsi lemaradt: a két választás mérlege,kidobott adófizetői pénzben- megközeliti az 5 milliárd Ft-ot.
eszegfu
Nem is értem! Ha a párt elnöke és 2 alelnöke teljes vagyonával felel, akkor pl. miért nem tesznek inkasszót az illetők bankszámlájára, vagy miért is nem tiltják le a fizetésükből?! Vagy a Nav miért nem jegyezteti be az ingatlanjaikra a tartozást? Egyik megoldáshoz sem kell, hogy megtalálják a személyeket!! Ha jól értelmeztem, akkor ez még a 2014. évi választási pénz, tehát ennyi idő alatt már bármilyen végrehajtás "élne", akkor biztos előkerülnének. Nem akarásnak nyögés a vége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.