A Magyar Érdemrend Tisztkeresztjével tüntették ki a Prima Primissima díjas hegedűművészt.

Mága Zoltán a Facebookon a jelentette be, hogy megkapta a Magyar Érdemrend Tisztkeresztjét. 

„Ez a kitüntetés, a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje számomra nemcsak dicséretet, hanem felelősséget is jelent, hogy méltó maradjak az elismeréshez és megőrizzem zenésztársaim és persze a közönségem tiszteletét, szeretetét és bizalmát.

Köszönet, amiért méltónak találtak erre a rangos elismerésre, immáron eme megbecsüléssel folytathatom küldetésem hazám és embertársaim javára, Isten dicsőségére” – írta Mága.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Mága Zoltán hegedűművész

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Elhúzhattad orbán kedvenc nótáját, azóta kapod az "elismeréseket" és a milliárdos TAO pénzeket! Mutyi szagod van mága zoltán!

A Fidesz seggét nyalja, és közpénzből gazdagodik Mága Zoltán!
olkt.hu/a-fidesz-segget-nyalja-es-kozpenzbol-gazdagodik-maga-zoltan/

Oknyomozás: Orbán Viktor = Mága Zoltán :-))))
444.hu/2015/07/06/orban-viktor-maga-zoltan
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
Elhúzhattad orbán kedvenc nótáját, azóta kapod az "elismeréseket" és a milliárdos TAO pénzeket! Mutyi szagod van mága zoltán!

A Fidesz seggét nyalja, és közpénzből gazdagodik Mága Zoltán!
olkt.hu/a-fidesz-segget-nyalja-es-kozpenzbol-gazdagodik-maga-zoltan/

Oknyomozás: Orbán Viktor = Mága Zoltán :-))))
444.hu/2015/07/06/orban-viktor-maga-zoltan
lampa laz
Fidesz egyik díszcigánya, de most már illenék flórit is kitüntetni. Igaz hegedülni nem tud, viszont remek fúvos, mert milliárdokat meg tudott fújni...
Cicamama55
Nem elég az a rengeteg támogatás, amivel bebetonozzák a karrierjét?! Mint a Való Világ c. műsorban, az folyik a valóságban is!!!Egy ember visz el mindent, illetve mindig ugyanazok visznek el mindent! :((((((
Sámannus
Kíváncsi vagyok, hogy a bőgős, vagy a kontrás is elégedett-e, mert ez ugyi csapat munka lenne.
Ha az Omegát kitüntették ott majd mindenki kapott. Nem sajnálom tőle a vicc is úgy szól, hogy járni jár csak nem jut, de lehet, hogy éppen ezért kapott Patyi!
simmering73
Végül is a szopás és nyalás is egzakt tudomány.
F_Viktor
@simmering73: Amit említesz az nem a fityeszes genderszak, amit éppen most ostoroz, amitől félti a birkanyáját? :-))
volvós
Fidesszopógép...megérdemli, aki ennyit tud ( orálisan ) az kap " alamizsnát "...
cikicakk55
Azt megértem,hogy ez az ember azért legalább tud is valamit,nem a nagy semmire lett kiemelve a többi közül( Farkas Flóri,Mészáros Lölő, Balogh Atya,és sorolhatnám a sok fideszes minisztert akik nem értenek ahhoz amit csinálnak. ) Azonban ha azt nézem,hogy rajta kívül hány ember ért el hatalmas sikereket és semmilyen díjat nem kapott még,akkor viszont azt mondom,hogy azért kapta,mert Jó Fideszes. Nagyon sok jó zenész,színész,képzőművész, tudós, rendező stb él az országban,akik talán még többet is tettek az országért,de eddig semmit nem kaptak,vagy ha kaptak,akkor már nagyon régen,de gondolom nem annyi pénzzel járt mint ez a kereszt most Mágá-nak.
Commenter
@cikicakk55: Nagyon sok jó zenész,színész,képzőművész, tudós, rendező stb él az országban,akik talán még többet is tettek az országért,de eddig semmit nem kaptak: hát ettől a kurzustól nem is fognak!
advocat
Igaz. Míg más 11,2 alatt hegedüli el, M.Z. 9,5 alatt a (bármilyen szerző) hegedűversenyét. Ő jobb. És a nyelve sem lassú.
Desischado
olkt.hu/korozs-lajos-a-kormany-ujabb-a-nyugdijasok-ellen-elkovetett-aljassagarol-rantotta-le-a-leplet/

Olvassátok el a cikkeket. Ez a fidesz, ami mága zoltánt illeti, van az a pénz, amiért korpás az emebr haja, ugye? Gerinctelen féreg.
bakegya
TÍZ PARANCSOLAT-Kásler átiratban -EGY-keresztet a dísz cigány prímásának-már az óvodában is arra járják!!!
Eladott Ország
@human: Nem. Zsóti a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét Lázár Jánostól. A GULAG rabtelepein fogvatartottak sorsának és az erdélyi magyarság életének hiteles és méltó bemutatása, példaértékű újságírói tevékenysége elismeréseként. Nos én Illiberál Zsótit inkább csalánlevessel etettem volna, meg krumpli héjában főtt levessel.„маленькая работа” (átírva malenykaja rabota, magyarul: kis munkán öt évig. A hadiárváknak meg "bőven" elég havi tízezer forint kiegészítés a nyugijukhoz.
namihami
Na, hát ez is családban maradt. Nehogy már a "" fehéreket"" díjazzuk, ha ilyen jó tezsvír is megkaphatja.
Commenter
@Eladott Ország: biztos vagy a csalánlevesben? Tele van vitaminnal, főve már nem csíp, nem szúr, és erősíti az immunrendszert. Parlagfű levest neki, azt!
Commenter
@namihami: farkas flóri után itt a második díszroma!
Eladott Ország
@Commenter: Több mint 200.000 polgári személy, katona és munkaszolgálatosból nem sokan tértek haza a csalánleves evéstől. A Debreceni "fogadóállomáson" a fertőzőintézetben fogadták a hazaérkezetteket akik szinte élő halottak voltak, minimum foghiánnyal és fogínyvérzéssel. Még Rákosi elvtárs is "elámult" a látványuktól.
Commenter
@Eladott Ország: köszi az "update-et", ezt nem tudtam csak a rövidtávú pozitív hatásokat. Amiről te írtál az kevésbé köztudott.
Desischado
@Commenter: Nem jó, a parlagfűben is sok az értékes ásványi anyag. Száraz kenyér és poshadt víz, na mit szólsz?
Commenter
@Desischado: száraz, penészes kenyérmorzsák!
Commenter
@Desischado: nem kell a kenyérmozsa sem. Dögkútból hús és víz.
Desischado
@Commenter: Részemről rendben. orbánnak is szivesen ajánlom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.