Elmaradt a politikai uborkaszezon, annyira pörög a belpolitikai hírpiac, hogy a labdarúgó átigazolási híreket is elhomályosítják. Ez a hvg.hu közéleti podcastja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magam részéről nem látok jobbat, mint az őszinteséget. Meg kell mondani, hogy Orbán az alkotmányos rendet megdöntötte, államellenes bűncselekményt követett el. Alkotmányt döntött, törvénytelenül. Demokratikusan leválthatatlan lett, az ország egyharmadának a szavazatával kétharmados többséggel, abszolút hatalommal rendelkezik, mert felszámolta a fékek és ellensúlyok rendszerét, megszüntette a hatalmi ágak szétválasztását is. Orbán hatalma nem korlátozható, ami ellentétes az Alkotmánnyal, amit – amúgy is – önkényesen eltörölt. A választást úgy nyerte meg, hogy a szavazókat becsapta, nem létező veszéllyel riogatta. Az ország népét erről nem lehetett felvilágosítani, mert a médiát elfoglalta.
Be kell ismerni, hogy az ellenzék nagy hibát követett el, hogy egzisztenciális okokból ehhez asszisztált. Talán volt olyan ember is, aki elhitte, hogy Orbán demokratikus úton leváltható és a rendszere demokratikusan lebontható, de ehhez be kell ismerni, hogy aki ezt hitte, az nagy hülye volt, de már megfelelő orvosi segítséget kapott. Meg kell mondani, hogy ehhez a csaláshoz, demokráciának álcázott diktatúrához nem lehet tovább asszisztálni, ennek a hamis és hazug, törvénytelen rendszernek a legitimációját meg kell vonni. Az ellenzék nem hitelesíthet további törvénytelenségeket, amelyek a demokrácia maradékát felszámolják, s a magyar polgárokat fenyegetik, akik ráadásul az ország nagy többségét jelentik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@Commenter: .
Csak nyomdafestéket tűrően, mert még élete párjának is soKK
.
444.hu/2015/04/23/a-story-2009-es-konzervsztorikkal-adta-el-orban-viktort-es-a-feleseget
,
Megfejthetetlen a pasi!
Eladott Ország
@wagabund: ...és ha ez így marad, még jobban leszakadunk Európától, további kérdés, meddig lehet még a sikerekről óbégatni és bízzunk benne, hogy az új vezetőink gerincet növesztenek. Fel kell gyűrni az ing ujját (akár van rajtunk, akár nincs) és bele kell csapnunk a lecsó helyett felszolgált fekáliába. Hátha elfogy egyszer a sok csapkodástól.
wagabund
@Eladott Ország: majdnem megállja a helyét a buzdításod... csakhát...van a világban néhány ország, ahol igen rosszízű a lecsó, mégsem csapnak bele az emberek...

láthattuk Cubát, amint az alattvalók vidáman nyomkodják a vezetés ajándékát, a mobiltelefont...eszük ágában sincs rendszertváltani...
aztán ott van észak-Korea...vagy néhány afrikai ország...bár ott mindenki mindenkit gyilkolász, de az elnök marad..

ezekben az országokban is szar a lecsó, mégis eszik..

szerintem
Jozefina
Pedig most kellene egy szép csendes puccsal eltávolítani!!!??
wagabund
@Jozefina: te még nem jártál Magyarországon, ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.