Az ellenzék által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülésen egyetlen kormánypárti képviselő sem vett részt pénteken, miközben ez a főállásuk. A fideszes többség által 2011-ben elfogadott munka törvénykönyve szerint a dolgozót, ha nem veszi fel a munkát, azonnal ki lehet rúgni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..."A fideszes többség által 2011-ben elfogadott munka törvénykönyve szerint a dolgozót, ha nem veszi fel a munkát, azonnal ki lehet rúgni."...

a törvényhozót a nép választja szabad akaratából...a munkavállaló pedig dolgozik az általa választott törvényhozók alkotta törvénykönyv útmutatásai alapján, hogy eltarthassa a törvényhozókat...hát persze hogy nem lehet távol a munkahelyétől.

ki mit szakít, azt szagolgatja..
tudode
Mér ne?
.
A NER-ben LEGJOBBAN A SZOKÁSJOG működik!
.
Ha a VEZÉRHANGYA megteheti a FELADATKÖREI KÖZÜL csak azokkal törődjön, amelyhez "falusi gyerekes" ÚRI KEDVE úgy diktálja, a hangyaboly dolgozói miér ne, hiszen a JÁRANDÓSÁGÁT felvette, de MAGASRÓL lecsinálta évekig még a SAJÁT VÁLASZTÓIT "is" a túrósbukta közepette:
.
----- Orbán továbbra sem jár a Parlamentbe
www.origo.hu/itthon/20020918orban.html
.
Ez a fityiszes "tisztesség", mert különben a VEZÉRHANGYA az etetőjével LŐ MÉG A SAJÁT SZEKTÁJÁBA tartozókra is!!!

.
Nessy
Érdekes, most Kövér házmester elvtárs hol volt? Vagy ő is hiányzott, mint a többiek? Ergo, nekik még nem is szólhat! Randa egy banda!
Clavigo
Ezért kaptak tőlünk 60-400 %-os béremelést. Hááá nehogy még máááá be is kelljen járniuk a parlamentben,,,mikor otthon is lehet aludni. Különben is boldog karácsonyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.