Márki-Zay Péter rendesen ráléphetett a fideszes lábakra, mert nem nyugszanak a kedélyek Lázár János egykori és reményei szerint jövőbeli terepén. Az indulatok nem maguktól forrnak, "forrasztják" őket. Hódmezővásárhely megválasztott polgármestere közösségi oldalán fejtette ki aggodalmát az előttünk álló ünnep békés lebonyolítása miatt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ez nemzeti ünnep??? Aki keveri, az meg szégyelje magát, ha még maradt egy kis bőr a képén!!! L. Jánosnak meg üzenem, hallgasson meg egy régi Kovács Kati dalt: "Veszíteni tudni kell!""
Commenter
@advocat: már ez sem nemzeti ünnep, nem is lehet egy nagyon megosztott társadalomban. Ráadásul a kormány minden nemzeti ünnepet propaganda ünneppé silányított.
cikicakk55
2010 óta már a Húsvét és a karácsony sem szent ennek a kormánynak. Szinte minden a Fideszről és annak hazugság áradatáról, , a migránsok,Soros, és Brüsszel mocskolásáról szól. Amennyiben igaz keresztények lennének,legalább a keresztény ünnepeket nem kéne a politika mocskaival összetaposni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.