Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere lett Vas megye első díszpolgára. Kásler Miklósnak az orvosi hivatáshoz méltó életpályája, nemzetközileg is elismert tudományos munkássága, Vas megye jó hírnevének öregbítése érdekében végzett áldozatos tevékenysége elismeréseként, megbecsülése és tisztelete kifejezéseként adományozta Vas megye Közgyűlése a címet, írja a Vas megye Facebook-oldalra hivatkozva a Nyugat.hu. És valóban, a hírről a kormany.hu is beszámol. Az egészben az az érdekes, hogy ezt a címet most adták át évtizedek óta először, miután a közgyűlés idén megszavazta. Óriási mázli, hogy pont volt egy Vas megyei miniszter a kormányban.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Sámannus: Varga nemzetgazdaságis is pont ma kapott egyet. Kicsit sem lóg ki a lóláb. Öntömjén büdös.
Sámannus
Ez szép munka fiúk, más má nincs is rajtatok kívül ebben az országban. Mert elüldöztök mindenkit.
Commenter
@Sámannus: Varga nemzetgazdaságis is pont ma kapott egyet. Kicsit sem lóg ki a lóláb. Öntömjén büdös.
Nessy
Jövőre önk. választás, kell a kormányzati hátszél, meg a pénz! Hova süllyedünk szervilizmusban, talpnyalásban?
karma1
Elmeletileg szerintem minden telepules valaszthat maganak diszpolgart, dehat azt nem csak ugy szoktak adni, azert valamit tenni is kell az adott teruletert... Vagy mar eleg az is, ha valakit az emlitett varosban tolt ki a mamaja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.