A résztvevők Márki-Zay Péter polgármester mellett az LMP-ből kilépett Hadházy Ákos, az MDF kormány volt külügyminisztere, Jeszenszky Géza, Róna Péter közgazdász és a Fidesz volt képviselője, Hegedűs István voltak. Meghívták Lázár Jánost is, de ő nem jelent meg. A téma az volt miért jó az Európai Unió milyen mély legyen az európai intergráció es mi az, ami mégsem olyan jó az EU-ban. A résztvevők mind egyértelműen az EU és az euroatlanti intergráció pártján álltak. A hódmezővásárhelyi polgármester egyértelműen európai ügyészséget, ahogy mondta, európai FBI-t szeretne, amitől „csak a bűnözőknek van félnivalójuk”. Szerinte Orbánnak igaza van abban, hogy a kereszténydemokrácia a jó irány - csak ez összeegyeztethetetlen a korrupcióval, a bosszúval, a megfélemlítéssel, Erdogan és Putyin szövetségével, mondta. Szerinte is vannak bajok az unióval:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Jeszenszky Géza, antall józsefnek, orbán jobbos mentorának sógora mint ellenzéki, ezt ki gondolta volna, valaha is? A prof dr. forog a sírjában.És így szakít szét apát és fiút a politika. Míg az ifj. jeszenszky kötcsén orbán holdudvarához tartozva parádézik,addig id. Jeszenszky is azon a véleményen van, hogy diktatúrában élünk. Soha nem hittem volna hogy ezt leíírom, de id. Jeszenszkynek(és a többi kiábrándult v. felébredt? jobboldalinak respekt, annak ellenére hogy évekig szolgálta a fideszt, és mdf-es külügyminiszterként hibát hibára halmozott. Jobb későn belátni azt hogy rossz úton járt, mint soha...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Mirabilis: ezt vallom én is, még áprilisban leírtam itt ezt, Nagyon szomorú, hogy ennek a szürke, semmilyen embernek akinek szinte az egyetlen érdeme az, hogy a kommunista éra után az első szabadon választott miniszterelnökként vonult be a történelembe,már szobrot állítottak, utcát neveztek el róla, alapítványt (igaz ez a családban maradt a fiai vezetik) stb.holott nagyon kártékony politikus volt, a múltba révedésével, a 15 millió magyarozásával, impotens minisztereivel és sleppjével...
kisrigó
Több műsorban is hallottam Jeszenszkyt nyilatkozni mostanában. Az volt számomra a véleményének a kicsengése: "nem ilyen lovat akartam!" Bizonyára voltak rossz döntései is, de nem volt tahó gazember, mint amilyenekkel most megvert bennünket a sors!
Commenter
@bencemacska: ó, hogyne, ahogy a csuhások térdre, és a miniszterelnök hazudik-ra is!
Valódi köpönyegforgató! Mert antall politikai életművét, már így méltatta az örökös:
www.youtube.com/watch?v=C4JIJAlyB7g
rohadt tetű!
Eriksson
Ezek most szépen összejöttek, mint az ország legbefolyásosabb emberei, politikusai, és holnaptól új időszámítás kezdődik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.