A tojászápor és a pártalapítás is elmaradt Hódmezővásárhelyen, csak a megosztottság maradt. Míg Márki-Zay Péterék a főtéren „ünnepeltek”, addig a Lázárhoz közeli alapítvány rendezvényén az exminiszter "szólította fegyverbe" a vásárhelyieket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mi van Jankó csak nem a dagadt törpéről beszélsz: =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Mi van Jankó csak nem a dagadt törpéről beszélsz: =))
papa.49
,,Te sötétben bujkáló piszkos, mocsok ellenforradalmár,, téged lézeresnek hívnak !!!
Commenter
@papa.49: abcúg nemzeti dohány(boltos)!
kisrigó
Hogy nem szakad rá a magasságos ég erre a hazug, tolvaj szájhősre! Ő aztán igazi sunyi haszonleső! Abcúg az egyik pofázó szájhősre, persze tudom, hogy ez téged nem zavar, mert már elfelejtettél igazat mondani. Hogy tudsz a gyerekeid szemébe nézni!?
cikicakk55
Nem tudom,hogy van pofája azok után amik csak eddig kiderült róla,itt az embereket hülyíteni? sajnos én nem tudtam felmenni a városba meghallgatni a beszédeket( pedig Márky - Zay Péter légvonalban kb 50 méterre tőlünk beszélt, de állítólag sokan voltak. Nem tudom Lázár hova bújt el a Fideszes birkákat tovább hülyíteni,de nagyon úgy néz ki,hogy eddig nem sokat tudott felmutatni az erőlködéséből. Szerencsére Márky - Zay Pétert kemény fából faragták és nem adja fel,pedig nagyon nem irigylem amit nap mint nap tesznek vele,csak az Önkormányzatnál dolgozó még Fideszes munkatársak. Mondjuk,az,hogy még nem rúgta ki őket,sokat elárul abból,hogy Ő milyen ember. megadja a lehetőséget mindenkinek,hogy saját szemével győződjön meg az igazságról. Mindent amit eddig kiderített dokumentumokkal igazoltam közhírré tett,bár ki bár mikor hozzáférhet. Most tényleg visszafogottak a kiadások a városban,de azért ahol nagyon kell a segítség ott segít.
Commenter
@kisrigó: Hogy tudsz a gyerekeid szemébe nézni!? Nagyon is jól tud, ő már csak ilyen. Lehetett volna valaki más, hiszen jószerivel az egyetlen fideszes akinek esze is van. Használhatta volna jóra is, de inkább beállt egy rakás dupla nulla mögé szájkaratézni, megalkuvó, ál-alázatos módon.
Nessy
Hiszen pont ő volt aki megosztotta az embereket a külön ünnepléssel.
A "szájhősöket" meg nem is kell nagyon keresgélnie, csak nézzen szét a párttársai között!
tulipan
Ez a sunyi, csutiszolga, rabló, végre megkapta, amit mindig is érdemelt!
kisrigó
@Commenter: Valóban, van esze,csak rosszra használta, illetve az ő haszonszerzése eredményes volt.Észrevette ezt a kedves vezető is, hogy ránézve veszélyes lehet, szépen háttérbe szorította. Persze janó pillanatnyilag röhög a markába ezen, hisz anyagilag jól megszedte magát már. A hatalom meg még várhat, mint korábban sejtelmesen azt mondta, hogy azt hiszem 20 év múlva ő még mindig "aktív korú" lesz , ellentétben mással!
kisrigó
@Nessy: Kezdje saját magán, reggel nézzen a tükörbe! Volnának jelzőim, hogy egyszerre kit lát!
Commenter
@kisrigó: pont így. Lázár a kedves vezetőhöz képest korban nagyon fiatal, lélekben öreg ő is, és rossz értelemben.Ráér. Ha más már nem is, orbán legnagyobb ellensége az idő amit sem háttérbe szorítani, se megállítani nem tud, de azért visszatekerni a kerekét még megpróbálja. (politikai szempontból.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.