Az augusztus 20-ai központi rendezvények biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs úgy döntött: meg lehet tartani a tűzijátékot – tájékoztatta a Kormányszóvivői Iroda hétfő este az MTI-t.

Az operatív törzs áldását adta, megtartják a tűzijátékot

Közleményükben azt írták: az eddig beérkezett jelentések alapján az ünnepi tűzijátékot a terveknek megfelelően meg lehet tartani, az előrejelzések szerint a kilövés idején várható időjárás sem a biztonságos lebonyolítást, sem a látvány értékét nem fogja érdemben befolyásolni.

Kitértek arra is, hogy az ünnepi rendezvénysorozat eddigi programjai rendben, a terveknek megfelelően lezajlottak. A Kossuth téri ünnepi program alatt és az egész napos tömegrendezvények alatt semmilyen rendkívüli esemény nem történt. Az Országházat 11.30 és 19 óra között csaknem 8 ezer ember látogatta meg.

A 21 órakor kezdődő ünnepi tűzijátékra több százezrekre számítanak a szervezők.

Az operatív törzs szakemberei folyamatosan figyelemmel kísérik a rendezvények lebonyolítását és a biztonságos végrehajtáshoz szükséges információkat folyamatosan kapják, azokat elemzik – áll a közleményben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Bár sokan fanyalognak miatta, én nemigen emlékszem arra,hogy elmaradt volna az augusztus 20-ai tűzijáték. Legyen az Kádár rendszer, Antal, Horn, Gyurcsány vagy Orbán kormány... Pedig mindig voltak éhezők és rászorulók is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.