2018-ban is láthatták az államalapítás ünnepén hagyományosan megrendezett tűzijátékot a fővárosban, akik kimentek a Dunához, vagy feljutottak valamilyen magaslatra. Akik lemaradtak róla, vagy nem a budapestit nézték, itt megtekinthetik az eseményről készült képeket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Hát azt mondom NAGYON GYENGÉRE SIKEREDET, AZ ALÁFESTŐ ZENE MEG BORZALMAS VOLT !!!
Commenter
@papa.49: nem néztem, de elhiszem. Rengeteg pénz ment a semmire, hozták a szokásos narancsos nívót.
papa.49
@Commenter: A félórából nagy szenvedések közepette kb. 18 percet bírtam ki aztán ott hagytam, ennél sokkalta különbet is lehet volna csinálni, ennyi pénzért ...
Yoda69
@papa.49: Mennyit pufogtattak el az adofizetok penzebol? Gondolom legallabb 10 milliardba fajt, aminek a fele penztaroslorinc vagyonat gyarapitja.
Commenter
@papa.49: itt is volt valami csak hallottam a zajt.Soha nem nézem,ilyenkor a kutyákra, a cicákra "ügyelek".Igaza volt Márky Zay Péternek, hogy pénz hiányában Hódmezőn az idén lefújta az egészet. Szokás, amin túl kellene lépni, mert puszta pénzkidobás.Az emberek valahogy nem igazán tiltakoztak a döntése ellen. Jól tette. Egy csődközeli állapotban levő országban az ilyesmit központilag fújnák le először. Az aláfestő zenét kormányközeli zenészek írták...
Yoda69
@Commenter: Egyetertek. Eleg lenne egy ujevi tuzijatek.
Ez az agusztus 20-i tok feleslegesen kidobott penz.
papa.49
@Yoda69: Úgy olvastam a múlt héten 220 millába fájt ez nekünk...
papa.49
@Commenter: Az még gyengébbre sikeredett, mint tűzijáték ...
Commenter
@Yoda69: Köszönöm. Azt is írtam itt korábban,hogy hogy nem feltétlenül a tűzijátéktől lesz egy ünnepnek ünnepi hangulata. Tegnap mindenhonnan ömlött a keresztényekvagyunkmertszentistvánisazvolt bla, bla, c. kormánypropaganda. Hol volt tegnap az ún. ellenzék? Egy sem szólalt meg a Parlament ablakából lengő keresztes zászló miatt. És még ma sem.
Commenter
@papa.49: a ghymes egyik tagja és miklósa művésznő feleltek érte ha jól tudom.
papa.49
@Commenter: Hát én nem ismertem fel a művésznő hangját abban majd 20 percben amit hallottam, de megmondom a zene még nagyobb szenvedést okozott mint a látvány ...
Commenter
@papa.49: én csak olvastam a szerzőről és az előadóról. miklósa hiába volt világhírű pl az Éj királynőjeként, az én szememben lenullázta magát amikor ő is fideszes celeb lett.
Az Éj királynője beállt az Éj királya mögé. És nincs Sarastrónk...
papa.49
@Commenter: A elején pár mp. hallható egy irredenta dal részlet, meg a ,,nagy tudású,, riporter idézett Vass Alberttől !!!
Engem az ilyen felháborít mert az ünnep szellemével teljesen ellenkező megnyilvánulások voltak ezek !!! István király nem így tett, és nem is ezt akarta örökül hagyni a nemzetre !!!
Commenter
@papa.49:hát igen. amikor székely zászló meg kereszt lóg ki a parlament ablakából akkor simán belefér a "bolond gróf" meg egy kis irredentizmus. Az egész felháborító volt tegnap. István király élete és életműve annál sokkal bonyolultabb mint amit ezek most kihámoztak belőle és próbálnak ráhúzni.Épp most verik szét mindazokat az értékeket, amikre István az életét tette fel és a hitét alapozta. A tegnapi nap nem is róla szólt. Csak egy eszköz volt a hatalom politikájának legitimizálásában, nagyon szánalmas bepróbálkozás volt.Nem róla szólt a tegnapi nap, csak az üres keresztény frázisok szintjén idézték meg emlékét.Kivételt képezett káder beszéde aki valamiért a Nyugati civilizációról is beszélt- lehet el sem olvasta az ünnep előtt a beszédet amit írtak neki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.