Ez már olyan vicc, amit még egy viccpárt sem tudna kitalálni: Felcsút követeli, hogy a kátyúkat betömő kétfarkúak állítsák helyre az eredeti kátyúkat. Különben ki kell fizetniük a kátyúk visszakátyúsítását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Úgy látszik kis hazánkban a józan ész hosszú rekreációs szabadságra ment!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Nagy az Isten állatkertje, csak alacsony a kerítése! Nekünk meg sok jutott belőlük!
justhpeter
Most már az egész ország élvezheti a NER szellemi alapját, hiszen a magas szellemiségű iratot a NER bölcsőjéből adták ki.
Nessy
Úgy látszik kis hazánkban a józan ész hosszú rekreációs szabadságra ment!
anima
Jó napot kívánok-e, Francz Kafka-e vagyok-e (vagy nem-e), és érdeklődnék-e, hogy nem-e lehetne-e?
tudode
Ekkorát nem VÁLTOZHATOTT a világunk!
.
És a felcsúti alattvalók ELTŰRIK ettől a SZEKTÁTÓL, hogy ázzanak a buszmegállóban, és a SZÜLÖTTÜK mondása szerint SZÜGYIT, v mi ig elérő KÁTYÚKBAN dozsem-szerűen lavírozzanak abban a FATORNYOS FALUBAN, ahol még HELYI BUSZJÁRAT sincs.
.
Közlekedő eszköz a bringa, a lábbusz, és a MENETRENDI TÁVOLSÁGI BUSZ, akkor amikor a csutinak még REPÜLŐGÉP LESZÁLLÓT is, a golyóálló járgánya mellé littyentettük kedves mindannyian a FALU SZÉLÉN!
.
nol.hu/video/ket-eve-uzemel-a-maganrepuloter-felcsut-hataraban-1546437
.
No! Ezt aztán az URI MURI!!!
cikicakk55
Olyan jó lenne ha az ilyen híreket minden Európai tv és rádió,na meg az írott média megosztaná az ott élő emberekkel.Már csak,hogy lássák minő bölcs vezetői vannak e szép országnak! Ilyen elmeroggyant kormánnyal kéne a népnek boldogulnia. Erre még Semmilyen zsolt fővadász augusztus 20-án azt mondja,hogy Ők az ország építésén dolgoznak. na ez pont azt mutatja,hogy mennyire sikeresen is dolgoznak.
Hellcat
Erre azért most már fideszesnek is illene azt mondania, hogy "Na azért nebasszamármeg."
csipetke
Hánehogymá a fideszes vezetés jóváhagyjon egy nem általuk kitalált/végrehajtott dolgot! Beteg ország elmebeteg vezetői...Ez egy igazi kutyakomédia..De hogy még a kátyúkat is vissza kell állítani a kutyapártnak,ez tényleg bicskanyitogató..
karma1
@csipetke: Azt hiszem, hogy Kovacs Gergo, a Kutyapart vezetoje ezt eleg nagy csinnadrattaval fogja vegrehajtani, es nagyon remelem, hogy az egeszet le fogja videozni. Ez lenne a modernkori hulyeseg legkezzelfoghatobb bizonyiteka - ez egyenesen szornyu.
Es a CEU meg azert kuzdott , hogy egy ilyen orszagban maradhasson minden aron!
Szerintem jobb, hogy elhuztak Becsbe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.