Örkény röhögve forog a sírjában.

Mint ismert, nemrég polgármesterválasztást tartottak Felcsúton, ahol a Kétfarkú Kutya Párt jelöltje is indult. 

Egyik akciója az volt a pártnak, hogy betömködték az utcákat elcsúfító kátyúkat, munkájukat több rendőr több autóval követte figyelemmel. (A választást végül a Fidesz által támogatott Mészáros nyerte az MKKP színeiben induló Mészárossal szemben – egyébként mindketten a lemondott Mészáros Lőrinc helyére pályáztak.)

Felszólították a Kétfarkút, hogy állítsák vissza a felcsúti kátyúkat

Fotó: Facebook/MKKP

Most azonban megdöbbentő fejleményről számolt be az MKKP a Facebook-oldalán: az önkormányzat felszólította őket, hogy  8 napon belül állítsák vissza eredeti állapotukba az általuk betömött kátyúkat – magyarán ássák ki belőle a tömőanyagot. Ha ez nem történik meg, akkor a pártra terhelik a kátyúk helyreállítási költségeit. 

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Na ezt nézzétek. Tudják fokozni. Felcsút kéri, hogy szedjük ki az aszfaltot a kátyúból, amit betömtünk. Állítsuk vissza a kátyú eredeti állapotát, különben ránk terhelik a KÁTYÚK HELYREÁLLÍTÁSÁNAK...

A Kétfarkúék sem voltak restek, "postafordultával" megküldték a választ a felcsúti önkormányzatnak, hogy akkor lesznek szívesek a részletes műszaki tervrajzait a kátyúknak elküldeni nekik, amelyek tartalmazzák a mélység, lejtés, szélesség és egyéb precíz adatokat.

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Folytatódnak az egyeztetések a kátyúról

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nem mindennapi barmokkal van tele ez az idióta fidesz, de h még írásba is adják, az már csúcs!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Muhaha-ha-ha-ha-ha...:) DDD :))) Ássátok újra a kátyukat,,nemzethhyy majmok...
lampa laz
Nem mindennapi barmokkal van tele ez az idióta fidesz, de h még írásba is adják, az már csúcs!
Sámannus
Majd ha Rásika hazaviszi a széthajigált pelenkáit!
Mi van köcsögök csak arra fussa a lopott pénzből, hogy kátyúk legyenek?
Jozefina
Ez már tényleg a röhely kategória!!! Ennyire barom hogy lehet egy önkörmányzat??!! Mégha felcsút akkor is!!! De a kétfarkúak válasza szenzációs!!!
kisrigó
Ez az intézkedés (a kátyúk visszaállítása) már tényleg abszurd. Mi lett volna, ha "szakszerűen " szép csendben elvégzik a munkát, ha ez nem volt jó, gyorsan elfelejtették volna az emberek. Amúgy abból a rengeteg pénzből amit a tök falujába belapátolt a pökhendi, nem díszes kapubejárókat építettek volna, hanem normális utat! Ez a hír ma már a második közröhej! Szenzációs választ adtak a kétfarkúak!!
solidedge
Haverom csatak Fideszes. Próbáltam jobb útra téríteni, de a fentiek függvényében azonnal abbahagyom. Nem szeretnék a Fidesztől felszólító levelet kapni, hogy azonnal hülyítsem vissza.
lusta
Semmi újdonság nincs benne. mindezt, az eredeti állapot helyreállítását már ezer éve megírta Nagy Bandó a Kocka utca 8 számú szösszenetében.
Desischado
Hát szénné röhögtem magam! Ennyire debilnek leni, ahelyett hogy megköszönték volna, hogy valakik megcsinálták a kátyúkat. A Kétfarkúak zseniálisak voltak, nemhiába imádom őket!
nezelodo
Azt hittem a Kósa csengeri mecénás asszonya a csúcs a fidesznél, de olyan tehetségesen fertőz az elmebaj lefelé, hogy még azt is tudják überelni.
karma1
Ez nekem rettenetesen tetszik! Eol tudom kepzelni, hogy ezt a levelet iktatni kellett - A Ketfarkuak Katyurestauralasi Alosztalya lesz majd a felado az iktatasnal - es ERRE EZEKNEK A BARMOKNAK VALASZOLNIUK KELL!
mert az uj polgi meg nem tanulta meg, hogy a kibvaszosdihoz is minimum 2 ember kell, de ha ezt a nyilvanossag ele viszik, akkor elegge eselyes, hogy kettojuk kozul valaki kozrohej targya lesz...:o)))))
Es nem a Ketfarkuak lesznek azok,...:o)))
Nessy
A MÁV se piskóta! 10 millióért őrzik a szétrepedezett utat, ahelyett, hogy 1 millióért megcsinálnák!
De komolyra fordítva a szót, az érintett lakosokat sem értem! Miért nem tudnak a sarkukra állni, hogy egyrészt amit megcsináltak, az maradjon, másrészt fejezzék be az illetékesek a munkát.
Különösen Felcsútot nem értem. Nem igaz, hogy abból a rengeteg pénzből ami ott forog kézen, közön, nem telik útjavításra.
Mint a buszmegálló elbontása is nettó baromság. Had ázzon,fázzon, vagy kapjon napszúrást, aki éppen busszal akar utazni. Vagy ott már mindenki Audival jár?
Lehet, hogy már mindent és mindenki megfertőz az idiotizmus,
nezelodo
@Nessy: Jól látod, "kézen, közön", csak nem forog, hanem lenyúlják...
papa.49
Ja kérem ha bunkó hatalmat kap akkor előfordulhat ilyen eset is !!!
Értelmetlen NEM SZÁMÍT, AZ ÉN KÁTYÚMAT NE FOLTOZZA MÁS BE ))))))))))))))))))))))))))))))
Ezen már csak röhögni lehet pedig sírni kéne a mérhetetlen beképzeltség, meg a pökhendiség, és nem utolsó sorban butaság miatt !!!
karma1
Baromi vizualis vagyok: majd valakinek le kell ellenoriznie, hogy a Ketfarkuak eleget tettek-e a felszolitasnak es visszaastak-e a katyukat. Aztan jon a szigoru ellenorzes, es a torveny vegrehajtoja radorog a Ketfarku passzivistajara, hogy dolgozzon tovabb, mert a godor meg nem eleg mely, a katyu sosem volt ilyen sekely.
aztan a Ketfarku persze as, - najo, tenyleg visszaallitja a megfelelo melysegig a katyut, a felcsuti polgarmesteri hivatal embere egyetertoen rabolint a visszakatyuzasra, - hiszen a Ketfarkuak visszaallitottak az eredeti allapotot! - majd elegedetten beszall a kocsijaba, es nagyivben leszarja a katyus utat, majd kozlli a fonokevel, hogy a visszakatyusitas a torvenynek megfeleloen megtortent, a felcsuti tanacsnak viszont nincs egy buznyakja sem arra, hogy a katyukat ujra betemesse.

a egesz orszag egy OPNI!
Nessy
@karma1: És a visszaúton az autója féltengelye el is törik a visszakátyúsított kátyúban! :-))
karma1
@Nessy: Igen, ez lenne a hab a tortan...:o))))
papa.49
Sokszor még a normális is meghülyül ha hatalmat kap, de a bunkó, mint az elszabadult hajóágyú tör, zúzz maga körül mindent !!!
Pálinkás Pál
Ez a határozat is fényesen bizonyítja...a fidesztáborban alapkövetelmény hogy nem lehet az IQ-d 30-nál több!!!
namihami
@Shikari: Ne ragozd, csak rosszabb lesz. Egyre mélyebbre süllyedsz benne...
koszpeko
@Pálinkás Pál: "Ez a határozat is fényesen bizonyítja...a fidesztáborban alapkövetelmény hogy nem lehet az IQ-d 30-nál több!!!"

Erre kiváló bizonyítékot szolgáltatnak @Shikari: hsz.-i is.
Eladott Ország
Aláírás:
Színkódhibás Jakab Imre műszaki ügyintéző havi többszázezer forintért.
Sámannus
Majd ha a fütyisz vissza csinyálja az alkotmányt akkor..
koszpeko
@Pálinkás Pál: Elfelejtettem még Shikari mellé @durbincs: hsz-it ide sorolni.
Olyan jól tükrözik itteni aranyköpéseik elmeállapotukat :D
Yoda69
Mészáros nyerte Mészárossal szemben – egyébként mindketten a lemondott Mészáros helyére pályáztak.
Ez most vicc? Itt mindenki penztaros lorinc csaladjaba tartozik?
dr. prédikátor
Oszt mégis hogy gondúják a kétfarkúak??? Egy felcsuthy és nemzethy kátyút csak úgy betömni???!!!hallatlan!!!
lópicigáspár
Egyik kedves ismerősöm jelentkezett x rendvédelmi szervhez. Fizikai vizsga pipa, általános műveltségi vizsga pipa, majd jött a pszichológiai vizsga... elhasalt! Az indoklás fergeteges volt: Önálló gondolatai vannak, egyénien dönt! Szóval nem ész nélkül hajtja végre a kapott parancsot, hanem gondolkozva! Alkalmatlan!!! Szóval jelen hatalomnak olyanokra van szüksége, akik meg se próbálnak gondolkozni, ha egyáltalán lenne mivel!!! :(((
Yoda69
@Shikari: Talan azert, mert azok nem a mi adonkbol neznek igy ki.
Macskaszem
Tulajdonképpen a kétfarkúak adták az ötletet a nyilatkozataikkal, bár senki nem gondolta volna, hogy létezik olyan isten barma önkormányzat, amelyik ilyenre képes. Kivétel ez alól Gecifalva, mert ott aztán minden lehetséges, sőt annak az ellenkezője is.
Aki Én
@Shikari a buta propagandista: 9:34 De hát a nemzeti-vajda oda való...
Yoda69
@Shikari: Mar megint terelsz. Itt most nem a romakrol van szo hanem egy vegtelensegig idiota onkormanyzatrol.
Eriksson
@lópicigáspár: Gondolkozz koma. Mi lenne, ha mindenki azt csinálná amit akar? Kreatív gondolkodás önálló munkavégzéshez kell, a rendvédelem viszont csapatmunka.
lópicigáspár
@Eriksson: Nem tudom, én hülye vagyok hozzá!
Eriksson
A régi rendszerben nem mentek volna bele a felcsútiak ilyen nevetséges helyzetbe. Két zsernyák bekísérte volna őket az őrsre, ott aztán addig verték volna őket míg meg nem ígérik, hogy soha többet. :)))
Eriksson
@lópicigáspár: Figyú. Azt mondja a Pk, hogy erre húzzátok a kötelet. Az egyik beo. szót fogad, a másik szerint az hülyeség, és ellenkezőleg kezdi húzni.
Szerinted mi jön ki belőle?
csak úgy....
@Eriksson: mirü beszész? a "régi rendszer"? még a rákosiék sem bántották vóna azokat,akik komcsi müszakban (5 éves terv nélkül) tömnek be egy kátyut ...
csak nem smasszer et. vótá,hogy így ösméred az régi eljárást ? ;)
Eriksson
@csak úgy...: Komcsi műszak szervezett időtöltés volt.
csak úgy....
@Eriksson: látom járatos vagy a dógokba..., szóval,szerinted,akkor is tiltott volt a spontán kátyu bétömés!? ;)
Eriksson
@csak úgy...: Nem a kátyú a lényeg, hanem a hatóságok bosszantása. Elverni őket, oszt kész. Á mégse, mert nekik joguk van azt csinálni amit akarnak, demokrácia van, vagy mi. ;)))
csak úgy....
@Eriksson: baxod, ha így gondolkozol,szerinted a következö infarktusodnál,merne valaki téged újra éleszteni? még bosszantaná a hivatalos utat,...mentöst,dokit,kórházat...stb.
elverni öket mint a régi szép idökben,:( ...mert ahhoz nem köll ész ,-szánalmas vagy.
lópicigáspár
@Eriksson: Attól, mert valaki gondolkozik, még a parancsot végrehajthatja. Amikor azt mondták anno, hogy fessük be az eget, megkérdeztük, hogy milyen színűre!? Szóval a gondolkozás nem ugyan az, a parancsmegtagadással!
Eriksson
@lópicigáspár: Erről beszéltem. Ha parancsot kap a beo. akkor nem mérlegelhet, legfeljebb ha élet-halálról van szó.
lópicigáspár
@Eriksson: Mérlegelésről csak Te beszélsz. Én gondolkozásról beszélek. És számtalan esetben előfordul, hogy a pk, legalábbis az értelmesebbje, kikéri a beo véleményét egy-egy parancs kiadása előtt.
csak úgy....
@Eriksson: vergödünk-vergödünk ? azt tudtad,hogy a 60 as években egy ruszki tiszt ,mert használta az eszit és nem kérte ki a mások véleményét,megakadályozta a III. világháború kirobbanását!? ...te nyomtad vóna a gombot ész nélkül.
Yoda69
@Shikari: Az onkormanyzat az allam resze. Es mint ilyen a mi penzuket kezeli. Ha szar az ut, akkor az az o felelossege es koteles rendbe hozni. Ha nem kepes ra akkor mondjanak le. A ciganyok ugyanugy mint te is, maganszemelyek. Ugy elnek ahogy akarnak. Amig nem kovetnek el bunt, vagy mas torvenybe utkozot senkinek semmi koze hozza.
Ellenben az onkormanyzat semmit tevesehez nagyon is van kozunk, hiszen a mi penzunkbol lebzselnek. Erre probalta meg felhivni a figyelmet a kerfarku kutya.
Remelem erted a kulonbseget.
csak úgy....
@Shikari: te agyilag szalajtasz tibim!? melyik törvény kötelezte az államot a sok üres stadion építésére? ...mert csipi a fönök a focit? szerinted így normális,hogy egy miniszterelnök stadiont építtet milliárdokból a háza mellé,közben a szegény,szerencsétlen lyányának a szaros pelenkát az út szélin köll eldobni!? szerintem a kétfarkú kutyák, szönyegbombázást fognak csinálni ,szaros pelusokkal ,felcsuton...
Yoda69
@Shikari: Tehat szerinted az allamnak nincs kotelezettse az utak karbantartasaval kapcsolatban. Ha belehajt valaki egy katyuba, nemcsak az autoja mehet tonkre, de komoly baleset is szarmazhat belole.
Viszont szerinted az egyennek van kotelezettsege hogy jol nezzen ki a haza, hogy rendben legyen a varoskep. Az persze nem baj ha a haz elott egy romhalmaz az ut.
Eleg erdekes gondolkodasod van. Nekem nagyon kommunista szagu.
Eladott Ország
@Shikari: A Magyar Közút, mint fenntartó a jogszabályi előírások mellett a burkolatok hibáinak kijavítására hivatott. Egy-egy útszakaszon nagyfelületű javításokra, teljes felújításra ill. rekonstrukcióra akkor kerül sor, amikor kátyúzással már nem lehet biztosítani egy adott útszakaszon a biztonságos közlekedést és a szükséges források is társaságunk rendelkezésére állnak. Az útellenőr a vonatkozó jogszabályoknak, valamint a 6/1998. (III. 11.) KHVM – az országos közutak kezelésének szabályozásáról szóló – rendelet (továbbiakban: OKKSZ) utasításainak megfelelően, meghatározott körzetbejárási terv alapján haladnak végig a kijelölt útszakaszokon.
Eladott Ország
A kátyúkat hogy lehet visszaállítani ha megvolt. A műszaki ügyintéző hülyébb mint a mangalicaszerelő Mészáros Lölö.
Eladott Ország
@Shikari: A feladatukat nem végzik el, mert a kisebb települések útjai lassan már járhatatlanok.
Katasztrofális a magyar úthálózat állapota.
autopro.hu/elemzesek/Katasztrofalis-a-magyar-uthalozat-allapota/7168/
Eladott Ország
@fideszes gyökér: uploads.disquscdn.com/images/3627de363154e22a20ce2f96e669cfea3a14080593f0e8a54baf273e57a9dfa3.gif?w=600&h=461
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/%C3%A1r.png
A száguldva fejlődés és zászlóshajó, valamint hajtómotor jellegünk abból látszik jól, hogy ameddig egy átlag uniós polgár a fizetéséből 100 darab bizgentyűt tud venni, a szlovák kolléga 76 bizgentyűt, a lengyel 74, a cseh 78 ugyanolyan bizgentyűt, a kéményen csimpaszkodó magyar honpolgár 63 darabot. Ha a bizgentyűt lefordítjuk gyümölcsre, zöldségre, egészséges élelmiszerekre, betegségmegelőzésre, gyógyszerre, kezelésre, kikapcsolódásra, akkor máris tudjuk, miért nálunk a legalacsonyabb a születéskor várható élettartam. Még egy adalék ehhez: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/gdp.png
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/k%C3%BClf%C3%B6ldi.png
Vesztésre állunk. De nem baj, fő az önbizalom és persze a szakadatlan harcolás.
Mára elég is lesz ennyi grafikonból, bármennyire szépek és színesek is. Összefoglalom, jó? Jó. Szarul állunk. A V4 országok közül nálunk halnak meg a legtöbben, de legalább a legkorábban is, az életszínvonal is a sereghajtásra jó, ellenben lényegében a külföldi befektetőktől függ az ország. Tanulság is van, miért pont az ne lenne? Vagy a kormánypropagandát kell elfogadni, vagy a tényeket. A kettő még a végtelenben sem találkozik egymással.
Sámannus
@Shikari: Jogszabály meg két harmad meg a túró. Hivatkozzá még a balesetveszélyre, a lopásra, a trehányságra, a rablásra, a közbiztonságra is fatökűkém!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.