Bár a bíróság korábban minden esetben kötelezte a magyar államot, hogy adjanak enni a menedékkérőknek, Röszkénél akkor sem változtatnak a bánásmódon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A bíróság ítéletét be kell tartani, másoktól megkövetelhetik, hogy tartsák tiszteletben a bíróság ítéletét.

Egyéként sem kellene addig jutni, hogy bíróság mondja ki!
kripton
A bíróságnak se adjanak enni! Dögöljön éhen az ilyen bíróság!
tudode
Állatvédelmi törvény van, de Orbán-védelmi törvény nincs annak tükrében, hogy amikor még NEM RAGADHATTA MEG újra a kormánykereket, akkor legfőképp a BULVÁR újságokban tudatta hogy RÖNGY'ő, van ŐFEJESÉGE:
.
Részletek a klf. újságokban való KITÁRULKOZÁSÁRÓL:
.
----- A Story 2009-es konzervsztorikkal adta el Orbán Viktort és a feleségét
.
444.hu/2015/04/23/a-story-2009-es-konzervsztorikkal-adta-el-orban-viktort-es-a-feleseget

Kanizsa Újság, 2011. ősz.
"""Így mesélt Lévai arról, hogy mi volt, amikor az Ökumenikus Segélyszervezettel Afganisztánba ment volna:
.
„A férjem nem engedte, hogy Afganisztánba menjek, amikor segélyszervezetünknek ott akadt feladata. Ha az emberrablók elrabolnák a jószolgálati nagykövetet, a másik, Kovács Kokó István biztosan kiverekedné magát, menjen ő.”"""
.
Story, 2014. tavasz.
A lap pont a tavalyi parlamenti választás előtti hetekben dobta le a híres rózsaszínkanapés interjút, amiben Lévai Anikó többek között arról beszélt a férjével kapcsolatban, hogy:
--- „Amíg éhes, ne kérj tőle semmit!
--- Ulti közben ne zavard.
----Ha kikap a csapata, kezeljük a lehető legnagyobb tapintattal. Jobb arról nem is beszélni mekkora volt a szomorúság, amikor 8-1-re kikaptak a magyarok…
--- Ha reggel nem akar felkelni, mondd azt, hogy van friss Nemzeti Sport, egyből kinyitja a szemét. Elsőnek kell olvasnia, volt rá példa, hogy kivasaltam, hogy ropogós legyen.”
.
Jól bevásárolt az ORSZÁG ezzel a fürdősnek is túlzó POLITIKAI tévelygővel, aki képeSS éheztetni azokat, akik lehet, hogy az elől MENEKÜLTEK, hogy el ne rabolják őket, de nem, mert Afganisztánban nem SZÓVIRÁGOKKAL lőnek, hanem...!!!
.
------- Mogherini: szükség van a háromhónapos feltételes tűzszünetre Afganisztánban
propeller.hu/nagyvilag/3370414-mogherini-szukseg-van-haromhonapos-felteteles-tuzszunetre-afganisztanban.
"""Az Asraf Gáni afgán elnök által javasolt három hónapos feltételes tűzszünet felbecsülhetetlen értékű lehetőséget kínál a folyamatos erőszak...
kripton
@Horizont: Megérdemli! Minek menekült idáig? Állt volna meg ott, ahol már nem üldözték. De ezt nem üldüzték sehol Jólélni akart.
Rockxy
Évek óta éhes vagyok.
Érdekel valakit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.